Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodų zodiako ženklų pora

QUOTE(Ringė @ 2007 06 12, 16:57)
Aš esu Dvynė ir mano buvęs vyras irgi Dvynys. Nesutarėm labai, išsiskyrėm. Sakiau, kad daugiau gyvenime nebežiūrėsiu į Dvynius.  schmoll.gif O dabar esu vėl ištekėjus (ir laimingai), spėkit už ko? Už Dvynio!!!  lotuliukas.gif 
Taigi, pagal mano gyvenimo istoriją, tai tie patys ženklai poroje gyventi ir gali, ir negali, vien ženklas nieko neparodo, nes mes visi Dvyniai, bet charakteriai labai skirtingi. Tik mano požiūris į gyvenimo vertybes su vieno Dvyniu sutapo, su kitu-ne.  ax.gif

mano lygiai tokia pat i situacija, tik as Vandenis, mano buves vyras- Vandenis, o dabartinis irgi Vandenis, ir visi esam skirtingi, o antrasis mano Vandenis nuo pirmojo skiriasi kaip diena nuo nakties rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru mergeles smile.gif o gimtadieniai skiriasi pora savaiteliu. Siaip mes labai panasus, net kai susipazinom, pabendravom, vienas kito uzkalusem, ar kartais ne mergeles biggrin.gif sutariam puikiai, o jej vienam ar kitam buna bloga nuotaika, tiesiog nesimaisom vienas kitam po kojom smile.gif retai gincyjames, bet kaip ir visose seimose barniu pasitaiko smile.gif abu dievinam vaikucius, todel sunelis nuolat buna buciuojamas ir myluojamas smile.gif Siuo metu isirenginejam buta, tai kazkaip nera problemu su skoniu derinimu, viska isivaizduojam labai panasiai. Turim ir skirtumu, as siek tiek ramesne, o jam rupi draugai (kaip ir daugumai vytu biggrin.gif ). Jis nuolaidesnis, as dazniau rodau savo ozius, ir nelabai megstu nusileist blush2.gif
Atsakyti
as tai girdejau kad vienodu zenklu pora arba labai gerai sutaria arba "pjaunasi". va tep... ax.gif
Atsakyti
Galiu prie Vandeniu prisijungti:) Mes irgi Vendeniu pora, jau 13 metu, as cholerike, jis ramesnis, bet, kad ideali mes pora tai negaliu taip teigti smile.gif
Atsakyti
nemanau, kad reiketu tiketi tokiais prietarais.. smile.gif nes visi zmones yra skiritngi
Atsakyti
Pilnai sutinku kad to paties zodiako zmones puikiai gali sugyventi ir myleti karstai vienas kita smile.gif
pvz. kano tevai abu skorpionai, nugyveno daugiau nei 30metu kartu, labai mylejo vienas kita, net po tiek gyvenimo metu eidavo kartu susikabine rankutemis.. ir dar butu gyvene ilgai jei ne skaudi nelaime.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
As pati esu avinuke ir draugas mano avinukas:) pakolkas puikiai sutariame, zinome pagal save kas ko nemegsta ka megsta smile.gif tikiuosi tai tesis visa gyvenima wub.gif
bet pavyzdiui pries ji turejau irgi drauga avina, tai su juo barniu begale buvo.. dabartinis nuo pries tai buvusio skiriasi kaip diena ir naktis! pirmaisi buvo gimes kovo pabaigoje, o dabartinis balandzio viduryje, nuo manes tik 3dienos skiriasi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes su vyru Jauciai ir net viena diena gime, tik septyniu metu skirtumas smile.gif labai esam vienodi, net klaidas darom vienodas ir burbam viens ant kito vienodai.
Kai pamatem vienas kita iskart supratom, kad atsirado antra pusele ir jam ir man tas pats jausmas buvo, taip ir neatlimpam, pasibadom vienodai ir atleidziam vienu metu. Dukryte skorpijonas o antrasis bus veziukas. Su dukryte esam labai geri draugai. thumb_yello.gif
Atsakyti
Mes - vėžiai, gyvenam ramiai ir laimingai. Tikiuosi taip ir bus, gyvenam juk vieną kartą . mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru esamn abu jauciai.... Esam labai panasus, tad neigiamos savybes pas mus net pakeltos kvadratu.. Abu gincyjames iki nukritimo, abu turim savo tiesas, ir abu visada teisus..... Be to abu dideli realistai... as dar jaunesne kai buvau, turejau to jaunatvisko polekio, kai galedavau elgtis spontaniskai ir t.t.... Bet 5 metai su vyru pakeite mane... verysad.gif Ir manyciau i bloga puse, nes reikia, kad santykiuose nors vienas butu be keliu srateliu galveleje ax.gif , nes kai viskas tampa per daug rimta, tai isivelia rutina i namus... ir sunku jau ja buna iskrapstyti.... ax.gif
Atsakyti
Mes abu vandeniai.
Abu labai skirtingi, bet tuo paciu ir labai vienodi smile.gif
Reikejo laiko apsislifuot ir nustatyt, kuris cia is musu 'virsu ims', bet gyvenam sau ir gerai, abu galvodami, kad ta virsu pasiekem thumbup.gif (jau moters niekas neapsaus, tegul jis sau galvoja, kad jis tas 'virsus' lotuliukas.gif )
Esu draugavus su jauciu, tai vaje vaje... schmoll.gif
O isvada mano tokia - ne nuo zenklo priklauso, o nuo zmogaus.
Atsakyti
Na as ne poroj su vandeniu (pati irgi vandene) turiu tik simpatija vandeni..pazistu ji gal jau kokius 4 metus. Tiesiog bendroj kompanijoj daznai svenciame ir pastebejau jis elgiasi taip kaip as elgciausi daugelyje situaciju. Tai kaip man patinka labiausiai..toks jausmas mano mintis skaito nors niekad nieko neesu sakiusi smile.gif Si pavasari jis labai sirgo ir gavosi, kad namie daug buvo tai Onlaine gavom nemazai pasneketi.. tai momentais mane net bauginti pradedavo nes rodesi, kad su antraja savimi bendrauju, niu simtu procentu tas pats kas ir man patinka ir elgiasi taip kaip as daryciau, netgi gyvenimo poziuris..jausmai ir mintys apie antra puse tokie patys smile.gif

Neseniai tai is vis issigandau smile.gif Viena vakara grizdama namo uzsimaniau ko nors astraus vakarienei, nusipirkau parduotuvej lietiniu su meksikietisku idaru, grizusi snekuosi su juo Onlaine jis sako katik pavalges pasigamines cili troskini smile.gif Veliau pagalvojau, kad reiktu eiti vonia prisileisti paguleti..jis raso man "manau eisiu vonia prisileisti paguleti" blink.gif tada as jau kai prisileidau pasakiau, kad pasidariau vonia su eukaliptu, jis "as irgi" swoon.gif

Sakau ne priesgera cia...bet is to kiek snekejom kiek maciau kaip su merginom elgiasi manau tikrai buciau laiminga su juo ir savo siluma galeciau ji apglebti smile.gif Tik to turbut nebus, nes apart zenklu-nezenklu buvimo kaip matau turi buti ir ta zmogiskoji trauka, kurios galbut is jo puses nera, todel pasimegauju juo is salies ir tiek smile.gif Vis tik ne vien zenklai lemia viska ax.gif

O toms, kurios vandeniu porose esat linkiu laimes smile.gif Vandeniai labai nuosirdus ir silti zmones tad siam saltam pasaulyje jums tikrai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
mes su draugu abu dvyniai,bet abu labai skirtini,jam reikalingas judesys,o as esu labai ramaus budo.kartais pajuokaujam kad abu sudarom dvyniu porele,vienas vienu geru-blogu savybiu turim, kitas kitu.
Atsakyti