mes abu vandeniai, gimem ta pacia diena tik draugas metais anksciau. labai panasus esam ir pomegiais, ir savybem, zmones sako jog ir isvaizda. jau beveik tris metus esam kartu, sia vasara tuokiames is tiesu neturejom dar ne vieno rimto barnio
o mano gyvenimas visas akvariumas
mamos mama --- zuvys
mama ------------ zuvys
as------------------ zuvys
vyras ------------- zuvys
santuoka tevu ---- zuvu zenkle
musu santuoka --- zuvu zenkle
sunus uztat skorpas tai jauciu vadovaus juodai mums su vyru kai paaugs
trys metai zuviskos santuokos, dabar kaip tik pergyvenam krize, bet rodos dangus jau svieseja tfu tfu tfu
mamos mama --- zuvys
mama ------------ zuvys
as------------------ zuvys
vyras ------------- zuvys
santuoka tevu ---- zuvu zenkle
musu santuoka --- zuvu zenkle
sunus uztat skorpas tai jauciu vadovaus juodai mums su vyru kai paaugs
trys metai zuviskos santuokos, dabar kaip tik pergyvenam krize, bet rodos dangus jau svieseja tfu tfu tfu
Mes su vyru taip pat vėžiai , tačiau ir mūsų vaikai taip pat vėžiai .Taip kad visko būna ir atbuli ir su žnyplėmis susikimbame .Ošiaip jau vyras daug ramesnis ir mane smarkuolę labai pristabdo ,taip kad pusiausvyra visada yra
Aš nepritariu tai žmonių nuomonei kad vienodų ženklų žmonės nesutaria ar ilgai neišbūna kartu...
Esu skorpionė ir mano vyras taip pat ir mes labai gerai sutariame (aisku pasiginčyti tai neatsisakome,bet taip yra pas visus)
Kaip sakoma nėra namų be dūmų
Reikia gyventi savo gyvenimus kaip kam patinka ,o neklausyti ką sako kiti žmonės,gal jie tik nori tai įkalt į galvą
Nebijokit nieko mamytės,tai tik kalbos
Esu skorpionė ir mano vyras taip pat ir mes labai gerai sutariame (aisku pasiginčyti tai neatsisakome,bet taip yra pas visus)
Reikia gyventi savo gyvenimus kaip kam patinka ,o neklausyti ką sako kiti žmonės,gal jie tik nori tai įkalt į galvą
QUOTE(gretadan @ 2006 05 26, 16:37)
Aš nepritariu tai žmonių nuomonei kad vienodų ženklų žmonės nesutaria ar ilgai neišbūna kartu...
pritriu. mes su vyru abu avinai, puikiai sutariam. svarbiausia reikia myleti ir suprasti savo zmogu, o jei kam nepasiseke tai tikrai ne zodiako zenklu kalte. paprasciausiai kai nera , ka kaltinti is neturejimo , ka veikti prisigalvoji visokiu nesamoniu.
As ozka-liute, o vyras gyvate-liutas Mano gimtadienis rugpjucio 19,jo 15 . Iki jo turejau viena vaikina rugpjucio 20 d. gimes, kitas liepos 28 d. Vis i Liutus isimyledavau Turim per daug bendru sutapimu,noru ,skoniu,net panasus is isvaizdos esam, o kaip zinia + su + nevisada kontaktuoja Buna arba labai karsta arba labai salta.Buna dienu kai atrodo "nekenciu,iseinu,atsibodo,eina jis...", o buna dienu kai sis zmogus atrodo pats geriausias,mylimiausias ir vienintelis siam pasauly.. Buna dienu kai musames,tiesiogine zodzio prasme,gyvenam atskiruose kambariuose, o buna kad iki pat ryto ir buna kad kvailiuojam kaip vaikai, o buna kad net ziuret vienas i kita negalim buna nekalbejimo dienu,po to kazkaip automatiskai vienas kita vis kibinam ir kibinam,dazniausiai as galiu daugiau dienu nesikalbet,jis draugiskesnis tuo atzvligiu,jau po valandos kaip nic nieko jam. O as "zlapamiatnaja" ir net kai atrodo viskas gerai paimu ir sugadinu savo kerstu daug kas sako kad ilgai taip neisbusim,bet as su jo jau 11 m, vede 4 m....
Mes su vyru veziai
Mano sese vezys
Vyro tetis vezys
Vyro mama vezys
Vyro brolis vezys
Vyro sese vezys
Ir visi mes veziai bet laaaabai skirtingi
Mano sese vezys
Vyro tetis vezys
Vyro mama vezys
Vyro brolis vezys
Vyro sese vezys
Ir visi mes veziai bet laaaabai skirtingi
Mes abu irgi veziukai. Draugaujam jau 2 metus ir viskas tiesiog super dar nei vieno rimto barnio neturejom
Mano draugai, abu AVINAI, susituoke pries astuonis metus. Buvo grazi pora, du vaikeliai. Juos seja bendri interesai, ta pati profesija, ta pati darbo vieta. Visur jie kartu. Va tik, kartu ir nusigere...
Mes su vyru abu dvyniai ir sutariame puikiai Kartu jau 6 metai,bet vis dar viskas puiku ir tikiuosi,kad taip ir bus To paties zenklo atstovams imanoma sugyventi,nes jie gali buti labai skirtingi.Mes su vyru gime tais paciais metais,ir tarp musu 6 dienu skirtumas,bet mes turim ne tik panasumu,bet ir skirtumu.
o mane jau pyktis ima, kad esam vienodo zenklo-abu svarstykles
Susipykom vakar, delto kad jam darbas ir pinigai svarbiau uz buvima dviese(buvo galimybe tureti laisvadieni, o jis pasirinko darba)taigi sedziu namie siandien viena Pasiemiau zurnala ZMONES, skaitau svarstykliu horoskopa-"Visas 7 dienas darysite tai, kas malonu.Blogiausia, jog del to su antraja puse teks aiskintis santykius, mat ja uzvaldziusio pykcio nepavyks nuslopinti. Zvaigzdes pataria butinai rasti laiko pabuti vieniems ir issiaiskinti, kodel jusu meile darbui skaudina artima zmogu".
Arba siandieninis DELFI horoskopas:Diena svarbesnė ne materialių, o dvasinių klausimų sprendimui. Permąstykite savo prioritetus, nelaikykite nuoskaudų, būkite dėmesingesni artimųjų poreikiams.
taip ir suprask zmogus, kuriam dabar pirma reikia nusileist nors as ne is tu, kurie nusileidzia.....
Susipykom vakar, delto kad jam darbas ir pinigai svarbiau uz buvima dviese(buvo galimybe tureti laisvadieni, o jis pasirinko darba)taigi sedziu namie siandien viena Pasiemiau zurnala ZMONES, skaitau svarstykliu horoskopa-"Visas 7 dienas darysite tai, kas malonu.Blogiausia, jog del to su antraja puse teks aiskintis santykius, mat ja uzvaldziusio pykcio nepavyks nuslopinti. Zvaigzdes pataria butinai rasti laiko pabuti vieniems ir issiaiskinti, kodel jusu meile darbui skaudina artima zmogu".
Arba siandieninis DELFI horoskopas:Diena svarbesnė ne materialių, o dvasinių klausimų sprendimui. Permąstykite savo prioritetus, nelaikykite nuoskaudų, būkite dėmesingesni artimųjų poreikiams.
taip ir suprask zmogus, kuriam dabar pirma reikia nusileist nors as ne is tu, kurie nusileidzia.....
QUOTE(gudrunia @ 2006 08 21, 00:06)
Mes su vyru abu dvyniai ir sutariame puikiai Kartu jau 6 metai,bet vis dar viskas puiku ir tikiuosi,kad taip ir bus To paties zenklo atstovams imanoma sugyventi,nes jie gali buti labai skirtingi.Mes su vyru gime tais paciais metais,ir tarp musu 6 dienu skirtumas,bet mes turim ne tik panasumu,bet ir skirtumu.
As pati dvyne ir patinka man dvynukas, tik labai baisu kaip su istikimybe...juk dvyniai tokie flirtuotojai ir nepastovus meiles fronte. Ar neperdega dvyniu meile?