Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Panele prym, paaiškinik, kaip tas garbanėles padaryt...
Atsakyti
O, pagaliau ir aš galiu patarti bigsmile.gif
Garbanėles nėriau taip - kas 12 akių pridėjau po papildomą akį (kitoj eilėj išeina jau kas 13, dar kitoj - kas 14 ir t.t.), maždaug 4 cm ilgio.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 23, 14:22)
O, pagaliau ir aš galiu patarti bigsmile.gif
Garbanėles nėriau taip - kas 12 akių pridėjau po papildomą akį (kitoj eilėj išeina jau kas 13, dar kitoj - kas 14 ir t.t.), maždaug 4 cm ilgio.

ačiux thumbup.gif
Atsakyti
Nagi, gražios kepurytes thumbup.gif Kaip nerti suprantu, ačiu, bandysiu kažką narpliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2007 01 23, 07:46)
Beje Vaidullka kaip reikaliukai su beretuku?

Dar nepradėjau blush2.gif nespėju visko gamint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 23, 14:40)
Aš esu nėrusi tokias:

Pirmoji kepuryte tai nuostabi thumbup.gif Aš panašią bandžiau nunerti, bet tokių garbanėlių nemokėjau... Dabar jau žinosiu kaip jos daromos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nu šita man labai patiko...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 01 24, 12:59)
Nu šita man labai patiko...
user posted image

Visai šauni įdėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 01 23, 23:47)
Pirmoji kepuryte tai nuostabi  thumbup.gif Aš panašią bandžiau nunerti, bet tokių garbanėlių nemokėjau... Dabar jau žinosiu kaip jos daromos  4u.gif

O kaip tokią gražią gėlytę padarei?
Atsakyti
Labai prašau pagelbėti - vyriškos raštuotos su "ausim" kepurės paveikslėlių pamatyt norėčiau... Gal kas turit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 11, 17:17)
Aš pradėjau megzt šitą šalikiuką ir kepurytę, bet teko užbaigt močiutei  blush2.gif nes būčiau niekaip šiam pavasariui neužbaigus  blush2.gif  blush2.gif
Tik jau gėlytę pati pagaminau  blush2.gif
Ir modelis supyko, kad iš pačio ryto reikėjo dėtis kepšę ir šaliką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

Labai norėčiau raštelio šito šalikėlio ir kepurytės
iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(sedukas @ 2007 01 31, 16:37)
Labai norėčiau raštelio šito šalikėlio ir kepurytės
iš anksto dėkoju

Nėra jokio raštelio, nes megzta iš galvos, bet toliau paieškok ir rasi kur aš bandžiau nupasakot kaip jis mezgas. iš manęs mezgėja prasta, bet gal ką suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti