Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 22, 13:47)
Ačiu už patarimą. Supratau, ką norėjai pasakyti, aš irgi taip įsivaizdavau. Tik man atrodo, ten vienoj vietoj lyg ir susiaurinta yra, padayta panašiai į kepurę - toks lyg ir įgaubimas. Kažin, jei paprastą trikampį megzti, ar nebus per stora, nepatogu...
Papildyta:

Ir dar norėjau paklausti, gal kas bandėt tokį megzti? Man atrodo, tie burbulai po kokiu paltu labai jau nepatogiai spaust turėtų... Bet atrodo labai gražiai:)

megsčiau ne taisyklingą trikampį, o kažką panašaus į prijuostę: du galai būtų siauri ir ilgi, o centras tolygiai siaurėtų;
Tie bumbulai visas grožis: nesidėčiau paltuko ant jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 01 22, 15:00)
Tie bumbulai visas grožis: nesidėčiau paltuko ant jo biggrin.gif

Net ir prie -30 biggrin.gif ?
Beje, gal dar gali man kas tą skrybėlę paaiškinti - man atrodo, viršus ne lygus "blynas", o kažkoks įdubęs? Ar čia taip susiūta specialiai?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 22, 14:20)
Net ir prie -30 biggrin.gif ?
Beje, gal dar gali man kas tą skrybėlę paaiškinti - man atrodo, viršus ne lygus "blynas", o kažkoks įdubęs? Ar čia taip susiūta specialiai?

kepurių galima turėti daug, kaip ir megztukų wink.gif
o skrybliaus aprašymas yra čia. . Kiek užmečiau akį, tai paprasčiausias nertas apskritimas, kuris vėliau formuojamas.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 22, 14:47)
Ačiu už patarimą. Supratau, ką norėjai pasakyti, aš irgi taip įsivaizdavau. Tik man atrodo, ten vienoj vietoj lyg ir susiaurinta yra, padayta panašiai į kepurę - toks lyg ir įgaubimas. Kažin, jei paprastą trikampį megzti, ar nebus per stora, nepatogu...
Papildyta:
user posted image
Ir dar norėjau paklausti, gal kas bandėt tokį megzti? Man atrodo, tie burbulai po kokiu paltu labai jau nepatogiai spaust turėtų... Bet atrodo labai gražiai:)

Nu jo, po paltu gal ir nekas smile.gif
Schema turiu, bet kadangi mezgeja is manes nekokia, tai ir nedrisau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 01 22, 15:25)
kepurių galima turėti daug, kaip ir megztukų wink.gif
o skrybliaus aprašymas yra čia. . Kiek užmečiau akį, tai paprasčiausias nertas apskritimas, kuris vėliau formuojamas.

Ačiu 4u.gif Bandysiu megzti, labai jau patiko tie bumbulai. Tik aprašymas sako, kad juos atskirai reikia nunerti, man atrodo, kad patogiau iš karto iš mezginio išmegzti... Ir skrybėlės viršus nuotraukoj labai įdomiai suformuotas, net sunku patikėt, kad paprastas "blynas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 22 sausio 2007 - 15:30
QUOTE(Sraunius @ 2007 01 22, 14:00)
megsčiau ne taisyklingą trikampį, o kažką panašaus į prijuostę: du galai būtų siauri ir ilgi, o centras tolygiai siaurėtų;
...

Taip taip, as taip ir bandziau parasyt.
O ta igaubima padarai risdamasi kepsa - siek tiek uzlenki. Bent taip, man rodos, mano pazistama nesioja. Artimiausiom dienom paprasysiu jos parodyt, kaip isties yra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 21, 19:48)
Pirkau dukrai megztą, lygią, rožinę kepurę, reiktų kokią aplikaciją uždėti, ar gėlę. Gal kur netoli turite idėją?

user posted image
O kaip tokia idėja:)?
Papildyta:
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 22, 16:55)
Taip taip, as taip ir bandziau parasyt.
O ta igaubima padarai risdamasi kepsa - siek tiek uzlenki. Bent taip, man rodos, mano pazistama nesioja. Artimiausiom dienom paprasysiu jos parodyt, kaip isties yra.  bigsmile.gif

Na, ačiu visoms. Esu kažkur mačiusi iš karto gatavą tokią kepurę - atrodo kaip surišta skarelė, o užsimauna kaip kepurė. Tai maniau, kad gal ir kažkas panašaus.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Čia schemutė
ČIA GALIT PASIŽIŪRĖT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xIngax: 22 sausio 2007 - 18:49
QUOTE(xIngax @ 2007 01 22, 19:47)

Aš dukrai kažką panašaus mezgiau (ne nėriau) žiemiško dukrai, bet kartais ir pati užsidedu. Lyg buvau įdėjus paveiksliuką anksčiau g.gif Visai originaliai atrodo
Beje Vaidullka kaip reikaliukai su beretuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 23 sausio 2007 - 07:48
xIngax ačiu
Atsakyti
mamukai, aš nelabai draugauju su virbalais, todėl norečiau nunerti kokia kepurę savo dukrai, gal kas turit pavizdžiu? Norečiau kad butų šilta, o ne kiaurarasčiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 23, 12:46)
mamukai, aš nelabai draugauju su virbalais, todėl norečiau nunerti kokia kepurę savo dukrai, gal kas turit pavizdžiu? Norečiau kad butų šilta, o ne kiaurarasčiu.  ax.gif

Aš esu nėrusi tokias:
user posted image
user posted image
user posted image

Jei nelabai aišku, kaip nerti, tai sakyk, turiu aprašymą - labai paprastutis.
Atsakyti