Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Glacee @ 2006 10 14, 17:56)
savo panelei smile.gif (bet modelis tai ne mano vaikas  lotuliukas.gif )
user posted imageuser posted image

Gal galit papasakoti kaip megzti tokią beretikę vaikišką?
ir tikriausiai iš mocheros nesigaus? Mezgu šalį iš mocheros mergaitei ir norėčiau dar kepšės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 01 16, 19:39)
Gal galit papasakoti kaip megzti tokią beretikę vaikišką?
ir tikriausiai iš mocheros nesigaus? Mezgu šalį iš mocheros mergaitei ir norėčiau dar kepšės  blush2.gif

Kodėl manai, kad iš macheros nesigaus? Tikrai gausis biggrin.gif O megzti, manau, reikėtų pridedant gal kas kokią penktą akį, kad gautusi platėjanti, o paskui siaurinti kaip kojinę..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2007 01 17, 09:32)
Kodėl manai, kad iš macheros nesigaus? Tikrai gausis  biggrin.gif O megzti, manau, reikėtų pridedant gal kas kokią penktą akį, kad gautusi platėjanti, o paskui siaurinti kaip kojinę.....  g.gif

GAUSIS, BET gali kasti kaktą ir nenešioti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 17, 09:42)

O jeigu "gumytės" vidinėje pusėje kokią ploną medžiagytę įsiuvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2007 01 17, 08:32)
Kodėl manai, kad iš macheros nesigaus? Tikrai gausis  biggrin.gif O megzti, manau, reikėtų pridedant gal kas kokią penktą akį, kad gautusi platėjanti, o paskui siaurinti kaip kojinę.....  g.gif

Tai čia kiek pridėti kas tą penktą akį? Po vieną akį? Aš megzt visai nemoku blush2.gif Tik vis mokinuos mokinuos. O ir kojinių nemoku megzt blush2.gif
Ir čia reiktų iki kažkurios vietos platint, o po to siaurint g.gif
Ir čia tikriausiai jau 4 virbalais reiktų daryt? nes nenoriu siūlių.
Jei nesunku papasakokit viską, nes tokiam dalyke tai aš tikrai žalia blush2.gif

QUOTE(MELDA @ 2007 01 17, 08:42)

Nu dabar jinai tampo mano šalį mocherinį, tai nesiskundžia kad kanda, sakyčiau net labai patenkinta vaikšto bigsmile.gif Tik nežinau kaip būtų su kepše, jei gausis numegzt ir matysiu kad kanda, tia tada bandysiu medžiagikę kokią pasiųt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 17 sausio 2007 - 19:28
QUOTE(Vaidullka @ 2007 01 17, 20:27)

Tai čia kiek pridėti kas tą penktą akį? Po vieną akį? Aš megzt visai nemoku  blush2.gif Tik vis mokinuos mokinuos. O ir kojinių nemoku megzt  blush2.gif
Ir čia reiktų iki kažkurios vietos platint, o po to siaurint  g.gif
Ir čia tikriausiai jau 4 virbalais reiktų daryt? nes nenoriu siūlių.
Jei nesunku papasakokit viską, nes tokiam dalyke tai aš tikrai žalia  blush2.gif
Nu dabar jinai tampo mano šalį mocherinį, tai nesiskundžia kad kanda, sakyčiau net labai patenkinta vaikšto  bigsmile.gif Tik nežinau kaip būtų su kepše, jei gausis numegzt ir matysiu kad kanda, tia tada bandysiu medžiagikę kokią pasiųt  g.gif

Dėl akių pridėjimo čia tik mano tokia nuomonė...Reikia pabandyti ir žiūrėt kaip ten gaunasi. Tik bandymui siūlyčiau pasirinkti kitus siūlus, nes jeigu reiks ardyti mocherą, tai ne kas schmoll.gif sunkiai... O dėl "kojiniško" užbaigimo kažkur rašiau ne per seniausiai, kai diskutavom apie vyriškos kepurės mezgimą. O su keliais virbalais megzti - tai nesvarbu. Tai va, jei dar kokių klausimų kils - visda prasom.......
Atsakyti
Norėčiau vyrui numegzt kepurę norvegišku stiliumi. Gal kas turit kokių paveikslėlių idėjoms pasisemti?
Prašyčiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2005 02 07, 13:44)
Cia tokia sportinio tipo, deja aprasymo nerasta. Mano akimis tai cia nieko sudetingo.

Norėčiau tokio kepurioko. ax.gif
Atsakyti
Pirkau dukrai megztą, lygią, rožinę kepurę, reiktų kokią aplikaciją uždėti, ar gėlę. Gal kur netoli turite idėją?
Atsakyti
user posted image

Gal kas galit patarti, kaip tokią kepurę megzti?
Iš anksto ačiu:)
Atsakyti
Tai skarelės forma - trikampis, kurio tie kampai, kurie surišami, yra ilgesni. Nežinau, ar supranti, ką norėjau pasakyt... tiesiog surišti lengviau juostas, tai trikampis turėtų gautis netaisyklingas blink.gif

O gal kas turit schemą? Būtų aiškiau, nes aš mačiau numegztą tokį daiktą, bet aprašyt nesigauna...
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 22, 14:20)
Tai skarelės forma - trikampis, kurio tie kampai, kurie surišami, yra ilgesni. Nežinau, ar supranti, ką norėjau pasakyt... tiesiog surišti lengviau juostas, tai trikampis turėtų gautis netaisyklingas  blink.gif

O gal kas turit schemą? Būtų aiškiau, nes aš mačiau numegztą tokį daiktą, bet aprašyt nesigauna...

Ačiu už patarimą. Supratau, ką norėjai pasakyti, aš irgi taip įsivaizdavau. Tik man atrodo, ten vienoj vietoj lyg ir susiaurinta yra, padayta panašiai į kepurę - toks lyg ir įgaubimas. Kažin, jei paprastą trikampį megzti, ar nebus per stora, nepatogu...
Papildyta:
user posted image
Ir dar norėjau paklausti, gal kas bandėt tokį megzti? Man atrodo, tie burbulai po kokiu paltu labai jau nepatogiai spaust turėtų... Bet atrodo labai gražiai:)
Atsakyti