Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Gertruda @ 2006 11 16, 14:12)
Megzta balta berete:

http://public.fotki....dreg/darbeliai/

As manyciau ji siek tiek mazoka man, mazajam pozuotojui kaip tik  g.gif Teks megzt didesne  doh.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2006 11 14, 19:35)

Mano manymu, labai tvarkingai nusiaurinta. As taip pat megsiu vyriska kepure ir taip pat siaurinsiu. Dabar mezgu ilga salika. Zadu parodyt  ax.gif

o va antra tai siaurinau taip, kai jau artejau i pabaiga, per 2 akis ismezgiau 1, ir taip visa eile, paskui eile vien gerosio, paskui vel per 2 ismezgiau 1, ir ssusibangavo man g.gif ant galvos graziai atrodo, bet kai taip padeta tai nesiziuri, ka daryti g.gif
Atsakyti
Tada kai nenešiojama kišk giliau į spintą lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O jeigu rimčiau, tai, manau, todel ir susibangavo, kad kas antroj eilėj sumezginėjai akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 16 lapkričio 2006 - 14:18
QUOTE(vaipra @ 2006 11 16, 16:19)
Tada kai nenešiojama kišk giliau į spintą  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
O jeigu rimčiau, tai, manau, todel ir susibangavo, kad kas antroj eilėj sumezginėjai akis

tai gal reiktu praardyti g.gif
Atsakyti
O as manau kad del to kad labai staigiai sumazejo akiu - net du kartus. Jei teisingai supratau zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 15:27)
tai gal reiktu praardyti g.gif

Žinoma praardyk. Kaip sakoma "popytka - ne pytka" (bandymas - ne kankinimas) mirksiukas.gif
Papildyta:
Gertruda, kažin mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 13:08)
o va antra tai siaurinau taip, kai jau artejau i pabaiga, per 2 akis ismezgiau 1, ir taip visa eile, paskui eile vien gerosio, paskui vel per 2 ismezgiau 1, ir ssusibangavo man g.gif  ant galvos graziai atrodo, bet kai taip padeta tai nesiziuri, ka daryti g.gif

As supratau, kad siaurinta taip, kad is kiekvienu 2 akiu ismegzta 1 akis ir taip visoje eileje. turetu buti suraukta stipriai. g.gif
Bet kokiu atveju Vaipra tu teisi - geriauia isardyti ir megzti tol kol iseis taip kaip nori tongue.gif
Atsakyti
tai tada ardysiu mastau.gif
Atsakyti
o kaip siaurinti, kad nesimatytu nei siaurinimo liniju, ir kad nesibanguotu, o gautusi grazus susiaurejimas, kaip kiausinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 16:45)
o kaip siaurinti, kad nesimatytu nei siaurinimo liniju, ir kad nesibanguotu, o gautusi grazus susiaurejimas, kaip kiausinis g.gif

airinuke_1 jau rašiau, kaip gražiai užbaigti kepurę. O nuo siūlių niekur nepabėgsi, niekaip jų nepaslėpsi. Bet vistiek nesuprantu kodėl banguojasi g.gif Gal pabandyk drėgną ant kokio kamuolio užmauti, kad formą gautų...... Regbio kamuolio, ar stručio kiaušinio ....... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 16 lapkričio 2006 - 15:56
Dėkoju visoms darbštuolėms už idėjas thumbup.gif

Ir man visai neblogai pavyko pirmoji keputytė su virbalais clap.gif

O čia jos nuotraukytė su mano voveryte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 11 18, 00:23)
Dėkoju visoms darbštuolėms už idėjas  thumbup.gif

Ir man visai neblogai pavyko pirmoji keputytė su virbalais  clap.gif

O čia jos nuotraukytė su mano voveryte  4u.gif
user posted image