Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi noriu prisijunkt prie pagyrimų - ir vienos, ir kitos šaunūs darbeliai mirksiukas.gif Gal airinukės artimesnis dūšiai, nes buvo bandyta padėt bendrom jėgom su kitomis forumietėmis biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir uz padejimus ir uz pagyras, drinks_cheers.gif po kepures sekantis mezginys bus salis ax.gif
Atsakyti
na airinuke 1 kaip pirmam darbeliui, tai išėjo kaip profesionalei.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 11 11, 13:20)
na airinuke 1 kaip pirmam darbeliui, tai išėjo kaip profesionalei.

aciu, 4u.gif manau antras taip gerai neiseis doh.gif nes jau reikejo nuardyti vos ne puse mezginio, kazkaip mezgiau mezgiau, o is rasto mano gavosi puse normaliai puse stulpeliais 4geros 4 blogos doh.gif net pati nesupratau kaip cia sugebejau g.gif
Atsakyti
airinuke labai grazi kepuraite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

prie to pacio paklausiu - nusimezgiau berete. Ji truputeli nelygi, kaip susilamdziusi.
Kepures atsimenu dziovindavom ant trilitrinio stiklainio. O kaip berete? Ar uzteks islyginti ir ji bus tiesi?
Atsakyti
airinuke_1 šaunuolė thumbup.gif
Gertruda manyčiau, kad pakatų tik išlygint g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 11 14, 06:11)
[Gertruda manyčiau, kad pakatų tik išlygint  g.gif

Ačiū vaipra 4u.gif
Islyginau, gavosi jureiviska berete tongue.gif Kai nufotkinsiu, parodysiu ir jums. Tik galvoju gal kokį papuošima pridėti, pvz rožyte nerta g.gif
Atsakyti
Gertruda gal tada reikėjo kokį kietą "blyną" įdėti į drėgnos beretės vidų g.gif , kad formą įgautų...... Parodyk - įvertinsim
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 11 14, 07:18)
Gertruda gal tada reikėjo kokį kietą "blyną" įdėti į drėgnos beretės vidų  g.gif , kad formą įgautų...... Parodyk - įvertinsim

Lėkštę lotuliukas.gif
Prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=airinuke_1,2006 11 10, 21:57]
vis nesugalvoju kaip siaurinti doh.gif

va mano pirmasis darbo vaisius ax.gif

Mano manymu, labai tvarkingai nusiaurinta. As taip pat megsiu vyriska kepure ir taip pat siaurinsiu. Dabar mezgu ilga salika. Zadu parodyt ax.gif
Atsakyti
Megzta balta berete:

http://public.fotki....dreg/darbeliai/

As manyciau ji siek tiek mazoka man, mazajam pozuotojui kaip tik g.gif Teks megzt didesne doh.gif
Atsakyti