tiesiog
na airinuke 1 kaip pirmam darbeliui, tai išėjo kaip profesionalei.
QUOTE(saldainia @ 2006 11 11, 13:20)
na airinuke 1 kaip pirmam darbeliui, tai išėjo kaip profesionalei.
aciu, manau antras taip gerai neiseis nes jau reikejo nuardyti vos ne puse mezginio, kazkaip mezgiau mezgiau, o is rasto mano gavosi puse normaliai puse stulpeliais 4geros 4 blogos net pati nesupratau kaip cia sugebejau
airinuke labai grazi kepuraite
prie to pacio paklausiu - nusimezgiau berete. Ji truputeli nelygi, kaip susilamdziusi.
Kepures atsimenu dziovindavom ant trilitrinio stiklainio. O kaip berete? Ar uzteks islyginti ir ji bus tiesi?
prie to pacio paklausiu - nusimezgiau berete. Ji truputeli nelygi, kaip susilamdziusi.
Kepures atsimenu dziovindavom ant trilitrinio stiklainio. O kaip berete? Ar uzteks islyginti ir ji bus tiesi?
airinuke_1 šaunuolė
Gertruda manyčiau, kad pakatų tik išlygint
Gertruda manyčiau, kad pakatų tik išlygint
QUOTE(vaipra @ 2006 11 14, 06:11)
[Gertruda manyčiau, kad pakatų tik išlygint
Ačiū vaipra
Islyginau, gavosi jureiviska berete Kai nufotkinsiu, parodysiu ir jums. Tik galvoju gal kokį papuošima pridėti, pvz rožyte nerta
Gertruda gal tada reikėjo kokį kietą "blyną" įdėti į drėgnos beretės vidų , kad formą įgautų...... Parodyk - įvertinsim
QUOTE(vaipra @ 2006 11 14, 07:18)
Gertruda gal tada reikėjo kokį kietą "blyną" įdėti į drėgnos beretės vidų , kad formą įgautų...... Parodyk - įvertinsim
Lėkštę
Prisiminiau
[quote=airinuke_1,2006 11 10, 21:57]
vis nesugalvoju kaip siaurinti
va mano pirmasis darbo vaisius
Mano manymu, labai tvarkingai nusiaurinta. As taip pat megsiu vyriska kepure ir taip pat siaurinsiu. Dabar mezgu ilga salika. Zadu parodyt
vis nesugalvoju kaip siaurinti
va mano pirmasis darbo vaisius
Mano manymu, labai tvarkingai nusiaurinta. As taip pat megsiu vyriska kepure ir taip pat siaurinsiu. Dabar mezgu ilga salika. Zadu parodyt
Megzta balta berete:
http://public.fotki....dreg/darbeliai/
As manyciau ji siek tiek mazoka man, mazajam pozuotojui kaip tik Teks megzt didesne
http://public.fotki....dreg/darbeliai/
As manyciau ji siek tiek mazoka man, mazajam pozuotojui kaip tik Teks megzt didesne