Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(SoJa @ 2006 11 07, 23:12)
Aha ir aš turiu tą aprašymą, bet nieko pagal jį nesuprantu sad.gif atrodo kaip paprastas raštelis iš stulpelio su užmetimu, bet va ta horizontali linija tarp eilių man niekaip nesigauna sad.gif

susiradau dviejų panašių kepurukų aprašymus ir ten rašo, kad reikia nunerti vienodo dydžio 6 "lapelius" ir vąšelio pagalba sujungti vieną su kitu. Va ta sujungimo linija ir bus 4u.gif
Nors, hmm, pala pala, apie kurią horizontalią liniją kalbi? mastau.gif jei tarp eilių, tai ji ir taip gaunasi neriant vąšeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 07 lapkričio 2006 - 22:43
Vat ir aš svarstau, ar tikrai horizontalią turėjai minty?
Toj kepurytėj matosi ir horizontalios, tai jos taip gausis, jei kabinsi ne už visos apatinio stulpelio kilputės, o tik už vieno siūlo...
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 07, 23:57)
skamba tai tikrai ziauriai  biggrin.gif aj tiek to, ausytes dengia vos, kita rytoj pradesiu megsti, tai ta ilgesne darysiu jau.

kad ir žiauru, bet teisinga - kai mezgi neturi gailėt, jei iš karto nepavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ardyk drąsiai ir megzk iš naujo. Kam tada megzti, jeigu nebus nešiojama g.gif Pamanyk kepurė ...... biggrin.gif Aš drystu megztinį pabaigtą išardyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 11 07, 22:52)
Vat ir aš svarstau, ar tikrai horizontalią turėjai minty?
Toj kepurytėj matosi ir horizontalios, tai jos taip gausis, jei kabinsi ne už visos apatinio stulpelio kilputės, o tik už vieno siūlo...

Horizontalią ir turėjau minty smile.gif Kabinau ir už vieno siūlo ir apskritai iš išvirkščios pusės kabinau tiesiai už stulpelio, nu bet ne taip gaunasi nors tu ką sad.gif
O vertikalias linijas tai manau numezgus visą kepurę ant viršaus paprastom kilputėm kaip arbūzą suraikyt ir viskas būtų gerai 4u.gif
Kaip galvojat o šį sezoną tas snapelis madingas, ar geriau tiesiog kaip beretę mumegzt be to snapo ?

Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 07, 22:39)
susiradau dviejų panašių kepurukų aprašymus ir ten rašo, kad reikia nunerti vienodo dydžio 6 "lapelius" ir vąšelio pagalba sujungti vieną su kitu. Va ta sujungimo linija ir bus  4u.gif
Nors, hmm, pala pala, apie kurią horizontalią liniją kalbi? mastau.gif jei tarp eilių, tai ji ir taip gaunasi neriant vąšeliu.

Nu vat kaip tyčia tarp eilių tą linija man ir nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 11 08, 09:36)
Horizontalią ir turėjau minty smile.gif Kabinau ir už vieno siūlo ir apskritai iš išvirkščios pusės kabinau tiesiai už stulpelio, nu bet ne taip gaunasi nors tu ką sad.gif
O vertikalias linijas tai manau numezgus visą kepurę ant viršaus paprastom kilputėm kaip arbūzą suraikyt ir viskas būtų gerai  4u.gif
Kaip galvojat o šį sezoną tas snapelis madingas, ar geriau tiesiog kaip beretę mumegzt be to snapo ?

Papildyta:
Nu vat kaip tyčia tarp eilių tą linija man ir nesigauna  doh.gif

SoJa, o aš manau, kad kas gražu, tas ir madinga mirksiukas.gif
" O vertikalias linijas tai manau numezgus visą kepurę ant viršaus paprastom kilputėm kaip arbūzą suraikyt ir viskas būtų gerai " - PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 11 08, 09:36)
Nu vat kaip tyčia tarp eilių tą linija man ir nesigauna  doh.gif

į akis krito tos vertikalios, tai ir susimakalavo doh.gif
O kas dėl tos linijos tarp horizontalių eilių, tai ką tik pabandžiau nerti, kaip pataria Virbalai, gavosi graži, ryški eilutė. Pabandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 11 08, 09:21)
Ardyk drąsiai ir megzk iš naujo. Kam tada megzti, jeigu nebus nešiojama  g.gif Pamanyk kepurė ......  biggrin.gif  Aš drystu megztinį pabaigtą išardyti  biggrin.gif

bet man taip gaila ardyti ax.gif juk pirmas mano mezginys vyrui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 08, 12:07)

Tuo labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 08, 10:07)

Ardyk mirksiukas.gif O jei po to nenesios? biggrin.gif

Ir butinai pasirodyk paskui!!!

Turiu namuose ta zurnaliuka, tai bandziau iziureti kaip ten nuimamos akys - ogi ten siaurinama sumezgant po 3 akis viduriniaja paliekant virsuje. Uztai gaunasi tokia zvaigzdute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gertruda: 08 lapkričio 2006 - 11:52
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 08, 09:37)
į akis krito tos vertikalios, tai ir susimakalavo  doh.gif
O kas dėl tos linijos tarp horizontalių eilių, tai ką tik pabandžiau nerti, kaip pataria Virbalai, gavosi graži, ryški eilutė. Pabandyk  4u.gif

Tai reiškias paprastai stulpelis su užmetimu, tik durti reikia į vieną tą tolesnę kilputę ?
Nu bandžiau aš ir taip ir nieko gero sad.gif bet gal dėl to, kad juodais siūlasi mezgu ir nesimato ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 11 08, 15:23)
Tai reiškias paprastai stulpelis su užmetimu, tik durti reikia į vieną tą tolesnę kilputę ?
Nu bandžiau aš ir taip ir nieko gero sad.gif bet gal dėl to, kad juodais siūlasi mezgu ir nesimato ?

Taip taip, visa esmė siūlų spalvoje. Juodi siūlai visas grožybes slepia doh.gif
Atsakyti