Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Sraunius @ 2006 11 07, 14:52)
4u.gif Gal čia foto nelabai matosi, bet žurnalėlyje aiškiai penki siaurinimai ir "6 linija" - sujungimas.

Teisingai teisingai, penki, aš truputį kitaip paskaičiavau. Manau, kad dabar viskas aišku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 07 lapkričio 2006 - 13:58
tai dalint i 5 dalis?
Atsakyti
Jo, į penkias. Tik penktą dalį, kuri nugaroj, padalink per pusę, ta prąsme, viena puselė vienoj mezginio pusėj, kita - kitoj..... Tikiuosi supratai.... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 07 lapkričio 2006 - 14:15
QUOTE(vaipra @ 2006 11 07, 16:14)
Jo, į penkias. Tik penktą dalį, kuri nugaroj, padalink per pusę, ta prąsme, viena puselė vienoj mezginio pusėj, kita - kitoj..... Tikiuosi supratai....  hihihi.gif

supratau viska, ir jau pradejau siaurinti, tik is pradziu nesusigaudziau kas kelias akis siaurinti doh.gif o dabar siaurinu ties tas pacias vietas ax.gif tikiuosi iseis gera kepure hihihi.gif
Atsakyti
Nepamiršk parašyti kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 11 07, 17:59)
Nepamiršk parašyti kaip gavosi  mirksiukas.gif

jau numezgiau bigsmile.gif ax.gif viskas gerai gavosi, tik gal ankstokai pradejau siaurinti, tai truksta kokiu 2cm g.gif

o gal eina kaip nors damegzti lotuliukas.gif
Atsakyti
būtų moteriška, tai pasiųlyčiau vašeliu nėriniukus primegzti lotuliukas.gif
Atsakyti
neradau niekur vyrisku kepuriu, ar as neatidziai ziurejau ar niekas nemezga g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2006 01 12, 11:14)

Niekaip man nesigauna toks raštelis sad.gif gal žinote kaip jį išmegzt ?
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 07, 20:47)
neradau niekur vyrisku kepuriu, ar as neatidziai ziurejau ar niekas nemezga g.gif

Turiu tik ,,žiaurų" pasiūlymą. blink.gif
Kadangi kepurės pradžia megzta stulpeliais, tai primegzt gal ir nebus gražu. Todėl siūlau toj vietoj, kur baigiasi stulpeliai, ištraukti siūlą, surinkti akis ir pamegzt į kitą pusę... Numegsi tiek ilgio, kiek reikia...
Bijau, kad žiauriai skamba, bet jei nenori ardyt nuo viršaus... verysad.gif

SoJa, o tu turi aprašymą? Aš turiu kažkokį rusų kalba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 07 lapkričio 2006 - 21:45
QUOTE(Virbalai @ 2006 11 07, 23:40)
Turiu tik ,,žiaurų" pasiūlymą. blink.gif
Kadangi kepurės pradžia megzta stulpeliais, tai primegzt gal ir nebus gražu. Todėl siūlau toj vietoj, kur baigiasi stulpeliai, ištraukti siūlą, surinkti akis ir pamegzt į kitą pusę... Numegsi tiek ilgio, kiek reikia...
Bijau, kad žiauriai skamba, bet jei nenori ardyt nuo viršaus...  verysad.gif

skamba tai tikrai ziauriai biggrin.gif aj tiek to, ausytes dengia vos, kita rytoj pradesiu megsti, tai ta ilgesne darysiu jau.
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 11 07, 21:40)

Aha ir aš turiu tą aprašymą, bet nieko pagal jį nesuprantu sad.gif atrodo kaip paprastas raštelis iš stulpelio su užmetimu, bet va ta horizontali linija tarp eilių man niekaip nesigauna sad.gif
Atsakyti