Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 06, 10:18)
nu jo man tai ir nieks nepadeda, kaip pradet kepure  verysad.gif

Jei konkretizuotum klausimą, tikrai padėtų, patartų.
Jei niekad nesi nėrus vąšeliu, tai pradėti siūlyčiau nuo aprašymo susiradimo, siūlų ir vąšelio reikiamo dydžio pirkimo. Šiaip tai ir tema pilna žurnaliukų ir nuorodų į aprašymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 06, 10:34)
Jei konkretizuotum klausimą, tikrai padėtų, patartų.
Jei niekad nesi nėrus vąšeliu, tai pradėti siūlyčiau nuo aprašymo susiradimo, siūlų ir vąšelio reikiamo dydžio pirkimo. Šiaip tai ir tema pilna žurnaliukų ir nuorodų į aprašymus  g.gif

tai, kad nuotrauka buvau ikelus, be to su virbalais, nu bet jau tiek to nevarginsiu ax.gif
Atsakyti
Aristokrate, nieko tu čia nevargini, tiesiog tas tavio įkeltas skrybėliukas panašesnisį nertą... O tu būtinai nori megzt tokį virbalais? g.gif
Atsakyti
tiek jau to irnesakyk.gif numeks kas nors, kas nusimano.
Atsakyti
Aristokratė, jeigu nesunku, pakartok, kažkaip pražiopsojau g.gif pasistengčiau padėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aleliuja @ 2006 11 06, 08:56)
naca, labai grazu  4u.gif  o paltuka irgi pati mezgei?    blink.gif

ačiū ax.gif . pati
Atsakyti
mergaites, tikiuosi jusu pagalbos ax.gif i rankas virbalu nebuvau paemusi gal nuo 16m, tai uzmirsau kur ir kaip.... uzsimaniau vyrui numegzti kepure, ir katik pradejau. Ir susiduriau su tokiu klausimu, kai mezgu stulpeliu (2geros -2blogos) kam reikalinga galuose po dar viena laisva aki? g.gif knygoj parasyta taip, kad pradzioje ir pabaigoje uzmegzti po viena aki g.gif ka tai reiskia 4u.gif
Atsakyti
jos paliktos susiuvimui, tai neskaičiuojamos mirksiukas.gif. tiesiog prie numatyto skaičiaus ir jas uždėk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 06 lapkričio 2006 - 19:13
QUOTE(naca @ 2006 11 06, 21:12)
jos paliktos susiuvimui, tai neskaičiuojamos mirksiukas.gif. tiesiog prie numatyto skaičiaus ir jas uždėk

tai kai uzsibaigia visos akys, man papildomai uzmegsti po viena? g.gif
o tai man neplates mezginys? jei as kas kart pridesiu papildomai vis po 2 akis vinoj eileje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airinuke_1: 06 lapkričio 2006 - 19:25
jų nereikia kaskart dėti. tik užmetant visas akis papildomai dar 2 kraštams - vieną kartą. nebent ir aš kažko iš tavo parašymo nesuprantu g.gif o gal tavo kepurė nuo viršaus mezgama ir tokiu būdu platinama. kiek iš viso akių užmesi??
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 06, 21:34)
jų nereikia kaskart dėti. tik užmetant visas akis papildomai dar 2 kraštams - vieną kartą. nebent ir aš kažko iš tavo parašymo nesuprantu g.gif  o gal tavo kepurė nuo viršaus mezgama ir tokiu būdu platinama. kiek iš viso akių užmesi??

kepure mezgu nuo apacios, uzmeciau 124 akis, ir kolkas mezgu stulpeliais, o va knygoje kur paaiskinta kaip megzti stulpeliais (vadovaujuos ja, nes visia pamirsau kaip) parasyta, kad stulpelini rasta kai mezgi, reikia megzti taip: + , 2geros, 2 isvirkscios, + . zenkla "+" suprantu kaip papildoma aki g.gif tai ar tik 1 k man jas uzdeti ar uztenka ir 124 akiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airinuke_1: 06 lapkričio 2006 - 19:40
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 06, 21:37)
kepure mezgu nuo apacios, uzmeciau 124 akis, ir kolkas mezgu stulpeliais, o va knygoje kur ppaiskinta kaip megzti stulpeliais (vadovaujuos ja, nes visia pamirsau kaip) parasyta, kad stulpelini rasta kai mezgi, reikia megzti taip:  + ,  2geros,  2 isvrirkscios,  +  . zenkla "+" suprantu kaip papildoma aki g.gif  tai ar tik 1 k man jas uzdeti ar uztenka ir 124 akiu

+ reiškia kraštinė akis. jos tik 2 pačioj pradsžioj uždedamos ir viskas. jei neuždėjai, nieko tokio - gal nebus per siaura dėl 2 akių biggrin.gif
Atsakyti