Pasižiūrėkit, mergičkos, atydžiau, tikrai "blynai" yra du
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 11, 16:17)
Aš pradėjau megzt šitą šalikiuką ir kepurytę, bet teko užbaigt močiutei nes būčiau niekaip šiam pavasariui neužbaigus
Tik jau gėlytę pati pagaminau
Ir modelis supyko, kad iš pačio ryto reikėjo dėtis kepšę ir šaliką
Tik jau gėlytę pati pagaminau
Ir modelis supyko, kad iš pačio ryto reikėjo dėtis kepšę ir šaliką
Kaip megzti sita?
QUOTE(mambu @ 2006 10 25, 20:47)
As taip pat noreciau savo kleckutei toki komplektuka numegzti:)
Grazumelis, o gelyte
O kaip jums papasakot kaip ją megzt, jei ji iš galvos
Aš pradėjau megzt, o uošvienė užbaigė, nes nemezgėja aš.
Kepurę mezgiau 5 virbalais, dvi geros, dvi blogos akys. Tik kiekvienoj eilėj darydavau kad suktųsi ratu, nemoku nupasakot
Pabandysiu ženklais parodyt
* - Gera akis
+ - bloga akis
* * + + * * + + * * + + * * + +
+ * * + + * * + + * * + + * * +
+ + * * + + * * + + * * + + * *
* + + * * + + * * + + * * + + *
O pačiam viršuj, tia šniūreliu surišta ir viskas
O gėlytė kažkurioj temoj buvo, gal nėrimo Tikrai neturiu paveiksliuko ir nežinau kur ieškot
Tik nežinau ar dėl siūlų, ar dėl rašto, šios kepurės šiemet nenešiom, nes žiauriai ištyso, man tiktų tikriausiai
Aš pradėjau megzt, o uošvienė užbaigė, nes nemezgėja aš.
Kepurę mezgiau 5 virbalais, dvi geros, dvi blogos akys. Tik kiekvienoj eilėj darydavau kad suktųsi ratu, nemoku nupasakot
Pabandysiu ženklais parodyt
* - Gera akis
+ - bloga akis
* + + * * + + * * + + * * + + *
O pačiam viršuj, tia šniūreliu surišta ir viskas
O gėlytė kažkurioj temoj buvo, gal nėrimo Tikrai neturiu paveiksliuko ir nežinau kur ieškot
Tik nežinau ar dėl siūlų, ar dėl rašto, šios kepurės šiemet nenešiom, nes žiauriai ištyso, man tiktų tikriausiai
Kadangi neesu gera mezgeja noreciau paprasyt issamesnio aprasymo jei galima
Beja kas tas - japoniskas stulpelis?
QUOTE(kipse @ 2005 09 22, 14:10)
Kadangi mano mergytei tik 9 men. tai reikia daryti pagal savo vaiko galvytes dydi.
1. Mezgiau krasta 1a.g,1a.isv. isvirksciojoje puseje isv. aki nukeliau- taip vadinamas japoniskas stulpelis. Is viso 90 akiu.
2. Pasidalinau mezgini i 2dalis-priekis ir nugara.
3. Rastas tik priekyje 30akiu: japoniskas stulpelis 1a.g.nukelta, 2a.isv., 4a.pynute, 2a.isv., vel.1a.nukelta, 2a.isv. 6 akiu pynute. ir vel: 2a.isv. 1ag.nukelta. 2a. isv. 4a.pynute, 2a.isv., 1a. g. nukelta, 2a isv. o is krastu tik isv. akimis. ir taip tiesiai iki reikiamo ilgio.Manoji 20cm.
4. Susiuti krasta (nugarineje puseje) ir virsu. As tai surinkau virsutine eilute ant virbalo ir sumezgiau. Gavosi kvadratelis 18x20cm.
5.Po to padariau ilgus kutus juos surisdama per 2 vietas ir prisiuvau.
6. Numezgiau ausytes: mazdaug 7 cm vis sonuose po 2a. sumegzdama,kol gavosi trikampelis ir is karto nuneriau pynute uzrisimui. ausytes sonuose prisiuvau.
Idedu nuotraukyte i savo galerija.
1. Mezgiau krasta 1a.g,1a.isv. isvirksciojoje puseje isv. aki nukeliau- taip vadinamas japoniskas stulpelis. Is viso 90 akiu.
2. Pasidalinau mezgini i 2dalis-priekis ir nugara.
3. Rastas tik priekyje 30akiu: japoniskas stulpelis 1a.g.nukelta, 2a.isv., 4a.pynute, 2a.isv., vel.1a.nukelta, 2a.isv. 6 akiu pynute. ir vel: 2a.isv. 1ag.nukelta. 2a. isv. 4a.pynute, 2a.isv., 1a. g. nukelta, 2a isv. o is krastu tik isv. akimis. ir taip tiesiai iki reikiamo ilgio.Manoji 20cm.
4. Susiuti krasta (nugarineje puseje) ir virsu. As tai surinkau virsutine eilute ant virbalo ir sumezgiau. Gavosi kvadratelis 18x20cm.
5.Po to padariau ilgus kutus juos surisdama per 2 vietas ir prisiuvau.
6. Numezgiau ausytes: mazdaug 7 cm vis sonuose po 2a. sumegzdama,kol gavosi trikampelis ir is karto nuneriau pynute uzrisimui. ausytes sonuose prisiuvau.
Idedu nuotraukyte i savo galerija.
maciau kaip atrodo ta kepuryte is dvieju blyny, liuks
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 11, 17:17)
QUOTE(Glacee @ 2006 10 23, 23:52)
Nerealūs komplektukai Tik dabar neišsirenku kurį numegzti savo princesei...
QUOTE(mambu @ 2006 10 26, 23:49)
Japoniškąjį kažkur aprašė. Yra 2 būdai: 1) mezgant geroje pusėje gerąją akį nukelti uždedant užmetimą, o blogoje pusėje megzti kaip ir priklauso blogąja. 2) megzti geroje pusėje gerą akį, o blogoje pusėje ją mezgant kišti virbalą į žemesnės eilutės akį, taip reikal;inga akis nusileis. Nemoku kitaip paaiškint.
Nesupratau .
Kaip ir zadejau ikeliu ruzavos nertos kepurytes schemutes: www.fotki.com it kita: www.fotki.com
Tikiuosi visiems atsidarys.
QUOTE(Raflezija @ 2006 10 28, 19:23)
Kaip ir zadejau ikeliu ruzavos nertos kepurytes schemutes: www.fotki.com it kita: www.fotki.com
Labai ačiū, kad nepamiršai parašyti
Tai kas svarbiausia yra , raštas matosi, o kitas paveiksliukas ne
QUOTE(AURELA @ 2006 10 29, 16:52)
Man gavosi taip:
Aisku, kadangi is storiu siulu neriau, nes taip norejau, tai gavosi grubesne
Aisku, kadangi is storiu siulu neriau, nes taip norejau, tai gavosi grubesne