Man, asmeniskai, si kepure nerealiai faina. Bandysiu nerti.
nauja kepurytė ir šalikas
Glacee, šaunuolė Labai gražu
QUOTE(Glacee @ 2006 10 23, 23:52)
nauja kepurytė ir šalikas
Na pynes tai mano silpnybe, mezgant virbalais. Labai nuostabus komplektukas, tiesiog super Spalva puiki, o mergyte tai be zodziu
vaipra, Aurela
Ačiū labai čia mano panelės norai - pati modeliuką išsirinko, siūlus iš mamos nureketavo ))) (sau paltui laikiau ... iš tikrųjų neblogai gavosi dabar tai pagalvojau, gal jai dar ką nors numegzti iš šitų siūlų? ?)
Ačiū labai čia mano panelės norai - pati modeliuką išsirinko, siūlus iš mamos nureketavo ))) (sau paltui laikiau ... iš tikrųjų neblogai gavosi dabar tai pagalvojau, gal jai dar ką nors numegzti iš šitų siūlų? ?)
QUOTE(Glacee @ 2006 10 24, 14:44)
vaipra, Aurela
Paltuką
Štai, štai ))) tik galvoju kostiumėlį arba suknelę... sau geriau šokoladinės spalvos nupirksiu
Kad ir man atrodo, kad du...
QUOTE(AURELA @ 2006 10 24, 17:11)
Ot grazu! Pradejau nerti sia kepure ir sustojau, nes nebesuprantu ar vienas apskritimas priekyje turi buti ar dar vienas ir gale. Man kazkaip matosi, kad du. O jus ka matot, moterytes, panelytes SOS
Idedu turima schema.
Idedu turima schema.
O man atrodo, kad tik vienas priekyje O likusi kepurės dalis nunerta raštu, kaip schemoje dvi paskutinės eilės...
QUOTE(Misty @ 2006 10 25, 08:05)
O man atrodo, kad tik vienas priekyje O likusi kepurės dalis nunerta raštu, kaip schemoje dvi paskutinės eilės...
man irgi taip atrodo