Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Man, asmeniskai, si kepure nerealiai faina. Bandysiu nerti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AURELA: 23 spalio 2006 - 16:13
nauja kepurytė ir šalikas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 22 sausio 2007 - 12:16
Glacee, šaunuolė clap.gif Labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 10 23, 23:52)
nauja kepurytė ir šalikas user posted image user posted image

Na pynes tai mano silpnybe, mezgant virbalais. Labai nuostabus komplektukas, tiesiog super bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Spalva puiki, o mergyte tai be zodziu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AURELA: 24 spalio 2006 - 07:08
vaipra, Aurela
Ačiū labai smile.gif čia mano panelės norai - pati modeliuką išsirinko, siūlus iš mamos nureketavo smile.gif))) (sau paltui laikiau smile.gif ... iš tikrųjų neblogai gavosi smile.gif dabar tai pagalvojau, gal jai dar ką nors numegzti iš šitų siūlų? smile.gif ?)
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 10 24, 14:44)
vaipra, Aurela
Ačiū labai smile.gif čia mano panelės norai - pati modeliuką išsirinko, siūlus iš mamos nureketavo smile.gif))) (sau paltui laikiau smile.gif ... iš tikrųjų neblogai gavosi smile.gif dabar tai pagalvojau, gal jai dar ką nors numegzti iš šitų siūlų? smile.gif ?)

Paltuką biggrin.gif
Atsakyti
Štai, štai smile.gif))) tik galvoju kostiumėlį smile.gif arba suknelę... sau geriau šokoladinės spalvos nupirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2006 10 23, 18:11)
Man, asmeniskai, si kepure nerealiai faina. Bandysiu nerti.
user posted image

Ot grazu! Pradejau nerti sia kepure ir sustojau, nes nebesuprantu ar vienas apskritimas priekyje turi buti ar dar vienas ir gale. Man kazkaip matosi, kad du. O jus ka matot, moterytes, panelytes SOS g.gif
Idedu turima schema.
user posted image
Atsakyti
Kad ir man atrodo, kad du...
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2006 10 24, 17:11)
Ot grazu! Pradejau nerti sia kepure ir sustojau, nes nebesuprantu ar vienas apskritimas priekyje turi buti ar dar vienas ir gale. Man kazkaip matosi, kad du. O jus ka matot, moterytes, panelytes SOS  g.gif
Idedu turima schema.
user posted image

Jo, ir aš matau, kad du g.gif Laaaabai faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaipra: 25 spalio 2006 - 06:01
QUOTE(AURELA @ 2006 10 24, 17:11)
Ot grazu! Pradejau nerti sia kepure ir sustojau, nes nebesuprantu ar vienas apskritimas priekyje turi buti ar dar vienas ir gale. Man kazkaip matosi, kad du. O jus ka matot, moterytes, panelytes SOS  g.gif
Idedu turima schema.
user posted image

O man atrodo, kad tik vienas priekyje unsure.gif O likusi kepurės dalis nunerta raštu, kaip schemoje dvi paskutinės eilės...
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2006 10 25, 08:05)
O man atrodo, kad tik vienas priekyje unsure.gif O likusi kepurės dalis nunerta raštu, kaip schemoje dvi paskutinės eilės...

man irgi taip atrodo
Atsakyti