inetux ir ingridos.s kepurytes
As nuneriau va tokia berniukiska kepurele:1a foto ir 2a foto
Tik nelabai gavosi nufotkint
QUOTE(AURELA @ 2006 06 24, 07:21)
Man labai grazi kepuryte-skrybelyte. Saunu!
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 06 27, 12:07)
Nerti kepures moku,o kaip mezgasi kepurytes?
čia buvo mano pirmas bandymas, nu bet gi vykęs o mezgasi tai paprastai: uždedi kiek reikia akiu (iš pirmo karto gali nepavykt nutaikyt ), o paskui leidi pasireikšt fantazijai, pamezgi nesiaurindama, o viršugalvyje gan greitai nusiaurini, nors aš tai palikau koki 20 akių ir tada su kabliuku pertraukiau, kad neirtų O bryliukui pririnkau akis ir kiekvienoj eilėj pridėjau daug akių
QUOTE(daivajna @ 2006 06 27, 19:56)
Ingrida.S labai man patiko jusu megzta kepuryte, gal galetumete man permesti ar schemute ar aprasyma i AZ?
parašiau AŽ
QUOTE(rasa32 @ 2006 06 27, 23:05)
inetux ir ingridos.s kepurytes
tavo kepurytė irgi labai
QUOTE(Scarlett @ 2004 12 23, 13:25)
Nieko nesimato.
Papildyta:
Domina nerti vaikiski rubeliai.Gal kas zino kokiu nuoruodu?
Aurela> labai grazios kepurytes, gal butu galima paprasyt oranzines schemute?
Inetux> ir tavo labai fainuoles, imesk schemutes , jei nesunku..
kalibriukas@gmail.com
Inetux> ir tavo labai fainuoles, imesk schemutes , jei nesunku..
kalibriukas@gmail.com
Noriu pasisiuti savo vaikuciams po piratuke - na tokio tipo skarele ar kazka panasaus ant galvyciu, bet labai noreciau siuti pagal schemute gal kas turit kazka panasaus?
Kazkas tokio panasaus
Kazkas tokio panasaus
QUOTE(dovesa @ 2006 07 02, 13:17)
Noriu pasisiuti savo vaikuciams po piratuke - na tokio tipo skarele ar kazka panasaus ant galvyciu, bet labai noreciau siuti pagal schemute gal kas turit kazka panasaus?
Kazkas tokio panasaus
Kazkas tokio panasaus
As labai tokios nertos noreciau, kazkur maciau schemukes, bet dabar nekur neberandu
Na po truputi vasaraite eina i gala, tai reik pradeti ruostis vesesniems orams as megeja pradet pries tris men, bo poto uzsisedziu ir pabaigiu kada reikia ))
Noreciau maziui numegzt kepure rudeniui su ausiukais ir virsuj su tokiu pimpiuku, na kaip senoves rusu kareivio salmas nezinau kaip paaiskint, gal kas galit padet kaip tokia numegzt?
Noreciau maziui numegzt kepure rudeniui su ausiukais ir virsuj su tokiu pimpiuku, na kaip senoves rusu kareivio salmas nezinau kaip paaiskint, gal kas galit padet kaip tokia numegzt?
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 05, 16:41)
as tai labaj nertos tokios vasariskos kepureles noreciau gal kas galit padet
Toks kepuriukas yra 3 psl, 33 zinuteje. Vienoje nuotraukoje manekenas taip pasuktas, kad labai aiskiai matosi, kaip ka reikia megzti.
Vasara baigiasi, o aš šiaip ne taip prisiruošiau nufotkint vasarišką kepuriuką
labai miela o jau pozuotojos veidelis nelabai norejo pozuot