Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

inetux ir ingridos.s kepurytes thumbup.gif
As nuneriau va tokia berniukiska kepurele:1a foto ir 2a foto
Tik nelabai gavosi nufotkint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 27 birželio 2006 - 22:11
QUOTE(AURELA @ 2006 06 24, 07:21)
Man labai grazi kepuryte-skrybelyte.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Saunu!

aciuks.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2006 06 27, 12:07)
Nerti kepures moku,o kaip mezgasi kepurytes?  g.gif  blush2.gif

čia buvo mano pirmas bandymas, nu bet gi vykęs blush2.gif cool.gif o mezgasi tai paprastai: uždedi kiek reikia akiu (iš pirmo karto gali nepavykt nutaikyt smile.gif ), o paskui leidi pasireikšt fantazijai, pamezgi nesiaurindama, o viršugalvyje gan greitai nusiaurini, nors aš tai palikau koki 20 akių ir tada su kabliuku pertraukiau, kad neirtų ax.gif O bryliukui pririnkau akis ir kiekvienoj eilėj pridėjau daug akių

QUOTE(daivajna @ 2006 06 27, 19:56)
Ingrida.S labai man patiko jusu megzta kepuryte, gal galetumete man permesti ar schemute ar aprasyma i AZ?

parašiau AŽ 4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2006 06 27, 23:05)
inetux ir ingridos.s kepurytes thumbup.gif
As nuneriau va tokia berniukiska kepurele:1a foto ir 2a foto
Tik nelabai gavosi nufotkint ax.gif

aciuks.gif
tavo kepurytė irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 28 birželio 2006 - 08:45
QUOTE(Scarlett @ 2004 12 23, 13:25)

Nieko nesimato.
Papildyta:
Domina nerti vaikiski rubeliai.Gal kas zino kokiu nuoruodu?
Atsakyti
Žiūriu į tas kepurikes, ir dar paieškojau gražių inete:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Vyriška:
user posted image

Vaikams:
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aurela> labai grazios kepurytes, gal butu galima paprasyt oranzines schemute?
Inetux> ir tavo labai fainuoles, imesk schemutes , jei nesunku.. 4u.gif

kalibriukas@gmail.com
Atsakyti
Noriu pasisiuti savo vaikuciams po piratuke - na tokio tipo skarele ar kazka panasaus ant galvyciu, bet labai noreciau siuti pagal schemute gal kas turit kazka panasaus?

Kazkas tokio panasaus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 07 02, 13:17)
Noriu pasisiuti savo vaikuciams po piratuke - na tokio tipo skarele ar kazka panasaus ant galvyciu, bet labai noreciau siuti pagal schemute gal kas turit kazka panasaus?

Kazkas tokio panasaus
user posted image

As labai tokios nertos noreciau, kazkur maciau schemukes, bet dabar nekur neberandu cray.gif
Atsakyti
as tai labaj nertos tokios vasariskos kepureles noreciau gal kas galit padet g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na po truputi vasaraite eina i gala, tai reik pradeti ruostis vesesniems orams smile.gif as megeja pradet pries tris men, bo poto uzsisedziu ir pabaigiu kada reikia smile.gif))
Noreciau maziui numegzt kepure rudeniui su ausiukais ir virsuj su tokiu pimpiuku, na kaip senoves rusu kareivio salmas biggrin.gif nezinau kaip paaiskint, gal kas galit padet kaip tokia numegzt?
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 05, 16:41)
as tai labaj nertos tokios vasariskos kepureles noreciau gal kas galit padet g.gif  g.gif  g.gif

Toks kepuriukas yra 3 psl, 33 zinuteje. Vienoje nuotraukoje manekenas taip pasuktas, kad labai aiskiai matosi, kaip ka reikia megzti. 4u.gif
Atsakyti
Vasara baigiasi, o aš šiaip ne taip prisiruošiau nufotkint vasarišką kepuriuką ax.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 28 rugpjūčio 2006 - 12:55
labai miela thumbup.gif o jau pozuotojos veidelis wub.gif nelabai norejo pozuot ax.gif
Atsakyti