niu ir dar vienas klausimiukas o tavo siulai akrilino, kokio storumo
aciu uz kantrybe
Ta nuskanuota kepurytė, tai
Bet su ja tokiu oru nepavaikščiosi, čia daugiau ankstyvam rudeniui arba vėlyvam pavasariui. Man taip atrodo.
Gaila, kad negavau to žurnaliuko....
Bet su ja tokiu oru nepavaikščiosi, čia daugiau ankstyvam rudeniui arba vėlyvam pavasariui. Man taip atrodo.
QUOTE(Kozete @ 2006 02 08, 17:02)
Ta nuskanuota kepurytė, tai
Siūlau išeitį: vietoj medžeginių juostelių naudoti nertas iš šiltesnių siūlų
QUOTE(vaipra @ 2006 02 08, 16:19)
Siūlau išeitį: vietoj medžeginių juostelių naudoti nertas iš šiltesnių siūlų
Tai tikrai nebloga išeitis.
O kad ausų vaikui nepripustų, dar galima tokias ausines primegzt, kaip ausinių kepurių būna.
ASARELE noriu tavo patarimo jau pradejau siand ta kepse kur nuskanuota tavo photo is zurnalo. Darau pakausi, tai neriu paprastom akim, bet galvoju gal geriau butu stulpeliu su uzmetimu, bijau ka nebut per stora, kaip sakai
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 08, 19:07)
ASARELE noriu tavo patarimo jau pradejau siand ta kepse kur nuskanuota tavo photo is zurnalo. Darau pakausi, tai neriu paprastom akim, bet galvoju gal geriau butu stulpeliu su uzmetimu, bijau ka nebut per stora, kaip sakai
Manau, kad būtų gražiau jei bus visa neriama vienodai, t.y. stulpeliu su užmetimu, nes ten kur kaišomos juostelės, turi būti nerta būtent stulpeliu su užmetimu. Bet tai kiekvienos nerėjėlės išmonė kaip daryti .
Sėkmės tau . Kai baigsi darbelį B Ū T I N A I mums pasirodyk .
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 08, 19:54)
Manau, kad būtų gražiau jei bus visa neriama vienodai, t.y. stulpeliu su užmetimu, nes ten kur kaišomos juostelės, turi būti nerta būtent stulpeliu su užmetimu. Bet tai kiekvienos nerėjėlės išmonė kaip daryti .
gerai tu cia mane paprotijai dabar viska isardau
noreciau ikelt, bet kad neturiu skaitmeninio
Pagalbos! Nu viska perskaiciau, bet neradau apie naujagimiam kepurytes tokio dalyko - kiek cm galvytes apimtis apytiksliai? Noriu susiskaiciuot kiek akiu uzmest... Dekui!
QUOTE(AIRA @ 2006 01 20, 15:54)
Čia viskas aprašyta kiek reikia
Papildyta:
Tarp kitko, nemezgiau tą rožinę kepurytę ir baltas kojinytes su tapkučiais pažįstamos lialkai Super
Sveikos
Gal kuri nors žinote kaip megzti estiškas - skaninaviškas kepures. Tokias su ausimis
Net nežinau kaip jas nupasakoti, bet gal atsiras, kuri nors kuri moka.
Gal kuri nors žinote kaip megzti estiškas - skaninaviškas kepures. Tokias su ausimis
Net nežinau kaip jas nupasakoti, bet gal atsiras, kuri nors kuri moka.
"Ausys" primezgamos atskirai. Galima ir virbalais, galima ir vašeliu. Mezgiau tokią
QUOTE(vaipra @ 2006 02 20, 09:54)
"Ausys" primezgamos atskirai. Galima ir virbalais, galima ir vašeliu. Mezgiau tokią
O kaip padaryti, kad sudūrimo nesimatytų?
Mačiau ir nertas ir megztas, nu labai gražios, bet kai aš nešioju kepurę labai retai, tai Estijoj pagailėjau 50Lt. Vyrui nupirkom, o sau planuoju pati nusimegzti arba nusinerti. Bet ten ir raštai tokie gražūs....