Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 06, 23:03)
Va va ir man ta kepurė įdomi pasirodė  bigsmile.gif , tai nusipirkau žurnalą. Kadangi vyras šiandien užsiėmęs, tai nuskanuoti negalės, bet aš rytoj  blush2.gif pazysiu, gal nuskanuos, tuomet jums čia įkelsiu. Aš jau pagal tą modeliuką savo mažajai pupai nunėriau kepurytę, o dabar juosteles kaišioju. Visai gražiai atrodo rolleyes.gif , t.y. toks nematytas (nebent man) modeliukas.
O gėlytes ir aš tokias neriu, kaip pupenelis įkėlė, man labai gražios, tik aš dar karoliukais papuošiu  mirksiukas.gif .

Būtu labai gerai jei nuskanuotum, nes vakar buvau IKI parduotuvėje ir to žurnalo jau nebuvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2006 02 06, 14:03)
Radau tokios gėlytės schemutę, gal kam patiks
user posted image

tokias pat dariau gelytes savo kepurei, atrodo thumbup.gif thumbup.gif ir lengvai padaromos, taip kad mergytes pirmyn mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos ir as laukiu skanuotu nuotrauku is to zurnalo g.gif labai patiko Ausros is TV pagalbos kepure thumbup.gif ir as noriu tokios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 07, 17:44)
Merginos ir as laukiu skanuotu nuotrauku is to zurnalo  g.gif labai patiko Ausros is TV pagalbos kepure  thumbup.gif ir as noriu tokios  drinks_cheers.gif

blush2.gif Dar nenuskanuota, ale manau, kad priprašysiu vyro.

bigsmile.gif bigsmile.gif O aš jau nusinėriau tokią kaip Aušros iš TV pagalbos, flirt.gif o jau kiek pagyrų sulaukiau blush2.gif . Jei norit pamatyt, gražiai prašykit, kad foto įkelčiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 07, 20:26)
blush2.gif Dar nenuskanuota, ale manau, kad priprašysiu vyro.

bigsmile.gif  bigsmile.gif O aš jau nusinėriau tokią kaip Aušros iš TV pagalbos,  flirt.gif o jau kiek pagyrų sulaukiau  blush2.gif . Jei norit pamatyt, gražiai prašykit, kad foto įkelčiau  lotuliukas.gif .

ASARELE 4u.gif mirksiukas.gif please parodyk savo grozybes, o cia tavo vyrui 4u.gif kad greiciau skanuotu ax.gif
Atsakyti
ASARELE mes laukiam mirksiukas.gif pasigyrei, tai dabar niekur nedingsi bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, mano mažasis modeliukas demonstruoja mamos kepurę blush2.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 07, 20:54)
Na va, mano mažasis modeliukas demonstruoja mamos kepurę  blush2.gif :

user posted image

va jezau koks grozis thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif o ir mazasis modeliukas, toki ir norisi pakybint ax.gif 4u.gif

dabar galetum ir smulkiau, kokia to rasto schema mirksiukas.gif nes ryt leksiu ir as siuliu pirkt ir kipsiu i darba smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Toks modeliukas bet kokią kepurę papuoš thumbup.gif
Atsakyti
ir is kokiu siuliu nerta ? g.gif
Atsakyti
Na ir žadėtoji kepurė jau nuskanuota 4u.gif :

user posted image

Kaip suprantu ji nerta stulpeliu su užmetimu, o paskui kaišiota juostelė kas antra eilė: balta, juoda, balta...... Labai gražiai atrodo.
Aš savo pupai irgi tokią nunėriau, tik juosteles spalvotas kaišau, visgi mažulka, tai gal gražiau bus ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 07, 21:17)
ir is kokiu siuliu nerta ? g.gif

Aš nėriau iš akrilano, nes tokių turėjau ir nereikėjo eiti į parduotuvę biggrin.gif . O tu jau pati žiūrėkis iš kokių nert.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 07, 21:32)
Na ir žadėtoji kepurė jau nuskanuota  4u.gif :

user posted image

Kaip suprantu ji nerta stulpeliu su užmetimu, o paskui kaišiota juostelė kas antra eilė: balta, juoda, balta...... Labai gražiai atrodo.
Aš savo pupai irgi tokią nunėriau, tik juosteles spalvotas kaišau, visgi mažulka, tai gal gražiau bus  ax.gif .
Papildyta:

Aš nėriau iš akrilano, nes tokių turėjau ir nereikėjo eiti į parduotuvę  biggrin.gif . O tu jau pati žiūrėkis iš kokių nert.

dar biski cekauna unsure.gif o cia kokia juostele kaisiota g.gif kur parduotuvese matuojama ir kur galiukai daznai atiria, sitoji g.gif

o tavosios kepurytes kaip matau rastas pynute, ir paskui stulpeliai su uzmetimu ir vel pynute, cia jau as tokia mezgeja tai zinai doh.gif bet tas tai tikrai bandysiu
Atsakyti
Juostelė ta pati tavo minima mirksiukas.gif . Kad juostelė neirtų, aš jos galiukus prideginu ax.gif .
Raštelis pats paprasčiausias ir iššifravai jį puikiausiai biggrin.gif .
Atsakyti