Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Labai gražios kepurytės, šaunuolė, Laimuxe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mezguosi paprastą juodą kepurę. Gal galėtumėte patarti kuo galčiau ją papuošti (kad nebūtu jinai labai jau paprastutė)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 09:54)
Mezguosi paprastą juodą kepurę. Gal galėtumėte patarti kuo galčiau ją papuošti (kad nebūtu jinai labai jau paprastutė)?  ax.gif

Gėlyte kokia nors.
Man labai patiko tv pagalbos vedėjos nerta kepšė, mačiau per reklamą ax.gif Tai ten ar ne dvi nertos gėlytės ir viena ant kitos uždėtos ax.gif
Atsakyti
Kozete Paskelbta Šiandien, 09:54
  Mezguosi paprastą juodą kepurę. Gal galėtumėte patarti kuo galčiau ją papuošti (kad nebūtu jinai labai jau paprastutė)? 

Pereitos savaites "Moters savaiteje" buvo daug kepurių prifotografuota. Viršelyje buvo mergina kur "Lietuvos ryto televizija" veda (pamiršau pavardę blush2.gif ) su juoda kepure, puošta baltomis juostelėmis. Tikrai įspūdingai atrodo, o padaryti paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 02 06, 10:40)

Gėlyte kokia nors.
Man labai patiko tv pagalbos vedėjos nerta kepšė, mačiau per reklamą  ax.gif Tai ten ar ne dvi nertos gėlytės ir viena ant kitos uždėtos  ax.gif

O kaip tas rožytes padaryti? Ar tiesiog numegzti ilgaą, kokių 3-4cm pločio šniurelį ir jį sutraukti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 06 vasario 2006 - 12:22
O nežinau blush2.gif
gal paprasčiausiai reik nunerti gėlytes ir viskas, nepamenu kaip ten tiksliai atrodė jos blush2.gif
Bet man tai gražu tos nertos gėlytės. Taip romantiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDA2 @ 2006 02 06, 10:41)
Pereitos savaites "Moters savaiteje" buvo daug kepurių prifotografuota. Viršelyje buvo mergina kur "Lietuvos ryto televizija" veda (pamiršau pavardę  blush2.gif ) su juoda kepure, puošta baltomis juostelėmis. Tikrai įspūdingai atrodo, o padaryti paprasta  thumbup.gif

Turbūt šito žurnalo jau negausiu verysad.gif .
Gal kas turite ir galėtumėte nuskanavusios įdėti. ax.gif
Atsakyti
Radau tokios gėlytės schemutę, gal kam patiks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 13:24)
Turbūt šito žurnalo jau negausiu  verysad.gif .
Gal kas turite ir galėtumėte nuskanavusios įdėti.  ax.gif

schmoll.gif , neturiu skanerio, o ir paties žurnalo jau neturiu lotuliukas.gif , bet kadangi kitas numeris pasirodys tik rytoj, tai gal pereitos savaites dar rastum parduotuvej g.gif
Net pirkti nereikia, tik principą patį pažiūrėsi (nes aš paaiškinti nemoku doh.gif ) ir užteks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDA2: 06 vasario 2006 - 14:25
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 13:24)
Turbūt šito žurnalo jau negausiu  verysad.gif .
Gal kas turite ir galėtumėte nuskanavusios įdėti.  ax.gif

Va va ir man ta kepurė įdomi pasirodė bigsmile.gif , tai nusipirkau žurnalą. Kadangi vyras šiandien užsiėmęs, tai nuskanuoti negalės, bet aš rytoj blush2.gif pazysiu, gal nuskanuos, tuomet jums čia įkelsiu. Aš jau pagal tą modeliuką savo mažajai pupai nunėriau kepurytę, o dabar juosteles kaišioju. Visai gražiai atrodo rolleyes.gif , t.y. toks nematytas (nebent man) modeliukas.
O gėlytes ir aš tokias neriu, kaip pupenelis įkėlė, man labai gražios, tik aš dar karoliukais papuošiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Oi lauksim lauksim kepurytės lauksim blush2.gif
Tikrai labai įdomu kaip atrodo. O gėlytės tokios labai super atrodo ir nereikia dėt kelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpurelis77 @ 2006 01 31, 09:28)
Gal kas turit ir galit vasariškos moteriškos kepuraitės ar skrybėlaitės schemučių įmest ? ax.gif

tam yra atskira tema, jau su įdėtais modeliais. netingėkit pasižvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti