Labai gražios kepurytės, šaunuolė, Laimuxe
Mezguosi paprastą juodą kepurę. Gal galėtumėte patarti kuo galčiau ją papuošti (kad nebūtu jinai labai jau paprastutė)?
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 09:54)
Mezguosi paprastą juodą kepurę. Gal galėtumėte patarti kuo galčiau ją papuošti (kad nebūtu jinai labai jau paprastutė)?
Gėlyte kokia nors.
Man labai patiko tv pagalbos vedėjos nerta kepšė, mačiau per reklamą Tai ten ar ne dvi nertos gėlytės ir viena ant kitos uždėtos
Kozete Paskelbta Šiandien, 09:54
Pereitos savaites "Moters savaiteje" buvo daug kepurių prifotografuota. Viršelyje buvo mergina kur "Lietuvos ryto televizija" veda (pamiršau pavardę ) su juoda kepure, puošta baltomis juostelėmis. Tikrai įspūdingai atrodo, o padaryti paprasta
QUOTE(Vaidullka @ 2006 02 06, 10:40)
Gėlyte kokia nors.
Man labai patiko tv pagalbos vedėjos nerta kepšė, mačiau per reklamą Tai ten ar ne dvi nertos gėlytės ir viena ant kitos uždėtos
O kaip tas rožytes padaryti? Ar tiesiog numegzti ilgaą, kokių 3-4cm pločio šniurelį ir jį sutraukti?
O nežinau
gal paprasčiausiai reik nunerti gėlytes ir viskas, nepamenu kaip ten tiksliai atrodė jos
Bet man tai gražu tos nertos gėlytės. Taip romantiškai atrodo
gal paprasčiausiai reik nunerti gėlytes ir viskas, nepamenu kaip ten tiksliai atrodė jos
Bet man tai gražu tos nertos gėlytės. Taip romantiškai atrodo
QUOTE(IDA2 @ 2006 02 06, 10:41)
Pereitos savaites "Moters savaiteje" buvo daug kepurių prifotografuota. Viršelyje buvo mergina kur "Lietuvos ryto televizija" veda (pamiršau pavardę ) su juoda kepure, puošta baltomis juostelėmis. Tikrai įspūdingai atrodo, o padaryti paprasta
Turbūt šito žurnalo jau negausiu .
Gal kas turite ir galėtumėte nuskanavusios įdėti.
Radau tokios gėlytės schemutę, gal kam patiks
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 13:24)
, neturiu skanerio, o ir paties žurnalo jau neturiu , bet kadangi kitas numeris pasirodys tik rytoj, tai gal pereitos savaites dar rastum parduotuvej
Net pirkti nereikia, tik principą patį pažiūrėsi (nes aš paaiškinti nemoku ) ir užteks
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 13:24)
Va va ir man ta kepurė įdomi pasirodė , tai nusipirkau žurnalą. Kadangi vyras šiandien užsiėmęs, tai nuskanuoti negalės, bet aš rytoj pazysiu, gal nuskanuos, tuomet jums čia įkelsiu. Aš jau pagal tą modeliuką savo mažajai pupai nunėriau kepurytę, o dabar juosteles kaišioju. Visai gražiai atrodo , t.y. toks nematytas (nebent man) modeliukas.
O gėlytes ir aš tokias neriu, kaip pupenelis įkėlė, man labai gražios, tik aš dar karoliukais papuošiu .
Oi lauksim lauksim kepurytės lauksim
Tikrai labai įdomu kaip atrodo. O gėlytės tokios labai super atrodo ir nereikia dėt kelių
Tikrai labai įdomu kaip atrodo. O gėlytės tokios labai super atrodo ir nereikia dėt kelių
QUOTE(pumpurelis77 @ 2006 01 31, 09:28)
Gal kas turit ir galit vasariškos moteriškos kepuraitės ar skrybėlaitės schemučių įmest ?
tam yra atskira tema, jau su įdėtais modeliais. netingėkit pasižvalgyt