Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(rim@ @ 2006 01 28, 18:53)
Gerai, o mintis tokia: nunerti raudoną rutuliuką ir juodai  apnerti - išsiūvinėti su kabliuku. Turiu plonyčio paralono, tai žadu jį panaudoti.
Beje, kai aš pridėdavau akis, stengdavausi, kad sekantį kartą kada jas pridedu, būtų tarp tų pridėtinių akių. Na, velnias, nemoku paaiškinti. Gaila printeris sugedęs, tuoj papieščiau g.gif

tai kai susitaisysi įmesk papaišius mirksiukas.gif . būsime dėkingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2006 01 28, 00:46)
Aš labai atsiprašau, kad ne į temą parašysiu  blush2.gif Ale, esu labai smalsi iš prigimties  doh.gif Kodėl nemezgi savo vaikams  g.gif

lotuliukas.gif sūnui 16, dukrai 13. Įsivaizduoji kaip jie atrodytų su tokiais kepuriukais? blink.gif Gal geriau anūkų palauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 30, 07:25)
lotuliukas.gif  sūnui 16, dukrai 13. Įsivaizduoji kaip jie atrodytų su tokiais kepuriukais?  blink.gif  Gal geriau anūkų palauksiu  mirksiukas.gif

Manyčiau šitos skrybėlaitės dukrai turėtų tikri vasara (aišku atitinkamo dydžio lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

O sūnui tokia tiktų (tik be smaigalio lotuliukas.gif ) Labaixstiliovai turėtų atrodyti thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Na jau, na jau, maniškei tikrai tokios neuždėsi smile.gif Sūnus irgi išrankus. Nupirkau turguje su NIKE sibolika - nepatiko. Jam mielesnė jo senoji, jeigu dar margą numegzčiau, tai pasakytų: nešiok pati .... smile.gif
Atsakyti
Labai faini kepuriukai, nusikopinau i kompa ir ju schemutes. Reiks iki vasaros dukrytei numegzti. Man labai patiko. Aciu uz nuoroda! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 30, 13:55)
Na jau, na jau, maniškei tikrai tokios neuždėsi smile.gif Sūnus irgi išrankus. Nupirkau turguje su NIKE sibolika - nepatiko. Jam mielesnė jo senoji, jeigu dar margą numegzčiau, tai pasakytų: nešiok pati .... smile.gif

Na, nebūtinai margą ax.gif Gali vienspalvę, kad derėtų prie džinsų arba kokios džemperio thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit ir galit vasariškos moteriškos kepuraitės ar skrybėlaitės schemučių įmest ? ax.gif
Atsakyti
Labai gražių kepuriukų čia pridėjot... thumbup.gif
Rodau ir aš savąsias:

Čia mažojo "meškiukai":

user posted image

user posted image

O čia plonesnė:

user posted image

Štai pora vyresniosios:

user posted image

user posted image
Atsakyti