Sėkmės
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 10:45)
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 11:30)
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys
Mano čia nėrinys ir mano vaikas
Kas neaišku? Jau labai gerai papasakojo viską Tik gėlytės ne taip biškį. Ten kitokia schema, tai ir ženklai kitokie. Ten kur brūkšniukai kaip T raidės ir perbraukti, tai yra su vienu užmetimu, o kur skliausteliuose, tai irgi su vienu užmetimu, tik išnerti iš vienos kilpos ir visi sunerti į vieną kilputę, nelabai moku nupasakot, bet gal suprasit
Aš nėriau pagal schemą, nieko neplatinau, bet tikriausiai įmanoma paplatint, gal dadedant dar vieną lapelį. Kai nunėriau buvo tik tik, dbar jau nelabai tiks, o platint apvalių aš visai nemoku, o tai norėčiau suprast kaip paplatint nesugadinant rašto
Vaidullka, tikiuosi nepyksti ant manęs, jog išplatinau tavo darbeli..... O dėl platinimo, tai manau, kad reikia tik stilpelių pridėti kiekviename lapelyje
QUOTE(Vaidullka @ 2006 01 27, 13:42)
Mano čia nėrinys ir mano vaikas
Kas neaišku? Jau labai gerai papasakojo viską Tik gėlytės ne taip biškį. Ten kitokia schema, tai ir ženklai kitokie. Ten kur brūkšniukai kaip T raidės ir perbraukti, tai yra su vienu užmetimu, o kur skliausteliuose, tai irgi su vienu užmetimu, tik išnerti iš vienos kilpos ir visi sunerti į vieną kilputę, nelabai moku nupasakot, bet gal suprasit
Aš nėriau pagal schemą, nieko neplatinau, bet tikriausiai įmanoma paplatint, gal dadedant dar vieną lapelį. Kai nunėriau buvo tik tik, dbar jau nelabai tiks, o platint apvalių aš visai nemoku, o tai norėčiau suprast kaip paplatint nesugadinant rašto
na labai jau tu saunuolyte,kad taip papuosei savo lelka o as tai kai pradesiu nert,tada manau ir paaiskes dar labaiau viskas,nes seip tai mezgu daznai saviskei ir megztukus ir kepuriukus..tai ne naujiena jau man cia...bet pagal shemas tai niekad nebandziua,viska pagal savo vaizduote ir is akies darau..
[quote=Ašarėlė,2006 01 27, 13:33]
Gražūs kepuriukai mažyliams:
Daugiau rasite ČIA
[/quot
Šaunios kepurytės .
Kažkur rusaičių forumuose esu mačiusi kepurytę -braškytę,gal kuri turit,man reikėtų visos mezgimo eigos.
Gražūs kepuriukai mažyliams:
Daugiau rasite ČIA
[/quot
Šaunios kepurytės .
Kažkur rusaičių forumuose esu mačiusi kepurytę -braškytę,gal kuri turit,man reikėtų visos mezgimo eigos.
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 12:53)
Vaidullka, tikiuosi nepyksti ant manęs, jog išplatinau tavo darbeli..... O dėl platinimo, tai manau, kad reikia tik stilpelių pridėti kiekviename lapelyje
Oi ne, tikrai nepykstu. Labai faina kai netyčia užtinki kur nors savo lelką madas demonstruojant
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 01 27, 13:16)
na labai jau tu saunuolyte,kad taip papuosei savo lelka o as tai kai pradesiu nert,tada manau ir paaiskes dar labaiau viskas,nes seip tai mezgu daznai saviskei ir megztukus ir kepuriukus..tai ne naujiena jau man cia...bet pagal shemas tai niekad nebandziua,viska pagal savo vaizduote ir is akies darau..
Ačiū
Aš kaip tik moku tik iš schemos nert iš akies net nebandau, nes žinau kad šnipštas gausis. Reikės bandyt krikštynom kepurytę nunarpliot. Labai patinka tie skrybėliukai, bet nemoku tokių daryt.
Aš dabar bandau nunert normalų megztuką, kažin kas gausis
Vat norėčiau tokį skrybėliuką kaip antras arba pirmas, bet reik schemos Aprašymas nepadės
O kažin tokią eitų nunert, nes čia berods megzta
Dar buvau numezgus vieną kepurytę dukriukui, kažkurioj temoj yra, jei reik pabandyčiau paieškot. Ji ankstyvam pavasariui ir rudeniui pats tas Pusiau nužiūrėjau nuo kažko, pusiau pati dariau. Tikriausiai pirmas ir paskutinis mano numegztas iki galo mezginys
Aš manau taip: pirmasis kepuriukas neriamas žemas stulpelis be užmetimo aplinkui pagal vaikiuko galvytę, o tas atlenkimas šiek tiek pridejus akių. Burbuliukai irgi primegzti atskirai su vienu užmetimu, t.y. į vieną akį kokie 5.
Antras kepuriukas: analogiškai kaip pirmas, tik atlenkimui kas kartą pridėti akių, kad gautusi tas "brylius" (lygtai taip vadinasi).
Trečias kepuriukas: mezgamas virbalais. Galima megzti aplinkui kaip kojinę arba su dviem virbalais.
Vienu žodžiu, drąsiai galiu megzti be schemos Bet nebeturiu kam.......
Antras kepuriukas: analogiškai kaip pirmas, tik atlenkimui kas kartą pridėti akių, kad gautusi tas "brylius" (lygtai taip vadinasi).
Trečias kepuriukas: mezgamas virbalais. Galima megzti aplinkui kaip kojinę arba su dviem virbalais.
Mano dukrytė jau "užsisakė" skrybelytę vasarai su boružyte.Įdomu, gal kas patarsit kaip ją geriau išmegzt?
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 14:47)
Aš manau taip: pirmasis kepuriukas neriamas žemas stulpelis be užmetimo aplinkui pagal vaikiuko galvytę, o tas atlenkimas šiek tiek pridejus akių. Burbuliukai irgi primegzti atskirai su vienu užmetimu, t.y. į vieną akį kokie 5.
Aš labai atsiprašau, kad ne į temą parašysiu Ale, esu labai smalsi iš prigimties Kodėl nemezgi savo vaikams
QUOTE(rim@ @ 2006 01 28, 10:02)
Labai šaunios kepurytės Mezgasi taip kaip vaipra aprašė. Vaidullka - drąsiai bandyk. Aš vasarą nunėriau tokią kur su boružyte, tik galvojau gėlytes prinerti. Dabar manau šitą vabaliuką pabandyti
Tai kaip seksis bandyt nert boružytę būtinai parašyk, o dar geriau parodyk.Pati žadu tokią kepurytę nert.
QUOTE(rutast @ 2006 01 28, 17:00)
Tai kaip seksis bandyt nert boružytę būtinai parašyk, o dar geriau parodyk.Pati žadu tokią kepurytę nert.
Gerai, o mintis tokia: nunerti raudoną rutuliuką ir juodai apnerti - išsiūvinėti su kabliuku. Turiu plonyčio paralono, tai žadu jį panaudoti.
Beje, kai aš pridėdavau akis, stengdavausi, kad sekantį kartą kada jas pridedu, būtų tarp tų pridėtinių akių. Na, velnias, nemoku paaiškinti. Gaila printeris sugedęs, tuoj papieščiau