Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 10:45)

QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 11:30)
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys smile.gif

Mano čia nėrinys ir mano vaikas bigsmile.gif bigsmile.gif
Kas neaišku? Jau labai gerai papasakojo viską mirksiukas.gif Tik gėlytės ne taip biškį. Ten kitokia schema, tai ir ženklai kitokie. Ten kur brūkšniukai kaip T raidės ir perbraukti, tai yra su vienu užmetimu, o kur skliausteliuose, tai irgi su vienu užmetimu, tik išnerti iš vienos kilpos ir visi sunerti į vieną kilputę, nelabai moku nupasakot, bet gal suprasit blush2.gif
Aš nėriau pagal schemą, nieko neplatinau, bet tikriausiai įmanoma paplatint, gal dadedant dar vieną lapelį. Kai nunėriau buvo tik tik, dbar jau nelabai tiks, o platint apvalių aš visai nemoku, o tai norėčiau suprast kaip paplatint nesugadinant rašto unsure.gif
Atsakyti
Vaidullka, tikiuosi nepyksti ant manęs, jog išplatinau tavo darbeli..... O dėl platinimo, tai manau, kad reikia tik stilpelių pridėti kiekviename lapelyje
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 01 27, 13:42)

Mano čia nėrinys ir mano vaikas  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kas neaišku? Jau labai gerai papasakojo viską  mirksiukas.gif Tik gėlytės ne taip biškį. Ten kitokia schema, tai ir ženklai kitokie. Ten kur brūkšniukai kaip T raidės ir perbraukti, tai yra su vienu užmetimu, o kur skliausteliuose, tai irgi su vienu užmetimu, tik išnerti iš vienos kilpos ir visi sunerti į vieną kilputę, nelabai moku nupasakot, bet gal suprasit  blush2.gif
Aš nėriau pagal schemą, nieko neplatinau, bet tikriausiai įmanoma paplatint, gal dadedant dar vieną lapelį. Kai nunėriau buvo tik tik, dbar jau nelabai tiks, o platint apvalių aš visai nemoku, o tai norėčiau suprast kaip paplatint nesugadinant rašto  unsure.gif

na labai jau tu saunuolyte,kad taip papuosei savo lelka drinks_cheers.gif o as tai kai pradesiu nert,tada manau ir paaiskes dar labaiau viskas,nes seip tai mezgu daznai saviskei ir megztukus ir kepuriukus..tai ne naujiena jau man cia...bet pagal shemas tai niekad nebandziua,viska pagal savo vaizduote ir is akies darau.. ax.gif
Atsakyti
[quote=Ašarėlė,2006 01 27, 13:33]
Gražūs kepuriukai mažyliams:

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau rasite ČIA
[/quot
Šaunios kepurytės mirksiukas.gif .
Kažkur rusaičių forumuose esu mačiusi kepurytę -braškytę,gal kuri turit,man reikėtų visos mezgimo eigos.
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 12:53)
Vaidullka, tikiuosi nepyksti ant manęs, jog išplatinau tavo darbeli.....  O dėl platinimo, tai manau, kad reikia tik stilpelių pridėti kiekviename lapelyje

Oi ne, tikrai nepykstu. Labai faina kai netyčia užtinki kur nors savo lelką madas demonstruojant lotuliukas.gif

QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 01 27, 13:16)
na labai jau tu saunuolyte,kad taip papuosei savo lelka  drinks_cheers.gif  o as tai kai pradesiu nert,tada manau ir paaiskes dar labaiau viskas,nes seip tai mezgu daznai saviskei ir megztukus ir kepuriukus..tai ne naujiena jau man cia...bet pagal shemas tai niekad nebandziua,viska pagal savo vaizduote ir is akies darau.. ax.gif

Ačiū wub.gif
Aš kaip tik moku tik iš schemos nert iš akies net nebandau, nes žinau kad šnipštas gausis. Reikės bandyt krikštynom kepurytę nunarpliot. Labai patinka tie skrybėliukai, bet nemoku tokių daryt.
Aš dabar bandau nunert normalų megztuką, kažin kas gausis lotuliukas.gif

Vat norėčiau tokį skrybėliuką kaip antras arba pirmas, bet reik schemos unsure.gif Aprašymas nepadės verysad.gif
user posted image

user posted image

O kažin tokią eitų nunert, nes čia berods megzta g.gif
user posted image
Dar buvau numezgus vieną kepurytę dukriukui, kažkurioj temoj yra, jei reik pabandyčiau paieškot. Ji ankstyvam pavasariui ir rudeniui pats tas thumbup.gif Pusiau nužiūrėjau nuo kažko, pusiau pati dariau. Tikriausiai pirmas ir paskutinis mano numegztas iki galo mezginys lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš manau taip: pirmasis kepuriukas neriamas žemas stulpelis be užmetimo aplinkui pagal vaikiuko galvytę, o tas atlenkimas šiek tiek pridejus akių. Burbuliukai irgi primegzti atskirai su vienu užmetimu, t.y. į vieną akį kokie 5.
Antras kepuriukas: analogiškai kaip pirmas, tik atlenkimui kas kartą pridėti akių, kad gautusi tas "brylius" (lygtai taip vadinasi).
Trečias kepuriukas: mezgamas virbalais. Galima megzti aplinkui kaip kojinę arba su dviem virbalais.
Vienu žodžiu, drąsiai galiu megzti be schemos smile.gif Bet nebeturiu kam.......
Atsakyti
Mano dukrytė jau "užsisakė" skrybelytę vasarai su boružyte.Įdomu, gal kas patarsit kaip ją geriau išmegzt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 14:47)
Aš manau taip: pirmasis kepuriukas neriamas žemas stulpelis be užmetimo aplinkui pagal vaikiuko galvytę, o tas atlenkimas šiek tiek pridejus akių. Burbuliukai irgi primegzti atskirai su vienu užmetimu, t.y. į vieną akį kokie 5.
Antras kepuriukas: analogiškai kaip pirmas, tik atlenkimui kas kartą pridėti akių, kad gautusi tas "brylius" (lygtai taip vadinasi).
Trečias kepuriukas: mezgamas virbalais. Galima megzti aplinkui kaip kojinę arba su dviem virbalais.
Vienu žodžiu, drąsiai galiu megzti be schemos smile.gif Bet nebeturiu kam.......

Aš labai atsiprašau, kad ne į temą parašysiu blush2.gif Ale, esu labai smalsi iš prigimties doh.gif Kodėl nemezgi savo vaikams g.gif
Atsakyti
Labai šaunios kepurytės thumbup.gif Mezgasi taip kaip vaipra aprašė. Vaidullka - drąsiai bandyk. Aš vasarą nunėriau tokią kur su boružyte, tik galvojau gėlytes prinerti. Dabar manau šitą vabaliuką pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 01 28, 10:02)
Labai šaunios kepurytės thumbup.gif Mezgasi taip kaip vaipra aprašė. Vaidullka - drąsiai bandyk. Aš vasarą nunėriau tokią kur su boružyte, tik galvojau gėlytes prinerti. Dabar manau šitą vabaliuką pabandyti g.gif

Tai kaip seksis bandyt nert boružytę būtinai parašyk, mirksiukas.gif o dar geriau parodyk.Pati žadu tokią kepurytę nert. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 01 28, 17:00)
Tai kaip seksis bandyt nert boružytę būtinai parašyk, mirksiukas.gif o dar geriau parodyk.Pati žadu tokią kepurytę nert. blush2.gif

Gerai, o mintis tokia: nunerti raudoną rutuliuką ir juodai apnerti - išsiūvinėti su kabliuku. Turiu plonyčio paralono, tai žadu jį panaudoti.
Beje, kai aš pridėdavau akis, stengdavausi, kad sekantį kartą kada jas pridedu, būtų tarp tų pridėtinių akių. Na, velnias, nemoku paaiškinti. Gaila printeris sugedęs, tuoj papieščiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 28 sausio 2006 - 19:05