Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, beretės suaugusiems ir vaikams

Linkiu visokeriopos sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 17, 17:32)
pupenelis, galiu keleta pavyzdukų atsiųsti tik į el.paštą. Koks?

Sveiki, skitineju/ ziurineju jusu rankdarbius wub.gif seile varvinu blush2.gif pati viska (kas iseis) isbandyt no-o-oriu, bet pagalbos reikia blush2.gif
Tad jei kas galit, bukit geros blush2.gif atsiuskit ir man nertu kepureliu pavyzduku siuo e-mail'u :
aeglutei@yahoo.com 4u.gif

Aciu ir sekmes visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Egluže,tavo panikės thumbup.gif ir jų kepurikės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 01 26, 00:34)
Egluže,tavo panikės thumbup.gif ir jų kepurikės thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu aciu, tie "kepaliusiukai" ir man labai patiko: ir erdves daug , ir nuo saules apsaugo ir nekarsta po jais, ir siaip, neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 11:45)

labai fainas kepuriukas.. thumbup.gif nelabai suprantu shemutes ..gal galima butu gauti paaiskinima ax.gif
Atsakyti
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 12:30)
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys smile.gif

nu jo simboliai...na taskiukas kilpele pynutes ane? pagaliukas be uzmetimo ane? ar kaip ten? ax.gif seip megzti megstu,bet pagal sheme tai niekada nemezgiau,tai ir simboliu nezinau.. 4u.gif
Atsakyti
Kepurė:taškiukas-pynelės kilpa, perbrauktas brukšnys vieną kartą-stuplelis su vienu užmetimu. O kai tie brūkšniai jungiasi apačioje, tai du stupleliai su vienu užmetimu neriami i vieną pynelės kilpą. Kryžiukas-stulpelis be užmetimo.
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
Mažas ovaliukas - tai pynelės kilpa.
Perbrauktas vertikalus brukšnys su vienu perbrauktu brūkšneliu (bent jau man taip atrodo) - tai stuplelis su vienu užmetimu. Bet žiūrint pagal schemą, kažkodėl manau, kad čia su dviem perbrauktais brūkšneliais, vadinasi čia bus stuplelis su dviem užmetimais.O šalia tie skliausteliai, tai stuplelis su vienu užmetimu(čia irgi mano nuomonė). Jeigu žadi nerti, pasiūlyčiau tą dalį stebėti darbo eigoje. Aš taip ir darau, jeigu kas nors neaišku pagal schemą, tai bandau improvizuoti pagal save žiūrėdama mezginio nuotrauką. Manau, kad supratai mane smile.gif
Atsakyti
Gražūs kepuriukai mažyliams:

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau rasite ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 27 sausio 2006 - 12:35
Kokio dydžio ši kepurytė?Tikriausiai schema tinka tik vienam dydžiui?Platinti reiktų pagal duotą raštą ar kaip? g.gif

Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 13:14)
Kepurė:taškiukas-pynelės kilpa, perbrauktas brukšnys vieną kartą-stuplelis su vienu užmetimu. O kai tie brūkšniai jungiasi apačioje, tai du stupleliai su vienu užmetimu neriami i vieną pynelės kilpą. Kryžiukas-stulpelis be užmetimo.
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
Mažas ovaliukas - tai pynelės kilpa.
Perbrauktas vertikalus brukšnys su vienu perbrauktu brūkšneliu (bent jau man taip atrodo) - tai stuplelis su vienu užmetimu. Bet žiūrint pagal schemą, kažkodėl manau, kad čia su dviem perbrauktais brūkšneliais, vadinasi čia bus stuplelis su dviem užmetimais.O šalia tie skliausteliai, tai stuplelis su vienu užmetimu(čia irgi mano nuomonė). Jeigu žadi nerti, pasiūlyčiau tą dalį stebėti darbo eigoje. Aš taip ir darau, jeigu kas nors neaišku pagal schemą, tai bandau improvizuoti pagal save žiūrėdama mezginio nuotrauką. Manau, kad supratai mane smile.gif

labai tau aciu!!!! friends.gif jau dabar tai nersiu.... thumbup.gif
Atsakyti