Linkiu visokeriopos sėkmės
QUOTE(vaipra @ 2006 01 17, 17:32)
pupenelis, galiu keleta pavyzdukų atsiųsti tik į el.paštą. Koks?
Sveiki, skitineju/ ziurineju jusu rankdarbius seile varvinu pati viska (kas iseis) isbandyt no-o-oriu, bet pagalbos reikia
Tad jei kas galit, bukit geros atsiuskit ir man nertu kepureliu pavyzduku siuo e-mail'u :
aeglutei@yahoo.com
Aciu ir sekmes visoms
Egluže,tavo panikės ir jų kepurikės
QUOTE(vijja @ 2006 01 26, 00:34)
Egluže,tavo panikės ir jų kepurikės
Aciu aciu, tie "kepaliusiukai" ir man labai patiko: ir erdves daug , ir nuo saules apsaugo ir nekarsta po jais, ir siaip, neblogai atrodo
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 11:45)
labai fainas kepuriukas.. nelabai suprantu shemutes ..gal galima butu gauti paaiskinima
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
Bet jeigu ką, tai ne mano nėrinys
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 12:30)
ulyte ir mamyte, o kas tau neaišku? Mezgimo procesas, simbolių reikšmės? Parašyk konkrečiai, pabandysiu paaiškinti.
nu jo simboliai...na taskiukas kilpele pynutes ane? pagaliukas be uzmetimo ane? ar kaip ten? seip megzti megstu,bet pagal sheme tai niekada nemezgiau,tai ir simboliu nezinau..
Kepurė:taškiukas-pynelės kilpa, perbrauktas brukšnys vieną kartą-stuplelis su vienu užmetimu. O kai tie brūkšniai jungiasi apačioje, tai du stupleliai su vienu užmetimu neriami i vieną pynelės kilpą. Kryžiukas-stulpelis be užmetimo.
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
Mažas ovaliukas - tai pynelės kilpa.
Perbrauktas vertikalus brukšnys su vienu perbrauktu brūkšneliu (bent jau man taip atrodo) - tai stuplelis su vienu užmetimu. Bet žiūrint pagal schemą, kažkodėl manau, kad čia su dviem perbrauktais brūkšneliais, vadinasi čia bus stuplelis su dviem užmetimais.O šalia tie skliausteliai, tai stuplelis su vienu užmetimu(čia irgi mano nuomonė). Jeigu žadi nerti, pasiūlyčiau tą dalį stebėti darbo eigoje. Aš taip ir darau, jeigu kas nors neaišku pagal schemą, tai bandau improvizuoti pagal save žiūrėdama mezginio nuotrauką. Manau, kad supratai mane
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
Perbrauktas vertikalus brukšnys su vienu perbrauktu brūkšneliu (bent jau man taip atrodo) - tai stuplelis su vienu užmetimu. Bet žiūrint pagal schemą, kažkodėl manau, kad čia su dviem perbrauktais brūkšneliais, vadinasi čia bus stuplelis su dviem užmetimais.O šalia tie skliausteliai, tai stuplelis su vienu užmetimu(čia irgi mano nuomonė). Jeigu žadi nerti, pasiūlyčiau tą dalį stebėti darbo eigoje. Aš taip ir darau, jeigu kas nors neaišku pagal schemą, tai bandau improvizuoti pagal save žiūrėdama mezginio nuotrauką. Manau, kad supratai mane
Kokio dydžio ši kepurytė?Tikriausiai schema tinka tik vienam dydžiui?Platinti reiktų pagal duotą raštą ar kaip?
QUOTE(vaipra @ 2006 01 27, 13:14)
Kepurė:taškiukas-pynelės kilpa, perbrauktas brukšnys vieną kartą-stuplelis su vienu užmetimu. O kai tie brūkšniai jungiasi apačioje, tai du stupleliai su vienu užmetimu neriami i vieną pynelės kilpą. Kryžiukas-stulpelis be užmetimo.
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
Gėlytė:
Taškiukas - tai pradžia.
labai tau aciu!!!! jau dabar tai nersiu....