mano palyginti ramus tik su nesiojimu problemos sunkus pingvinukas nugara labai skauda tai kai miego nenori nesioju nes vienas neguli galvoju gal i kokia kedute automobilio galima butu pasisodinti?
Ko gero sunkiausia - miego trukumas, nors jau apsipratau mazai miegoti Dar sunkus periodas buvo - pilvuko diegliukai, kurie jau nebekamuoja, bet prasidejo dantukai Pats dar nesedi, o visko mazius nori pamatyti, viska patyrineti, tai jei pats dar nesugeba to padaryti, tai issireikalauja kad ji nesiotumem ir viska rodytumem Nu bet ko del tu mazu stebukliuku nepadarysim, juk jie tokie bejegiai
Man rodos tik dabar prasidėjo, pats beveik neatsistoja verkia reik padėt, ropot nenori, patinka kai už rankyčių paėmus vedžioji pavargsta nugara. Jau pilnai reiškia nepasitenkinimą kai ne pagal jį ir ima atsimint kas nepatiko, pvz gydytoją pamatęs ima verkt nes ji per prievartą vienąsyk pažiūrėjo gerklytę, tai dabar jau ją pamatęs verkia. Atskiria savus ir svetimus seniau svarbu buvo kad tik į rankas ima dabar svetimas į rankas paimt nebegali
sunkiausia kad nemoka net pastovet viena o jau vaiksciot nori ,i lauka issivezi tai nervojas vezime kol nepaimi ant ranku,o kai paimi tai tada nori kad leisciau pavaiksciot,o nugara ziauriai iskauda
Nemigos naktys, dantų dygimas, vaikučio zirzimas ar nugaros skausmas visa tai yra nulis palyginus su tuo kai trijų mėnesių lėlytė suserga paprasčiausia sloga, kuri per kelias valandas komplikuojasi į bronchitą. Va tada tris paras išviso nesumerkiau akių ir nieko. Mamos viską gali
Man tai labai trūksta miego,nors miegam neblogai.O sunkiausia - tai dantukai.kai dygsta dantukai tai vaikas toks kaprizingas,kad jau nežinau ką daryt,net lauke rodo savo kaprizus.
Diegliukai,diegliukai,diegliukai............. Kol kas be problemu.labai patiko pasakymas."Mamos viska gali"
Prasau padekit! Netycia suzinojau kad mano dukrytes nuotrauka buvo zurnale "Mazylis" (didele nuotrauka), o as to net nezinojau Redakcijoj sutariau, kad paieskos zurnalo, bet turiu tikslai zinoti kuriame. Gal kuri turi "Mazyli" 2006 m. 7, 8 ar 9 numerius ir galit perversti ar yra tokia nuotraukele. O nuotrauka http://paula.fotodina.lt apatinej eilej 3-ia arba paskutine.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.
Man ir miego truksta,o siaipnera labai sunku