Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

4u.gif mano palyginti ramus tik su nesiojimu problemos sunkus pingvinukas nugara labai skauda tai kai miego nenori nesioju nes vienas neguli smile.gif galvoju gal i kokia kedute automobilio galima butu pasisodinti?
Atsakyti
Ko gero sunkiausia - miego trukumas, nors jau apsipratau mazai miegoti bigsmile.gif Dar sunkus periodas buvo - pilvuko diegliukai, kurie jau nebekamuoja, bet prasidejo dantukai doh.gif Pats dar nesedi, o visko mazius nori pamatyti, viska patyrineti, tai jei pats dar nesugeba to padaryti, tai issireikalauja kad ji nesiotumem ir viska rodytumem tongue.gif Nu bet ko del tu mazu stebukliuku nepadarysim, juk jie tokie bejegiai ax.gif
Atsakyti
Man rodos tik dabar prasidėjo, pats beveik neatsistoja verkia reik padėt, ropot nenori, patinka kai už rankyčių paėmus vedžioji pavargsta nugara. Jau pilnai reiškia nepasitenkinimą kai ne pagal jį ir ima atsimint kas nepatiko, pvz gydytoją pamatęs ima verkt nes ji per prievartą vienąsyk pažiūrėjo gerklytę, tai dabar jau ją pamatęs verkia. Atskiria savus ir svetimus seniau svarbu buvo kad tik į rankas ima dabar svetimas į rankas paimt nebegali ax.gif
Atsakyti
sunkiausia kad nemoka net pastovet viena o jau vaiksciot nori doh.gif ,i lauka issivezi tai nervojas vezime kol nepaimi ant ranku,o kai paimi tai tada nori kad leisciau pavaiksciot,o nugara ziauriai iskauda
Atsakyti
Nemigos naktys, dantų dygimas, vaikučio zirzimas ar nugaros skausmas visa tai yra nulis palyginus su tuo kai trijų mėnesių lėlytė suserga paprasčiausia sloga, kuri per kelias valandas komplikuojasi į bronchitą. Va tada tris paras išviso nesumerkiau akių ir nieko. Mamos viską gali smile.gif
Atsakyti
Man tai labai trūksta miego,nors miegam neblogai.O sunkiausia - tai dantukai.kai dygsta dantukai tai vaikas toks kaprizingas,kad jau nežinau ką daryt,net lauke rodo savo kaprizus. unsure.gif
Atsakyti
Diegliukai,diegliukai,diegliukai............. doh.gif Kol kas be problemu.labai patiko pasakymas."Mamos viska gali" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmus men buvo sunku,kad reikedavo keltis naktimaitinti, aciu dievui tas truko tik 2.5men, dabar ismiegam 7-8val bigsmile.gif Na kartais pikta, kad vidury kokio darbo turiu lekti raminti mazes... o siaip viskas liux, is tikruju nera taip sunku auginti kaip as anksciau isivaizdavau wub.gif
Atsakyti
user posted image
Subkiausia kai mazulis serga. Kai per kelias valandas sloga pavirsta broncitu.
Atsakyti
Prasau padekit! Netycia suzinojau kad mano dukrytes nuotrauka buvo zurnale "Mazylis" (didele nuotrauka), o as to net nezinojau verysad.gif Redakcijoj sutariau, kad paieskos zurnalo, bet turiu tikslai zinoti kuriame. Gal kuri turi "Mazyli" 2006 m. 7, 8 ar 9 numerius ir galit perversti ar yra tokia nuotraukele. O nuotrauka http://paula.fotodina.lt apatinej eilej 3-ia arba paskutine.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.
Atsakyti
Kaip dauguma ir minėjo sunkiausia - miego trūkumas.Mano leliui dabar 2 mėn., laukiu kol sueis trys ir išlakstys visi diegliukai.Dar dabar atvažiavome į Daniją, tai sunku kai nežinai jų kalbos.Gal dar yra mamyčių čia gyvenančių, norėčiau bendrauti.
Atsakyti
Man ir miego truksta,o siaipnera labai sunku
Atsakyti