Dukra pirmus 3 mėn. praktiškai rėkė nuo ryto iki vakaro, buvo labai baisūs pilvo diegliukai , buvo labai sunku.Bet kai tai jau praeity ir taip baisu neatrodo.Nors tekdavo ir visą dieną ant rankų pranešioti pakaitom su vyru, ir ne kartą bemaitindama užsnūsdavau Bet kai pamatau šypsenėlę veiduke.. vėl jėgų atsiranda
QUOTE(vikix @ 2005 02 07, 19:56)
Man tai nesiotis vaika visur kartu, nes niekur nepasilikdavo, valgyti darai vaikas vienoj rankoj - samtis kitoj, ir t.t. Labai laukiau kol prades pats vaikscioti, bet tas nieko nepakeite - nesioju dar ir dabar aisku maziau
oj ir man tas pats...pati nenori nieko daryt tik kai maza bezdzionele ant ranku sedet...
Na man iki siol sunkiausia tai tas nuolatinis kelimasis nakti ir nesiojimas (tesiasi jau 6 men.), antroje vietoje matyt pratinimas prie maisto (tesesi virs 2 men., o ir dabar nera lengva), trecioje nenorejimas lauke buti vezimelyje (tesesi apie pora men.), o ketvirtoje atpylinejimas (tesesi kokius 7 men.).
man tai sunkiausias buvo dantuku dygimas,o po to fiziskai tai nesiojimas,kol dar nevaiksto,o sveria tai jau nemazai,nugarytei tai didziausias peilis
o va mano kleckui dar tik 5men, ir taip jau nuo pirmo menesiuko nugara skaudejo, gi neiskenciau nuejau pasidariau nuotrauka, ir ka gi jau turiu stuburo isvarza, na ka teks vyrui nesiojimu uzsiimt
Nemiegotos naktys Dabar jau geriau, bet ir tai visko būna...
QUOTE(gintuks @ 2007 01 17, 13:08)
o va mano kleckui dar tik 5men, ir taip jau nuo pirmo menesiuko nugara skaudejo, gi neiskenciau nuejau pasidariau nuotrauka, ir ka gi jau turiu stuburo isvarza, na ka teks vyrui nesiojimu uzsiimt
Man po gimdymo taippat labai nugara skaudejo,ne tik kilnot,bet ir vaikscioti sunku buvo. Istikro nebuciau patikejusi,bet drauge pasiule korseta po gimdymo panesioti, tikrai neitiketina,kaip ranka nueme, jau jo nebedeviu,bet nugaros jau neskauda
Man sunkiausiai vaiką išnešti į lauką. Jis lauke nenooori būti ir pastoviai verkia. O vežimą tempdavau iš penkto aukšto be lifto
Sveikos,
auginant pirmą dukrytę sunkiausia buvo nedamiegojimas, dažnas kėlimasis naktį ir maitinimas, maitinimas, buvo l. valgi
su mažiuke nedamiegijimas jau nebevargina, jau organizmas prisitaikė, beveik 3 metus nedamiegot , sunkūs buvo 3 pirmi mėnesiai, nes buvo l. nerami, dar vargino tie pilvo diegliai.
jei kalbant apskritai, tai, net ne tie dalykai sunkiausi, sunkiausia man yra atsakomybė, ta atsakomybė labai gula ant pečių, spaudžia, nes galvoju apie jų ateitį.
auginant pirmą dukrytę sunkiausia buvo nedamiegojimas, dažnas kėlimasis naktį ir maitinimas, maitinimas, buvo l. valgi
su mažiuke nedamiegijimas jau nebevargina, jau organizmas prisitaikė, beveik 3 metus nedamiegot , sunkūs buvo 3 pirmi mėnesiai, nes buvo l. nerami, dar vargino tie pilvo diegliai.
jei kalbant apskritai, tai, net ne tie dalykai sunkiausi, sunkiausia man yra atsakomybė, ta atsakomybė labai gula ant pečių, spaudžia, nes galvoju apie jų ateitį.
na, mums tai sunkumai visada prasideda, kai pradeda vaikščioti - kai reikia saugoti, kad kur neįlįstų, kad neužsigautų ir pan. o iki metų visos ir miegojo po 10-12val.( naktį), nei verkia kas . mergaitės smalsios- tai sunkumai po metų
Pripratau jau prie miego trūkumo,prie skaudančios nugaros,prie laiko sau stygiaus.Man sunkiausia yra tai,kad esu labai priklausoma nuo kitų