Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

Kol kas man atrodo, kad visu sunkiausiai yra pakeliamas amzinas miego stygius ir nugaros skausmas nuo nesiojimo, maitinimo...
Atsakyti
QUOTE(sportininke @ 2006 02 27, 13:38)
sunkiausi tai, kad mamos gyvenimas pasikeicia 95proc. geriausias vaistas viskam istverti- nusistatymas, kad tai laikina

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sunkiausia istverti miego trukuma verysad.gif Maniske miega nakti prastai-daug keltis prie jos reikia,tai kartais labai sunku buna...O siaip tai ir nesiojimas jos labai vargina,tai stengiuosi kuo maziau,kiek imanoma tai daryti,nes svoris jos didelis-greit rankos pavargsta fitness4.gif
Atsakyti
O mums buvo viskas gerai iki 6 men. prasidejo dantuku dygimas doh.gif Tai mums su vyru jau baigia stogas nuvaziuoti kai pradeda zirzti, norisi pakratyti vaika.
Zodziu, nezinau kaip zmones padaro vaika po vaiko, is kur jie turi tuos kantrybes as to zirzimo nepamirsiu niekada gyvenime, daugiau jokiu vaiku nebus jokiu budu. Va ir dabar tik neseniai uzmigo, kalasi virsui net trys dantukai iskart. Anksciau miegojo visa nakti, dabar prabunda po daug kartu. Diena miega gerai 2 kartus po 2.5 val kazkur, bet kas is tuo jei anksciau 20.30 jau miegojo, o dabar iki 24.00 nepaguldyti niekaip, klikia lyg tai pjauna ji, siaubas zodziu. O kai pagalvoju kaip prades eiti kas bus, tai tikrai gyventi nesinuori, nusisauti lieka verysad.gif
Man truksta miego, laiko sau, ramybes, labiausiai tylos. Iki siol negaliu priprasti prie tuo, kad viska reikia derinti prie vaiko, negali islekti kur nori tada kada nori, visur su savim reikia vaika tampiti doh.gif O ir su vyru visai neturim laiko sau verysad.gif ir ta rutina kasdien. Jau lieksiu i darba su tokia laime, taip truksta bendravimo, didesnio rato zmoniu.
Atsakyti
Siaip mano vaikai abu labai ramus ax.gif Tik vat ne vienas is ju diena daugiau 1 karto nemiega [miegojo] schmoll.gif Retas dalykas jai 2 kartus pasnaudzia doh.gif Tai situo atzvilgiu gana sunku,nes norisi ir apsitvarkyti ir valgyt pasidaryti doh.gif O reik su vaiku zaisti blush2.gif Gerai,kad turiu pagalbininke thumbup.gif Ji mane pasefuoja mirksiukas.gif Pazaidzia su broliuku kol as uzsiemus tongue.gif
Atsakyti

Sveikos supermamytės, manau, kad kiekviena gali save taip vadinti, kadangi kiek būna tų sunkų tenka jai ištverti. Sutinku, kad daugumai miego trūkumas, nugaros skausmai, dantukų dygimai ir t.t. Bet visa tai juk laikina, na ir kaip sunku, bet juk mes visa tai atlaikome. Sėkmės visoms mamytėms. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man sunkiausia buvo kelimaisi naktim maitinti. Kol vienas pavalgo, paskui kitas, tai lieka valanda ar pusantros pamiegoti ir vel viskas is naujo doh.gif Tada tai stogas vaziavo. Bet tai truko tik pora menesiu biggrin.gif O daugiau kol kas jokiu sunkumu nematau.Na laukiam dantuku, gal vel prasides neramios naktys? smile.gif
Atsakyti
mums sunkiausia:
1. pilvuko diegliukai, oi vargom visus 3mėnesiukus verysad.gif
2. aišku miegelio norėtusi daugiau
3. amžinas skubėjimas ir nieko nespėjimas
4. o visa kita dar prieš aky. . . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 12 05, 01:16)
O mums buvo viskas gerai iki 6 men. prasidejo dantuku dygimas  doh.gif  Tai mums su vyru jau baigia stogas nuvaziuoti kai pradeda zirzti, norisi pakratyti vaika.
Zodziu, nezinau kaip zmones padaro vaika po vaiko, is kur jie turi tuos kantrybes as to zirzimo nepamirsiu niekada gyvenime, daugiau jokiu vaiku nebus jokiu budu. Va ir dabar tik neseniai uzmigo, kalasi virsui net trys dantukai iskart. Anksciau miegojo visa nakti, dabar prabunda po daug kartu. Diena miega gerai 2 kartus po 2.5 val kazkur, bet kas is tuo jei anksciau 20.30 jau miegojo, o dabar iki 24.00 nepaguldyti niekaip, klikia lyg tai pjauna ji, siaubas zodziu. O kai pagalvoju kaip prades eiti kas bus, tai tikrai gyventi nesinuori, nusisauti lieka verysad.gif
Man truksta miego, laiko sau, ramybes, labiausiai tylos. Iki siol negaliu priprasti prie tuo, kad viska reikia derinti prie vaiko, negali islekti kur nori tada kada nori, visur su savim reikia vaika tampiti  doh.gif O ir su vyru visai neturim laiko sau  verysad.gif ir ta rutina kasdien. Jau lieksiu i darba su tokia laime, taip truksta bendravimo, didesnio rato zmoniu.

Na nesupyk ant manes, gal is tikruju yra visai kitaip, bet is tavo aprasymo, kyla klausima gal isvis nereikejo gimdyti???? g.gif Juk manau kiekviena zino, kad gimus vaikeliui apsivercia viskas aukstyn kojom, bet visada viska galima suderinti ir vaikai uzauga labai greitai. Aisku ir man pikta buna, kai tenka keltis 15 kartu nakti, tai uzklok, tai soske paduok, tai pradeda verkslenti ir pan. Diena irgi visko buna tuo labiau, kai pradejo ropineti ir visur lysti, bet juk ir mes tokios buvome kadaise. Ir nereikia noreti, kad vaikas kaip laikrodukas 20.30 ir visada miega.
Uzaugs juk tie dantukai, pagalvok kaip mazyliui dabar sunku, juk ir jam skauda doh.gif verysad.gif
O del laisvalaikio, tai juk galima paderinti. palieki vyrui nors 2 val ir nueik i kirpykla, i soliariuma ar i kokias parduotuves ir pamatysi kaip uzteks net poros val atsigauti mirksiukas.gif Galima juk ir mociutei palikti ir su vyru kurnors istrukti. Reikia kantrybes dideles, bet as manau, kad vaikai musu brangiausias turtas ir sakyti, kad daugiau vaiku schmoll.gif nesamone.
Cia tik mano nuomone, galite necituoti.
Atsakyti
Man sunkiausia, kaip ir daugeliui mamų, tai kėlimasis naktį. Greičiau sumažėtų tas valgymų skaičius... smile.gif
O šiaip kartais pavargstu ir nuo zirzimo, kai jau labai nerami būna. Lygtai viską jau išbandau, o kaip netinka, taip netinka, nors imk ir apsiverk...
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2006 12 11, 19:49)
Man sunkiausia, kaip ir daugeliui mamų, tai kėlimasis naktį. Greičiau sumažėtų tas valgymų skaičius... smile.gif
O šiaip kartais pavargstu ir nuo zirzimo, kai jau labai nerami būna. Lygtai viską jau išbandau, o kaip netinka, taip netinka, nors imk ir apsiverk...

friends.gif nepergyvenk,greit tavo zirziukas isaugs ir pasimirs visi vargai vargeliai mirksiukas.gif Ir as budavo atsisedu ir zliumbiu kartu su vaiku....Kai dygo dantukai asasru buvo pakalnes jau stogas vaziuoti pradejo tai pamenu paemu vvaika apsikabinu ir kartu verkiam ....Apsizlimdavau ir as kai nebezinodavau ka cia padaryti,kad tik jis neverktu blush2.gif Bet tie laikai jau liko uz kalnu thumbup.gif
Laikykis nepasiduok console.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 12 05, 00:16)
O mums buvo viskas gerai iki 6 men. prasidejo dantuku dygimas  doh.gif  Tai mums su vyru jau baigia stogas nuvaziuoti kai pradeda zirzti, norisi pakratyti vaika.
Man truksta miego, laiko sau, ramybes, labiausiai tylos. Iki siol negaliu priprasti prie tuo, kad viska reikia derinti prie vaiko, negali islekti kur nori tada kada nori, visur su savim reikia vaika tampiti  doh.gif O ir su vyru visai neturim laiko sau  verysad.gif ir ta rutina kasdien. Jau lieksiu i darba su tokia laime, taip truksta bendravimo, didesnio rato zmoniu.

na cia tu nustebinai.As auginu antra vaika,atrodo dar pirmo zizimas nebuvo uzmirstas,bet .. kaip matai gyva mirksiukas.gif mazes miego rezimas siuo metu irgi ne itin pagirtinas,bet minciu net nera ant vaiko issiliet ar pradet del jos nemigos isterikuot... Nezinau kaip apibudint,bet viska ramiai priimu.Buna rytu po sunkios nakties kai vaikstau kaip lavonas..bet pora kartu ant vyro uzrekiu ir piktis praeina lotuliukas.gif ir tikrai su vaikais netapau namiseda,nors daug reciau kur istrunkam.Mes ir i Akropoli varom visi keturiese,ir i svecius,ir i grozio salonus yra laiko nueit,ir pasizmonet.Nesuprantu,agi taip sunku su vienu vaikiuku susitvarkyt g.gif Jei jis taip jusu laisve riboja-aukle suraskyt,kuri nors pora valandu su juo pabus,kol mamyte pasizmonies blink.gif spieju vaikas buvo netyciukas,o tu dar labai jauna,nes kazkaip per piktai apie ji/ja kalbi. Nusisnekejau...mano irgi netyciukai galima sakyt,bet... aj,nesuprantu tokiu mamu ir tiek biggrin.gif
Atsakyti