Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

miego trukumas
Atsakyti
Užjaučiu tas, kurių vaikai naktimis dažnai keliasi. Mano taip nedaro, bet man sunkiausia yra suprasti kodėl vaikas nuolatos zyzia, kokia jo priežastis? Pirmus du mėnesius buvo labai sunku, kad gyvenimas apsivertė aukštyn kojom.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ,galiu tik pasigyrti savo nuostabia dukryte,jai jau 4,5menesiuko ir jau kaip menuo nesikeliu nakti,mergyte leidzia pamiegoti,uzmiega 8.30 ir bunda mazdaug apie 5-6 val. thumbup.gif ,o pries tai tik 1karta keldavosi,bet tik viena smulkmenele,nenori visai pietu miego schmoll.gif ,tada zirzt pradeda,iseinu iki virtuves susikaupiu ir po minutes vel zaidziu.Sekmes visoms,laikykites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už visas mamytes, suprantu - miegas šventas reikalas - bet vaikučiai auga ir duos mamytėms pamiegoti.
Mano Harris tai tik pirmą naktį po gimdymo miegot nedavė, o paskui 22 val. miegot, 3 val. nakties valgis, iki po to iki 7 val. miegas. Tik kai suėjo pusė metų (dabra 8 men.) pradėjo naktį dažniau keltis, bet miegoti tai duoda. Kai parsivežiau vaiką po gimdymo iš ligoninės, subėgo močiutės man padėti, tai antrą dieną jų paslaugų atsisakiau, nežinau, bet man puikiai vienai sekasi. Harris labai ramus, ir namie susitravarkau, ir valgyti viesiems padarau ir su vyresnėliu pamokas paruošiu. Net nežinau mamytės bet man su mano mažiumi labai lengva ir paprasta (su pirmuoju buvo sunkiau), močiutės vis prašosi anūką pažiūrėti, man padėti, tai sakau kad nereikia, bet iš mandagumo leidžiu...

Mano tai mažius zyzia, kai miegoti nori ir dar pilvą į viršų kelią - tai tenka migdyti.
Atsakyti
sunku buna kai zirze kai nori miego ,bet pati sau neleidžia užmigt,o tada tai tiktrai sunku buna verysad.gif
Atsakyti
sunkiausi tai, kad mamos gyvenimas pasikeicia 95proc. geriausias vaistas viskam istverti- nusistatymas, kad tai laikina
Atsakyti
Auginant pirmą sunkiausia buvo tampyti vežimą iš 5 aukšto i lauką ir atgal. Dabar gyvenam name su liftu. Dabar kartu su mazium namie sėdi ir vyresnysis ir kuo mažius labiau auga, tuo maziau dėmesio jam reikia, o ir vyresniojo irgi nepaliksi vieno. Tai šiuo metu sunkiausia , kad nelieka laiko pabūti vienai su savim
Atsakyti
Sunku buvo pirmus 2 mėn,kol maitinau pati.Tada dieną naktį maitindavau,migdydavau.Nespėdavau užmigdyti, į lovytę paguldyti ir atsisėsti ramiai ir vėl laikas ateidavo valgdinti doh.gif. Na dabar sunkiausia yra sėdėt namie.Pasiilgstu bendravimo su žmonėm,o dėl vaikiuko tai praktiškai problemų ir sunkumų didelių nebeturiu. thumbup.gif
Atsakyti
help.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif cry.gif mazyliai tik 1.5 savaites,o man jau niervai nibelaiko help.gif pilvo putimas -pats baisiausias kol kas nutikes dalykas!!(kol kas) frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomoshius: 07 kovo 2006 - 20:58
Man sunkiausi buvo 2 pirmi mėnesiai, kai keisdavau naktim pampersus, nes atsigulus ilgai neužmigdavau. Paskui, kai mažiau pradėjo kakoti, nustojau naktį keisti pampersus, geriau išsimiegodavau, ir viskas lengviau pasidarė. thumbup.gif
Atsakyti
iki kokiu 5men vaiko kaip nebuvo ax.gif Nakti keldavos karta ar du (o kartais ir visai nesikeldavo) pavalgyt. Pampersu naktim nekeisdavau, taip ligoninej pamokino (tu "dideliu" reikalu naktim nebudavo). Va paskui pasirode zirzaliukai, bet manau tai prasidejo rysium su dantuku gamyba.
Gal siek tiek sunkesnis buvo pirmasis menesiukas. Kol viena su kita susipazinom biggrin.gif
Dabar mum jau greit 11men. Keliames reguliariai: 2 kartus per nakti. Apart sunkiai dygusiu dantuku, jokiu sunkumu daugiau nebuvo.
Jau atsiranda noras padovanot sesyte ar broliuka mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 29 kovo 2006 - 21:43
aš taip pat pasigirsiu... ax.gif smile.gif maniškė miega puikiai, jokiu kėlimosi nakti jau nuo 1,5 mėn, jokių pilvo pūtimų nebuvo.... tongue.gif vat tik dėl dantukų tai dar nežinau... g.gif lygtais ruošiasi dygt, bet kolkas ramu... ax.gif biggrin.gif

sunkiausia buvo pirmą mėnesį po gimdymo, nes pačios sveikata buvo prasta, o dar visas gyvenimas apsiverte aukštyn kojom... ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti