Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

Vienareikšmiškai, pilvuko diegliai
Atsakyti
kai verkia ir nežinai dėl ko unsure.gif
Atsakyti
Mano tai nebuvo sirgaliukai, be abejo, labiausiai skauda širdį, kai vaikutis kankinasi. Todėl į klausimą atsakysiu, kad man sunkiausia kėlimasis naktį blush2.gif Kai reikia keltis naktį kas valandą, dvi.
Atsakyti
man bemieges naKTYS
Atsakyti
Baisingi pilvo diegliai ir nuo ju atsirandantys priepuoliai
Baisu net prisimint doh.gif
Atsakyti
Pradzioje pilvuko diegliai,veliau aisku ligos ligeles(gerai,tik kad turejom sloga)dantu dygimas(ziauriai skausmingas),bemieges naktys(uzmiega tik apie 1-2val.nakties,keliasi kas 2-3val.MP,ryte nuo kokiu 7val.iminga ir miega iki 1-2val.dienos smile.gif )
Atsakyti
musu mazyte taip pat labai rami. Pilvo diegliuku net nebuvo, miega naktim puikiai, dabar prasikale pirmas dantukas, tai be jokiu problemu. Uzmiega pati, be jokiu supimu. Sunkiausia nakti keltis pamaitint
Atsakyti
QUOTE(Giveta @ 2011 12 06, 16:48)
kai verkia ir nežinai dėl ko  unsure.gif

man taip pat drinks_cheers.gif sunkiausia iki 3-4men, tas verskmas, naktinis tango, pervargimas.. veliau tik lengveja.
Atsakyti
QUOTE(egvida @ 2011 12 02, 14:17)
Vienareikšmiškai, pilvuko diegliai

drinks_cheers.gif

QUOTE(daliusa @ 2012 09 19, 14:13)
man bemieges naKTYS

Man bemieges naktis atperka pirmoji šypsena, pirmasis dantukas..Spėsiu pailsėti kai mažylis paaugs wub.gif
Atsakyti
Kadangi mums diegliuku kaip ir nebuvo tai sakyčiau, kad ligos, bei dantukai verysad.gif
Atsakyti
Mums pilvuko diegliukų irgi nebuvo... Man labai sunku buvo, kai mažiukei slogytė buvo. Taip gaila vaiko, kai negali prakvėpuot ir klykia, kai nosytę valau.
Aišku ir liga labai baisu...
Atsakyti
Jokiu problemu - vaikas miega iki ryto, beveik nuo paciu pirmu dienu. Gultukas pagalbininkas numeris 1 - jokiu nuolatiniu tampymu ant ranku. Dar niekad tiek nemiegojau ir negaminau visokiu skanestu, kaip per si pusmeti. smile.gif
Atsakyti