Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

user posted image

Man sunku nebuvo, diegliukai buvo labai retai, del kelimosi nakti, tai beveik visa nakti ismiega, problemu neturejau, bet dabar pries pora savaiciu susirgo sloga, kosulys, tai turime didele problema nevalgymo, visiskai nevalgo, tik mieganciai ikisu pieno, tai isgeria 100 ml, nors iki susirgimo isgerdavo 180 ml, ir kas 3 val valge, net negalejau istempti, kad tik po 3 val valgytu, o dabar...
Atsakyti
Mano maziui 3 men., o ismiega visa nakti be prabudimu, kai 11 vakaro nuluzta, tai prabunda tik 7-8 ryto thumbup.gif
Kadangi mazylis paprastai labai ramus ir mazai verkia, tai kai buvo pora kartu cia uzsiblioves, tai su vyru zvalgemes nesuprasdami kas darosi. O siaip auginti mazyli visiskai nesunku, turbut sunkiausiai mums su teciu priprast del pasikeitusio gyvenimo ritmo ax.gif
Atsakyti
Na taip, sunkiausias laikotarpis - diegliukai.. Bet aciu dievui, musu diegliukai visas dienas sudejus truko apie pora savaiciu.. Prie viso kito prisitaikai.. ax.gif O pamascius, juk tie diegliukai paprastai buna pirmasis sunkus isbandymas, normalu, kad jie labiausiai ir isimena kaip sunkiausias laikas.. Aisku, kiekvienam skirtingai..
Atsakyti
sunku tikrai, nes maniskis rankinukas papinukas doh.gif diena nieko negali daryti - tik maitinti ir nesioti. na pastebejau, kad ,,issikrauna" kai gauna kur nors kokia socializacija, na kai kur nors iseinam, kai su juo daug bedrauja... o jam dar 3 men nera blink.gif
laukiu kai prades daugiau dometis zaislais, tai man laisvo laiko padauges, nes dabar diena nemiega ilgiau 15 min nusnudimo doh.gif

Laimei naktys ramios - pamaitini, pampi pakeiti ir miega zmogutis thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmagime buvo sunku. Na, gera mergaite buvo (ir tebera), bet tie begaliniai diegliukai visus 3 men., kelimasis nakti kas 1-2val, ir siaip totalus nenoras miegoti nuo pat kudikystes. Paskui sunkus dantuku dygimas. Na, kai niekas neskaudedavo, tai tada budavo labai linksma gera mergaite. O va su berniuku, kuriam dabar greitai 3men. visiskai kitaip. Sakiau, jei zinociau, kad ir trecias vaikas toks bus, tai gimdyciau nemastydama dar viena. Nuo pirmos dienos ramutis, tylutis. Jei nemiega, tai ziuri sau ramiai i pakabintus zaisliukus ir viskas. Verkia labai retai, gal net ir nera dar stipriai verkes. Jokiu pilvuko diegliuku. Tik sypsosi, guguoja ir viskas. Ant ranku net nemiega, nemegsta. Pradeda judeti, sukinetis, steneti. Paguldai i lovyte ir per pora minuciu pats uzmiega. Totaliai skirtingi vaikai. Na, aisku, nezinia, kaip cia su dantukais dar bus. Bet pakolkas toki vaika tai pasaka tureti 4u.gif
Atsakyti
man kazkas is fantastikos kai patys vaikai uzmiega paguldyti ramus ir pan., turiu pirmagimi berniuką, antras menuo buvo kosmariskas, diegliai kiekviena vakara, 18-23 val klykia, nenurmainis neuznesiosi nieko, sildai su fenu pilvuka, tam kartui gerai bet ir tai nevisad suveikdavo, negaleo normaliai net pavalgyti nes pradedavo skaudeti pilvuka... Galvojau tai niekada nepraeis... po trecio menesio reikalai pradejo taisytis...jua domisi zaislais, verkia mažiau, tik su miegu problemos sad.gif užmigdau tik ant pilvo stumdant vezime, bet vakare daug sunkiau uzmiega...
dabar 4,5 menesio bet dar nesivarto, nezinau ar tik neturi itakos blogos miegojimas ant pilvo g.gif
o siaip vakarais jau matosi niezti dantukai labai tik jau pyksta kartais del to... o siaip auginu tikrai neramu berniuka, bet labai mylimą ir patį pačiausią thumbup.gif wub.gif suvvokiau kad esu stipri vistiek, nors nervų ir ašarų daug išlieta, bet viskas praeina...
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 02 07, 10:07)
taigi, kas jums sunkiausia, koks periodas  mirksiukas.gif
Man didžiausias vargas su visom 3 pilvo diegliai ir žindymas naktį, dar sunkoka vaikutį tampyti, kol net nesėdi, dar, aišku, lauks dantukų dygimas, visų spintelių darinėjimas ir kiek pamenu anksčiau, man po dieglių pats sunkiausias periodas, kai vaikutis dar nevaikšto, bet jau nori eit, ta vaikščiojimo pradžia, kai vieno nepaleisi  blush2.gif , po metų nebėra taip sunku...

auginant antrą vaiką supratau, kad iki metų jokių sunkumų nėra, sunkumai prasideda ir auga kartu su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2011 10 09, 22:19)
auginant antrą vaiką supratau, kad iki metų jokių sunkumų nėra, sunkumai prasideda ir auga kartu su vaiku.

Nezinau kas bus po metu, bet kol kas JOKIU sunkumu! kaip mylimiausias vaikas gali kazka apsunkinti??? wub.gif
MAŽI VAIKAI SPAUDŽIA KELĮ, O DIDELI - ŠIRDĮ! sutinku su Annia ir manau, kad tikrieji sunkumai bus vaikui paaugus. Linkiu mazai sunkumu ir lengvai juos iveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2011 10 18, 13:36)
Nezinau kas bus po metu, bet kol kas JOKIU sunkumu! kaip mylimiausias vaikas gali kazka apsunkinti???  wub.gif
MAŽI VAIKAI SPAUDŽIA KELĮ, O DIDELI - ŠIRDĮ!

drinks_cheers.gif
man taip pat atrodo, kad šiuo metu tos bėdelės yra mažytės ir labiau virstančios į rūpestėlius, kurie malonūs ir labai neapsunkinantys.
na ir kas, kad pirmas mėnuo keltasi kas valandą, na ir kas, kad neužmiegant per naktį nešiotas, svarbu jis šalia ir dabar visi sunkumai pasimiršta kai jis žiūri į tave savo akutėmis ir tiesia rankytes ax.gif
Atsakyti
musu sunkumai del pilviuko visi schmoll.gif kadangi man po gimdymo dar dvi operacijas padare...tris savaite antibijotikai ir liepe maitinti tai nabagiuko pilviukas visai sugrybavo... blush2.gif tai tas ir sunkiausia, kad del pilviuko bedu jau keturis menesius nesu miegojusi verysad.gif o kad kokia naktele pamiegociau tai ir pasaulis kitom spalvom nusvistu 4u.gif
Atsakyti
Sunkiausia yra kai vaikas serga - guli kaip lapelis su temperatura, pyksta,nervuojasi, niekas negerai, o tu jau nebezinai ko griebtis... Aciu dievui maniskis (ryt- metinukas jau wub.gif) tfu tfu tfu sirgo tik 2 kartus, bet per tas dienas turbut nei valgiau,nei geriau,nei miegojau ... Na bet mamos VISKA istveria smile.gif patiko man vienos paauglio mamos pasakymas - vargstam del nenoro mokytis, o cia jau ne kakutis ne tos spalvos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 10 19, 22:01)
Sunkiausia yra kai vaikas serga - guli kaip lapelis su temperatura, pyksta,nervuojasi, niekas negerai, o tu jau nebezinai ko griebtis... Aciu dievui maniskis (ryt- metinukas jau wub.gif) tfu tfu tfu sirgo tik 2 kartus, bet per tas dienas turbut nei valgiau,nei geriau,nei miegojau ... Na bet mamos VISKA istveria smile.gif patiko man vienos paauglio mamos pasakymas - vargstam del nenoro mokytis, o cia jau ne kakutis ne tos spalvos hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti