Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

pilvo skausmai, kai vaikas rekia (nei valgo, nei miega parom), o tu negali nieko padaryt, kad tik palengvint jo skausma verysad.gif taip pat, kai suserga... nesiojimas, kelimasis nakti - dzyn palyginus su vaiko skausmu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pheasant @ 2011 08 26, 01:13)
Sunkiausia, kai vaikas serga, skauda kas nors ir negali pasakyti, kas skauda, tik rekia  verysad.gif  Taip norisi tada perimti visas ligas ir skausmus sau  verysad.gif  Kad tik palengvetu maziukui...

va va, cia tai tikrai... atrodo padarysiu viska, kad tik vaikuciui neskaudetu...
Atsakyti
Man sunkiausia buvo pilvo pūtimas doh.gif ,kuris tęsėsi 8 mėn, kada vaikas visiškai nemiegojo, nei dieną, nei naktį,negalėjo valgyti, visą kitą tik žibutės biggrin.gif
Atsakyti
o man sunkiausia - nakcios doh.gif , pilvo problemu neturejom dideliu, bet naktys doh.gif , dan nuo gimimo nera nei vienos pilnos nakties ismiegojes be prabudimu doh.gif , o mums jau 10men
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2011 09 23, 11:02)
o man sunkiausia - nakcios doh.gif , pilvo problemu neturejom dideliu, bet naktys doh.gif , dan nuo gimimo nera nei vienos pilnos nakties ismiegojes be prabudimu doh.gif , o mums jau 10men

Zinau, kad nepagauos, bet maniskis ir 3,5 m. neramiai naktimis miega, keliuosi po 3-5 kartus prie maziaus. Reta svente pas mus rami naktis, todel jau pripratau sad.gif
Atsakyti
man sunkiausia,tai mano miego trukumas,o visa kita nieko tokio.Maziuke nusisypso ir visas pyktis dingsta biggrin.gif
Atsakyti
diegliukai , o paskui atsikelt nakti arba anksti ryte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2011 09 23, 19:02)

Mano jau 1 metai ir mėnuo ir dar keliuosi po kelis kartus per naktį, bet tai niekis, palyginus su pilvo pūtimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kai keldavaus 8 mėn. kas 15-30 min. visą parą su vaiku ant rankų, tegalėdavau po 40 ml mišinio gaminti, 10 ml patraukia ir riečias, verkia po valandą nešioji, kol atsirūgs ir vėl viskas iš pradžios. Tikras košmaras. O dabar atsikelia taip ir 3-5 kartus, tai gerti nori, tai neramiai miega, tai dar kažkas, dienomis visai nemiega, bet aš čia vadinu pasaka palyginus su tuo, kas buvo prieš tai doh.gif Ačiū Dievui viskas praeity...
Atsakyti
mes ne sirgom ,ne turejom dideliu problemu su pillvo putimu ,dantukai dazniau primindavo apie save bei kiekviena nakti reikejo atsikelt pamaitinti tai ir buvo sunkiause
Atsakyti
Dukrytei tik 3 mėnesiai, bet super ramus vaikas. Naktį visą nuo 10 vakaro iki 9 ryto laisvai išmiega, tik pavalgo porą kart per naktį taip per miegus. o va dieną tai sunkiau, išvis nemiega, bet jei ir 'nulūžta', tai žaisdama. Pilvo diegliai buvo sunkiau, bet praėjo 2,5 mėn kai buvo. Daugiau nieko. Laukiam kai pradės dygti dantys biggrin.gif
Atsakyti
kolkas jokiu sunkumu kaip nekeista neturejom,o jau tuoj trys menesiukai ax.gif sakoma kol mazi vaikai,tol mazos ir problemos smile.gif kazkaip niekas neuzsifiksuoja kad butu sunku,na bet laukiam dantuku unsure.gif
Atsakyti
man sunkiausia buvo vakarais, kai mazei pusdavo pilvuka. prmus eturismenesius sunku buo keltis rytais, bet veliau adaptavausi.
Atsakyti