Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

Sunkiausia buvo, kad mazyle visiskai nesutiko buti paleista is ranku pirmas kelias gyvenimo savaites. Atrodo, juokinga problema. Bet kai net pas nykstukus nueit negali, tada pasidaro nejuokinga. Tekdavo ir miegot su ja glebyje. Labai save kaltinau - visi kale i galva - gadini vaika. O ka man daryti - palikti ja klykti? doh.gif Kai nusispjoviau i aplinkiniu nuomone ir dariau, kaip man ir dukrytei geriau is karto palengvejo.
Pasirodo, kai kurie kudikiai turi labai stipru rysi su mama, ir nori buti kuo arciau jos, nes tik taip jauciasi saugus. Problema issprendziau isidejus dukryte i nesiokle. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 25 sausio 2011 - 16:45
Galbūt sunkiausia, kuomet vaikutis verkia... o tu nerandi vergsmo priežasties, todėl ir negali jo greitai ir operatyviai nuraminti... greičiausiai, kaip spėju, mūsų verksmai yra dantukų augimo priežastis... heh... jau 8 iškrapšyti, su kiekvienu vis mažiau lieka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sianakt: 26 sausio 2011 - 14:56
Man sunkiausia,tai vaiko nešiojimas ant rankų,sveria tai nemažai,o žaisti vienas su savimi vaikutis ilgai nenori, nes nusibosta,o kitas dalykas tai naktinis kėlimasis,tikrai alina jautiesi pavargusi visą dieną kai blogai išsimiegi...keltis tekdavo iki 3-4 kartų per naktį
Atsakyti
[quote=sianakt,2011 01 26, 15:55]
Galbūt sunkiausia, kuomet vaikutis verkia... o tu nerandi vergsmo priežasties, todėl ir negali jo greitai ir operatyviai nuraminti...

Pritariu smile.gif , o visos kitos "problemos" ateina ir prajeina, taip ir diegliukai, taip ir bemieges nakteles ir t.t, lieka tik vaiko sypseneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemezide321 @ 2011 01 26, 21:25)
o kitas dalykas tai naktinis kėlimasis,tikrai alina jautiesi pavargusi visą dieną kai blogai išsimiegi...keltis tekdavo iki 3-4 kartų per naktį

g.gif O tai cia daug skaitosi, as ir dabar panaisiai keliuosi, nors vaikui jau beveik 3 metai, bet vis dar labai blogai miega unsure.gif O kai mazas buvo tai tekdavo ir 10 kartu atsikelti ir po 2-3 val. nakti klausyti vaiko klykimo ir eiti zaisti ar multiku ziureti doh.gif Nu turim namuose nemiegaliu, nes ir keliasi maniskis 6-7 val. rolleyes.gif Aisku po tokiu naktu labai sunku dirbti ir aplamai jauciuosi issekusi, baigesi miego atsargos, todel savaigaliai man sventi, einu kartu su vaiku pietu miego miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunkiausia, kai vaikas serga, skauda kas nors ir negali pasakyti, kas skauda, tik rekia verysad.gif Taip norisi tada perimti visas ligas ir skausmus sau verysad.gif Kad tik palengvetu maziukui...
Atsakyti
Su abiem vaikais sunkiausi buvo pirmi 6 men., kai reikia nuolat nesioti.

Dar labai sunku kai:
-vyras stengiasi kur nors islekt is namu, nors ir zino kad man sunku vienai tvarkytis su dviem
-mazyle prabunda po 5 min. miego diena
-kai visa nakti guli uzriecius ranka (maitinimo gulint pozoje)

Atsakyti
Kaip man keista skaityti, kad nešiojate savo leliukus. Savosios nenešioju, puikiai žaidžia lovytėj viena, aš tik dažnai paglostau, pakalbinu, ji randa ką veikt. O jei nieko nedarau, tai įsikeliu pas save, tada ji su barškučiais žaidžia, aš ir pamegzt galiu, ir paskaityt. Jai svarbiausia, kad aš matoma būčiau.

Sunkiausia aišku keltis naktį, visa kita kažkaip įpratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 28 rugpjūčio 2011 - 16:19
zinot vaikas vaikui nelygu. Jums tiesiog labai pasiseke, dziaukites kol galit:) mano iki 6 men. irgi buvo gana rami, o dabar tai ne minutes nepabuna viena. As valgyt darau - ji stovi man i koja isikabinus, as maudaus - ji stovi i vonia isikabinus ir rekia (daug maz greiciau maudykis ir einam zaist), sedziu tolete - ji ropscias man ant keliu.... ir t.t. tai mane tas labiausiai ir vargina, kad negali ne minutes ramiai uzsiimti kokiu nors darbu smile.gif

QUOTE(romaievamatilda @ 2011 08 28, 16:16)
Kaip man keista skaityti, kad nešiojate savo leliukus. Savosios nenešioju, puikiai žaidžia lovytėj viena, aš tik dažnai paglostau, pakalbinu, ji randa ką veikt. O jei nieko nedarau, tai įsikeliu pas save, tada ji su barškučiais žaidžia, aš ir pamegzt galiu, ir paskaityt. Jai svarbiausia, kad aš matoma būčiau.

Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 08 28, 16:16)

Mums taip pat,sunku tik kai nakti neissimiegu,o siaip nereikia nesiot,guli,i zaisliukus ziuret pradejo,o kai karusele lovytej uzsuku,gali pora val pragulet snekindamas savo kalba zirafiukus ,kol uzmiega:) aisku bendrauju,kalbinu,paglostau,bet jei reikia ka pasidaryt,be problemu galiu paguldyt.Dar su isejimu i lauka sunku,visad verkia tik nubudes,iskart nori valgyt,jei tuoj pat neduodi,dideli triuksma kelia,o pamaitint ne visad yra kur,tada erzina bobuciu zvilgsniai ir komentarai,kad vaiko nenuraminu,kankinu ir tt. fool.gif Siaip geras ir ramus vaikutis,gal kol mazas,dar tik 2men mums smile.gif
Atsakyti
Man sunkiausias laikas buvo iki kol sunui suejo 5 menesiai - pilvo skausmai kankino mazyli nerealiai, ko tik nedarem, kad jam padetume, bet padedavo tik tam momentui iki sekancio valgymo, tai pastoviai budavom pervarge, nemiegoje visi trys verysad.gif
Atsakyti
Man sunkiausia buvo mane kamavęs mastitas. Eina sau, kaip vargino karščiavimas ir skausmas doh.gif .
Nr. 2 - dantų dygimas. Vienu metu išdygo 5 dantukai. Tai nei valgė, nei miegojo, tik zirzė...
Atsakyti