Sunkiausia yra miego trukumas Man atrodo,jeigu nakti gerai issimiegotum,tai visi tie nesiojimai ant ranku,zyzimai del pilvo diegliu ar dantu dygimo butu lengviau pakeliami
iki siol sunkiausiai mums sekesi kovoti su pulvuko diegliukais , bet jau pfu pfu pfu, kaip 3 sav., ju nera
Miego trukumas Buvau pripratusi miegoti ilgai, iki pietu, o cia dar reikia naktim keltis, o padjomas 7 val ryto, kartais ir 6...
Ryt jau svesime pirma gimtadieni ir dabar susimasciau kas buvo sunkiausia per tuos metus. Na man buvo sunku tai, kad mano mazius pats neeme kruties ir teko nutraukineti pienuka. Bet dabar jau pripratau ir tai jau nebesudetinga... Pilvelio diegliai, bet ir jie jau praejo... Pirmieji dantys gal?? Bet kad ir ju jau 11 turim.. Tie pirmieji metai kaip menuo praejo... Megaukites jais! Sekmes ir kantrybes visoms.
QUOTE(Gervuogė @ 2010 07 07, 21:32)
Ryt jau svesime pirma gimtadieni ir dabar susimasciau kas buvo sunkiausia per tuos metus. Na man buvo sunku tai, kad mano mazius pats neeme kruties ir teko nutraukineti pienuka. Bet dabar jau pripratau ir tai jau nebesudetinga... Pilvelio diegliai, bet ir jie jau praejo... Pirmieji dantys gal?? Bet kad ir ju jau 11 turim.. Tie pirmieji metai kaip menuo praejo... Megaukites jais! Sekmes ir kantrybes visoms.
Kaip gerai jums, maniskei 10men. o turi tik du dantukus, jau du men. kankinames ir laukiame kitu, viskas pas ja patine, toks jausmas , kad virsuje 4 iskarto eina, o "pralysti" nekaip nenori
Na ir man buvo toks miego trūkumas, bet labai padeda, kai vyras duoda naktį išeiginę tada tiesiog pailsi ir vėl žvali sau kuriam laikui
Man tai sunkiausia maitinti
QUOTE(Champagne @ 2009 05 29, 22:47)
pupai beveik 9 men. ir kol kas nebuvo sunku is vis... kas yra bemieges naktys ar vaiko klykimas net nezinau.. tfu tfu tfu
pas mus lygiai taip pat, nors dabar jau šiektiek pasidarė sunkiau nes mažius visur lipa irvisur krenta baisu kad rimtai nesusižeistu, o baisiausia kad lipa ant laiptu ir puikiai jais ropoja, bet gi nepaleisi leliaus vieno laiptais ropot... tai šiandien nusipirkom maniežą duok dieve kad jis bent pusvalandį per dieną jame pasedėtu... nors dar kolkas kol naujas daiktas tai jam idomu šiandien apie valandą sedėjo, žaidė...
QUOTE(Ziuvile @ 2010 07 08, 22:22)
Man tai sunkiausia maitinti
o tai gal dar maziukas jusu lelius,kad sunku maitint? gal spenelius nugrauzia?
Net nezianu vienu zodziu pasakyti,kas buvo sunku. Visko po truputi,nes viskas i viena kruva,bet prisitaikai prie visko. Man gal sunkiausia buvo ir tebera matyt,kaip mazike negali pasitustis,kol buvo maza,tas trukde ir miegui,automatiskai kad budavo diena ir naktu,kad ant ranku pastoviai... bet ir tai,net su tokia problema ji rami buvo... o siaip viskas pasimirso
miego trukumas, kelimasis po 5kartus per nakty
Miego trūkumas, nors keliuosi tik vieną kartą per naktį