Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

QUOTE(VelDan @ 2009 03 18, 17:54)
Manau, kad visuose etapuose tai vieni, tai kiti sunkumai. Ir pilvuką pūtė ištisus keturius mėnesius, nešiodavom su MB pakaitom iki dviejų, nes anksčiau niekaip neužmigdavo, ir dantys sunkiai dygsta, bet labiausiai užknisantis buvo kažkur dviejų savaičių etapas, kai išmoko atsistoti, bet nemokėjo nusileisti, tai visą tą laiką, kai nemiegodavo, turėjai šalia būti, nes kitaip visur griūdavo. Tai namie nieko nepasidarydavau  doh.gif Dabar irgi ganėtinai sudėtinga, nes pradeda žingsniuoti, tai irgi turi visą laiką akimis sekti ir bėgti gaudyt krentančio, jei jau išdrįsta pasileisti ir nueiti. Bet manau, kad netruks suprasti, kad nusileidimas ant užpakalio mažiausiai skausmingas smile.gif Be to, atsisakom MP, tai ištisai zyzia ir manęs iš akiračio negali paleisti, net ir į WC nueiti sudėtinga - va šitas etapas man ko gero psichologiškai sunkiausias...

ar nenori pabandyt i vaikstyne deti? smile.gif
Atsakyti
Sakyciau kekvienas etapas vaiko gyvenime yra savaip sunkus smile.gif
Atsakyti
bijau net pagalvoti, kas bus paauglystej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 03 18, 21:22)
Sakyciau kekvienas etapas vaiko gyvenime yra savaip sunkus  smile.gif

QUOTE(Thora @ 2009 03 19, 15:02)
bijau net pagalvoti, kas bus paauglystej biggrin.gif

Labai taiklus atsakymai biggrin.gif ,o siaip manau dziaugsmo daugiau nei sunkumu ax.gif
Atsakyti
as nesenai atradau colonex lasiukus nuo pilvo putimo 4u.gif naudodavom ir espumizana ir sab simplex,bet sitie kazkaip geriausiai.tik tiek,kad truputi skysciau pasitustina,nes jie ir padeda lengviau pasitustint :)ir kaina apie35lt
Atsakyti
Man sunkiausia dabar mano dukrytei 3men o pradejo dantukas dygti tai labai nerami yra zyzia naktimis verysad.gif labai sunku diena miega gerai bet naktis ateina 2val atsikelia tai ir iki 5ryto
Atsakyti
Na, manau, kad kiekvienas periodas turi savu sunkumu, bet man sunkiausia buvo tarp 4 ir 6 menesiu, kai leliai pradejo dometis aplinka ir pasidare "rankinukais" ir juos istisai tekdavo nesioti po namus, nes jiems viskas buvo baisiai idomu doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai sunkiausi buvo 2-4 men, j\kai vaikeliui skaudedavo pilvuka ir kai jis klykdavo nuo 7 vakaro iki 1 nakties(ir taip kasdien), taip gaila buvo vaiko, ko tik nedarem, niekas nepadedavo, dabar net prisimint nenoriu to laikotarpio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latex: 29 gegužės 2009 - 14:45
QUOTE(EvelinaM @ 2009 03 24, 12:08)
Na, manau, kad kiekvienas periodas turi savu sunkumu, bet man sunkiausia buvo tarp 4 ir 6 menesiu, kai leliai pradejo dometis aplinka ir pasidare "rankinukais" ir juos istisai tekdavo nesioti po namus, nes jiems viskas buvo baisiai idomu doh.gif

drinks_cheers.gif ir dar man sunku buvo kai musu mazei iki 2 men buvo problem su pilvuku, tada klykdavo nuo kokiu 9 vakaro iki 4 ar 5 ryto doh.gif doh.gif doh.gif tragedija buvo, bet tada uztat svoris kaip krito.... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo sunkus 2men pirmi,pilvo diegliai doh.gif O siaip tai labai malonu auginti vaikucius.. wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
pupai beveik 9 men. ir kol kas nebuvo sunku is vis... kas yra bemieges naktys ar vaiko klykimas net nezinau.. ax.gif tfu tfu tfu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2009 05 29, 23:47)
kas yra bemieges naktys ar vaiko klykimas net nezinau..  ax.gif tfu tfu tfu  mirksiukas.gif

:bigsmile:reziume: pasisekė.

Mano didžiausias baubas: miego Trūkumas gun_smilie.gif
Atsakyti