Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

Na mano vyresniajai dukrytei beveik 3m tai ir dabar vis dar keliuosi tik zinoma ant ranku imt nereikia. biggrin.gif Nenoriu kad priprastu musu lovoj miegoti, todel tenka keltis eiti pas ja i kambari paguleti kol uzmiega ir gryzti atgal i savo miegama, nes taip pat nenoriu ir kad iprastu su manim miegoti tongue.gif
Ir prie mazyles tenka nakti nekarta keltis. Bet vis vien kelimasis man ne sunkiausia vaiku auginime.
Ir namie sau laiko uztenka. O sunkiausia turbut tai, kad norisi siek tiek dazniau kur nors isvaziuoti su vyru dviese palikt vaikus seneliams, va sito truksta labiausia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2009 02 24, 00:06)
Sunkiausia budavo kai vaikui uzeidavo pilvo diegliai. Vaikas klykia, o padet niekuo negali apart lasiuku. Taip pat nelengvas buvo pirmo dantuko issikalimas.

oi, kaip puikiai jus suprantu, mums irgi bedos del pilvo diegliu kamuoja. mes irgi nuo to vaduojames espumisan lasiukais. O jus kokius naudojote?
Atsakyti
mums dar tik 5 menesiukai, bet galiu pasakyti, kad man sunkiausia buvo jo dvieju dantuku dygimao laikotarpis doh.gif as ypratus prie jo ramaus, nereksnio, jokiu problemu su pilvuku ar siaip... bet tada kai rekia, nevalgo, niekas nepadeda, kol neuzmiega nusikamaves... doh.gif galvojau isprotesiu blink.gif
Atsakyti
Nuolatinis zyzimas ir nebuvimas laiko sau.
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 03 01, 01:38)
mums dar tik 5 menesiukai, bet galiu pasakyti, kad man sunkiausia buvo jo dvieju dantuku dygimao laikotarpis doh.gif  as ypratus prie jo ramaus, nereksnio, jokiu problemu su pilvuku ar siaip... bet tada kai rekia, nevalgo, niekas nepadeda, kol neuzmiega nusikamaves... doh.gif  galvojau isprotesiu blink.gif

Cia del dantuku taip rekdavo? kaip pavydziu, kad del pilvuko jokiu problemu ... 4u.gif
Atsakyti
Sunkiausia beprotiskas vaiko klykimas esant diegliams, pilvo putimui tada stogas vaziuoja ir mamytei ir teveliui doh.gif o del miegelio tai miegu tada kada lele miega ir miego trukumo kaip ir nejauciu.
Atsakyti
Buvo sunku neišsimiegoti - dabar jau praeitis. Dabar sunku nešioti, sunku susivaldyti neužrėkus unsure.gif
Atsakyti
nu nžn man sunkiausia liga, nu ne duok D suserga kokia sloga ar šiaip kuo... galiu ir naktį nemiegoti ir nešioti, bet kai mažyliui skauda ir negera- negaliu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 03 04, 15:40)
Sunkiausia beprotiskas vaiko klykimas esant diegliams, pilvo putimui tada stogas vaziuoja ir mamytei ir teveliui  doh.gif o del miegelio tai miegu tada kada lele miega ir miego trukumo kaip ir nejauciu.

Jums vis dar pucia? kokias priemones naudojat, kad nepustu? zinau, kad reikia isgyvent sita laikotarpi, bet mums irgi sunku... atrade mes espumisan, bet norisi , kad vaikiukas nebesikankintu... verysad.gif
Atsakyti
Man tai sunkiausiai būvo pakol išmokiau vaikščioti tai galvojau kad be nugaros ligsiu.
Atsakyti
Mums sunkiausia buvo pilvo diegliukai. Dabar lyg ir aprime, eina trecias menuo, bet vis tiek nerami. Dienom nei trupucio nemiega. Pastebejau, kad nuo dvieju menesiu pradejo labai neramiai valgyti, steni labai. Naudoju viburcol zvakutes tai padeda, pasitustina normaliai, neuzkieteje. Bet kodel steni niekaip nesuprantu. Per kiekviena maitinima, ypac i pabaiga taip pradeda stenet, kad net springsta ir rekt kartais pradeda.
Atsakyti
Manau, kad visuose etapuose tai vieni, tai kiti sunkumai. Ir pilvuką pūtė ištisus keturius mėnesius, nešiodavom su MB pakaitom iki dviejų, nes anksčiau niekaip neužmigdavo, ir dantys sunkiai dygsta, bet labiausiai užknisantis buvo kažkur dviejų savaičių etapas, kai išmoko atsistoti, bet nemokėjo nusileisti, tai visą tą laiką, kai nemiegodavo, turėjai šalia būti, nes kitaip visur griūdavo. Tai namie nieko nepasidarydavau doh.gif Dabar irgi ganėtinai sudėtinga, nes pradeda žingsniuoti, tai irgi turi visą laiką akimis sekti ir bėgti gaudyt krentančio, jei jau išdrįsta pasileisti ir nueiti. Bet manau, kad netruks suprasti, kad nusileidimas ant užpakalio mažiausiai skausmingas smile.gif Be to, atsisakom MP, tai ištisai zyzia ir manęs iš akiračio negali paleisti, net ir į WC nueiti sudėtinga - va šitas etapas man ko gero psichologiškai sunkiausias...
Atsakyti