man sunkiausia auginant dukryte, tai nemigo naktys, nuo 5 men iki dabar turejom vos kelias ramesnes naktis.
QUOTE(Dzekse @ 2009 02 20, 22:18)
man sunkiausia auginant dukryte, tai nemigo naktys, nuo 5 men iki dabar turejom vos kelias ramesnes naktis.
Musu situacija Uzjauciu...
Sunkaiusia nemigo naktys ir laiko sau neturejimas.
Man kaip ir daugumai meigo trukuma pakelt sunkiausiai, tada ir diena vaikeli sunku priziuret. O kai buvo mazesnis, issimiegodavau,tai ir sunku nebuvo.
Sunkiausia budavo kai vaikui uzeidavo pilvo diegliai. Vaikas klykia, o padet niekuo negali apart lasiuku. Taip pat nelengvas buvo pirmo dantuko issikalimas.
Supuoju ant ranku savo 10men 10kg mergaite,nors galima kelt man tik 3kg..bet as negaliu apie save galvot,kai mano vaikui reikia mano artumo,svelnumo, demesio... Tada nejauti nei svorio,nei nuovargio.. Esu pati laimingiausia galedama buti mama! Zinau,kad praejes laikas negrys,todel is visu jegu stengiuos isedemeti ta zvilgsni,kai zysdama placiom akim ziuri i manasias, bet taip giliai..ta juoka,kai megdziodama mane krizena suraukus nosi..kai skuba is visu jegu keturiom pas mane,kad tik jos nepalikciau..
As nesiginu ir man buna tokiu akimirku kai rankos jau nieko nelaiko ir vokai svininiai buna ir net pyktis kyla kiek jai gali taip ilgai but blogai..bet tada pagalvoju,kad tikrai jai blogai ir tik as galiu padet,tada atsiranda jegu,ateina ramybe manyje ir dukrele nurimsta..
Nuostabu! Ir tikrai nesunku! Ir vis is naujo atrandi save! Sunku kai poziuris trukdo i viska ziuret vaiko akimis..
Jus esate neissenkantis saltinis! Meiles,ramybes,stiprybes,atjautos saltinis!
Saunuoles!
As nesiginu ir man buna tokiu akimirku kai rankos jau nieko nelaiko ir vokai svininiai buna ir net pyktis kyla kiek jai gali taip ilgai but blogai..bet tada pagalvoju,kad tikrai jai blogai ir tik as galiu padet,tada atsiranda jegu,ateina ramybe manyje ir dukrele nurimsta..
Nuostabu! Ir tikrai nesunku! Ir vis is naujo atrandi save! Sunku kai poziuris trukdo i viska ziuret vaiko akimis..
Jus esate neissenkantis saltinis! Meiles,ramybes,stiprybes,atjautos saltinis!
Saunuoles!
Sunkiausia tai turbut bemieges naktis, supimas ant ranku(siuo metu nebereikia supti ,paguldau ir uzmiega su manim salia). O visa kita malonumas (zaisti, maitinti, ilaukuti vaikscioti irt.t.)
Kadangi manoji baisi nevalgiuke, tai man sunkiausias procesas- maitinimas. Ir taip praktiskai nuo pat gimimo iki dabar vis dar vargstam su tuo valgiu O siaip nebuvo tikrai jokiu nemigo naktu, pasupuoti ant ranku tekdavo, bet man cia tikrai nera kancia- kai pagalvoji,tiek tuos vaikus ir tesupuoji... Va dabar jau kai ir noriu paimt ant ranku- pabega, gaudyt reikia
kėlimasis naktį ...
kadangi iki 8 menesiu mazoji labai prastai miegodavo,tai neissimiegojimas man sunkiausia,dabar jau viskas susitvarke,tai vaiko auginimas nebe toks baisus
Dabar jau nieko labai sunkaus, tik va nakti vis dar keliames kaip minimum 2 kartus. Siaip sunkiausia buvo iki 5 men., kai mazyle vis noredavo but ant ranku. Nieko nepasidarydavau, nes nuolat ja nesiodavau Dabar jau viena pabuna, pazaidzia... Zymiai lengviau
Mažiukas mano gana ramus tai sunkumų dėl miego nekyla. Tik iki šio momento sunkiausia buvo tas kad teko mum gulėt ligoninei, darė operaciją, ir matomai dar darys 2, tai tas man labai sunku Pražilsiu anksčiau laiko