Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

QUOTE(Zemiete @ 2009 01 20, 16:27)
Mums irgi vienas iš neramesnių dalykų - pilvuko pūtimas, o dabar jau ir dantukai. Su pilvo pūtimu dar galim susitvarkyti - espumisanas, pankoliai ir visi įmanomi masažiukai ir sūpavimai. o su dantukais jau sunkiau  g.gif

Na,mums visi šitie dalykai nepadėjo,klykdavo kiekvieną vakarą,o kartais ir dieną doh.gif ,o dantukus mes kol kas tik 2 turim,bet kai dygo,tai buvo šiek tiek irzli,naudojau tepaliuka dantenoms patepti,ir jau kai tikrai blogai būdavo - Viburcol žvakutes,padėdavo smile.gif
Atsakyti
mums dantys ir ivairios reakcijos po skiepu. sunui dar ir pilvo diegliukai buvo.
Atsakyti
su naujagimiu nezinojimas,o kai vyresnis dantukai ir slogos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai sunkiausia, kad mano mazius dar su zaisliukais nezaidzia, tai vienas guleti nenori, tai reikia visa diena arba vezime vezinti, arba keduteje supti arba ant ranku nesioti, tai sitai vargina, tai dar gerai, kad nakti gerai miega. Laukiu kada jau zaisliukais susidomes, gal tada ir vienas kazkiek pabus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretucka: 14 vasario 2009 - 17:09
Sunkiausia, kad pumpurėliui atsirado trūkčiojimai ir neaiški jų priežastis. O pas gydytoją talonėlį gavome tik antradienį.. verysad.gif
Atsakyti
Mano suneliui tik 2 men. man sunkiausia siuo metu yra pilvo putimas. :verysad
Atsakyti
man sunku buvo iki 2men. pilvo putimas , zyzimas ir blogas miegas naktim. Mano vaikiukui 10 men su trupuciu bet nei vienos nakties nebuvo kad jis ilgiau ismiegotu negu 2 val, o dabar pora men atsibudineja kas 1val... verysad.gif nors pati jau nuo 4 men nemaitinu. Taip kad miegelio trukumas didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 02 07, 08:07)
taigi, kas jums sunkiausia, koks periodas  mirksiukas.gif
Man didžiausias vargas su visom 3 pilvo diegliai ir žindymas naktį, dar sunkoka vaikutį tampyti, kol net nesėdi, dar, aišku, lauks dantukų dygimas, visų spintelių darinėjimas ir kiek pamenu anksčiau, man po dieglių pats sunkiausias periodas, kai vaikutis dar nevaikšto, bet jau nori eit, ta vaikščiojimo pradžia, kai vieno nepaleisi  blush2.gif , po metų nebėra taip sunku...

sunkiausia, nesunkiausia...

o jum kasnors yra sakes kad vaika uzauginti yra lengva? wub.gif

turbut kad nelabai... reikia tiesiog paciom i viska paprasciau ziureti, juk vaikas taip greit uzauga ir viskas, o poto prisiminsit su liudna gaida kad ech vat buvo taip ir taip ir pasimatys sypsenele veide...

kiek gi jus mamos juos temaitinat, kiek gi tu bemiegiu naktu, kiek gi tie dantukai dygsta, gi viskas netrunka amzinybe...diena, dvi trys...savaite, menesisi ir viskas...

atsimiegosit dar, atsiilsesit, dziaukites maziuku kiekviena diena ir ziurekit i viska kaip i dar laimainga diena, kad vat ismokom vaiksciot, isdygo dantukas, ismiegojo valanda ilgiau ir t.t.

sekems ir stiprybes visom... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2009 02 18, 17:35)
man sunku buvo iki 2men. pilvo putimas ,  zyzimas ir blogas miegas naktim. Mano vaikiukui 10 men su trupuciu bet nei vienos nakties nebuvo kad jis ilgiau ismiegotu negu 2 val, o dabar pora men atsibudineja kas 1val... verysad.gif nors pati jau nuo 4 men nemaitinu. Taip kad miegelio trukumas didelis doh.gif

O kuo jam padedavot, kai pusdavo pilvuka? Naudojot vaistukus, arbatytes? Mes irgi kankinomes, minejau, kad espumisana vartodavom. Pankolius tai ir dabar pageriam, nes jie siaip gerina virskinima... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2009 02 18, 22:22)
sunkiausia, nesunkiausia...

o jum kasnors yra sakes kad vaika uzauginti yra lengva?  wub.gif 

turbut kad nelabai... reikia tiesiog paciom i viska paprasciau ziureti, juk vaikas taip greit uzauga ir viskas, o poto prisiminsit su liudna gaida kad ech vat buvo taip ir taip ir pasimatys sypsenele veide...

kiek gi jus mamos juos temaitinat, kiek gi tu bemiegiu naktu, kiek gi tie dantukai dygsta, gi viskas netrunka amzinybe...diena, dvi trys...savaite, menesisi ir viskas...

atsimiegosit dar, atsiilsesit, dziaukites maziuku kiekviena diena ir ziurekit i viska kaip i dar laimainga diena, kad vat ismokom vaiksciot, isdygo dantukas, ismiegojo valanda ilgiau ir t.t.

sekems ir stiprybes visom...  4u.gif

Papildyta:
pritariu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors me dar metu neturime, bet man sunkiausia yra mano vaiko nemiegojimas. Normaliai, su 2-3 atsikelimas miegojo iki 5 menesiu, o nuo tada jau pamirsau, kas yra naktinis miegas, diena irgi labai mazai miega. Negana to, vakarais naktinejam iki 23-24 valandos, nors pati iki vaiko gimimo eidavau miegoti 21-22 val. Rytas pas mus daznai prasideda 6-7 valanda, Po nuolatinio sokinejimo is lovos prie lovytes, sedejo salia, galvytes glostymo ir pan. issekau, todel vaikas atkeliavo i musu lova, matyt del to dabar jeigu ir miega, tai tik pas mus lovoje sad.gif Bet mama sake, kad ir as taip miegojo, matyt paveldima unsure.gif
Ir dar liudna, kad mano leliaus zaislai beveik nedomina, jauciu neliudeti jeigu ju is viso nebutu, daug idomiau siuksliu deze isversti rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesiog veliau gali but sunku atpratint nuo miegojimo su jumis smile.gif Bet svarbiausia - pailsi nors kiek daugiau 4u.gif
Atsakyti