QUOTE(baibai @ 2007 12 10, 02:03)
Aš prisiimčiau visus jūsų išvardintus sunkumus, tik kad dingtų manasis... Mano mergytei visiškai neisiūlisi pienuko, jei nemiegos, o jei atsibus valgydama iškart nebevalgys..... Košes dar šiaip taip suvalgom. Visų baisiausia, kad pati jau nebeištveriu tos įtampos ir sėlinimo prie vaiko, kai miega, kad sugirdyt pienuką. Visiškas gyvenimo košmaras Kai vaikas miega namuose kapų tyla, kad galėčiau pamaitinti O naktis mano sajungininkė, nes galiu sugirdyt pienuką. Kartais nemiegu ir budžiu, nes miega labai jautriai mažylė, tai pajutusi, kad imigo stipriau ir tik kas 4 - 5 val. galiu sugirdyt pienuką O dieną jei nemiegotų valgytu, kas 6-7 val. . Suprantu, kad kiekvienai mamai savas rūpestėlis didžiausias, bet tokios bėdos nelinkėčiau niekam. Tiesa miegu tik kokias 4 val per parą, bet jau baigiu priprast
Musu situacija analogiska, skaitau, tai- lyg apie mane zodis i zodi rasytu. Sunkiausia, kai dukryte nieko negeria per diena, o geria tik nakti , ir tai kai miega. kai pradejom koses valgyt - visiskai per diena nebegeria, ne laso, o nakti - 2 - 3 kartus...Tai va, sunkiausia, kai vaikutis supermazai valgo, serga, neauga. siandien pasvere - 6 kg., o dukriukui jau kita savaite 7 men...