Įkraunama...
Įkraunama...

Kas sunkiausia vaiko iki metų auginime?

Aš prisiimčiau visus jūsų išvardintus sunkumus, tik kad dingtų manasis... verysad.gif Mano mergytei visiškai neisiūlisi pienuko, jei nemiegos, o jei atsibus valgydama iškart nebevalgys..... blink.gif Košes dar šiaip taip suvalgom. Visų baisiausia, kad pati jau nebeištveriu tos įtampos ir sėlinimo prie vaiko, kai miega, kad sugirdyt pienuką. Visiškas gyvenimo košmaras doh.gif Kai vaikas miega namuose kapų tyla, kad galėčiau pamaitinti doh.gif doh.gif doh.gif O naktis mano sajungininkė, nes galiu sugirdyt pienuką. Kartais nemiegu ir budžiu, nes miega labai jautriai mažylė, tai pajutusi, kad imigo stipriau ir tik kas 4 - 5 val. galiu sugirdyt pienuką verysad.gif O dieną jei nemiegotų valgytu, kas 6-7 val. verysad.gif . Suprantu, kad kiekvienai mamai savas rūpestėlis didžiausias, bet tokios bėdos nelinkėčiau niekam. Tiesa miegu tik kokias 4 val per parą, bet jau baigiu priprast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 12 10, 03:03)
Suprantu, kad kiekvienai mamai savas rūpestėlis didžiausias, bet tokios bėdos  nelinkėčiau niekam. Tiesa miegu tik kokias 4 val per parą, bet jau baigiu priprast mirksiukas.gif

Mūsiškis dieną labai jautriai miega unsure.gif beveik nieko negaliu daryti o reikia kad pamiegotų nes kitaip būna piktas lotuliukas.gif atrodo jei nori tai ir miegok bet nieko panašaus todėl suprantu jūsų vargelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 12 10, 02:03)
Aš prisiimčiau visus jūsų išvardintus sunkumus, tik kad dingtų manasis... verysad.gif Mano mergytei visiškai neisiūlisi pienuko, jei nemiegos, o jei atsibus valgydama iškart nebevalgys..... blink.gif Košes dar šiaip taip suvalgom. Visų baisiausia, kad pati jau nebeištveriu tos įtampos ir sėlinimo prie vaiko, kai miega, kad sugirdyt pienuką. Visiškas gyvenimo košmaras doh.gif Kai vaikas miega namuose kapų tyla, kad galėčiau pamaitinti doh.gif  doh.gif  doh.gif  O naktis mano sajungininkė, nes galiu sugirdyt pienuką. Kartais nemiegu ir budžiu, nes miega labai jautriai mažylė, tai pajutusi, kad imigo stipriau ir tik kas 4 - 5 val. galiu sugirdyt pienuką verysad.gif O dieną jei nemiegotų valgytu, kas 6-7 val. verysad.gif . Suprantu, kad kiekvienai mamai savas rūpestėlis didžiausias, bet tokios bėdos  nelinkėčiau niekam. Tiesa miegu tik kokias 4 val per parą, bet jau baigiu priprast mirksiukas.gif

SUpienuku bedos neturiu,bet su tais miegojimais tai ta pati beda.Vargelis tau verysad.gif
Atsakyti
gal kas gali patarti kaip vaika pripratinti gerti is buteliuko arba is poduko,nes visiskai nieko negeria;nei vandens nei arbatos nei sulciu tik mano pienuka ir tai tik nakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 10, 17:04)
gal kas gali patarti kaip vaika pripratinti gerti is buteliuko arba is poduko,nes visiskai nieko negeria;nei vandens nei arbatos nei sulciu tik mano pienuka ir tai tik nakti g.gif

mano maze ir is puoduko ir buteliuko ir stiklyniu viska geria.O prie puoduko ar stiklines nora parode gerti,matydama kaip mamayte geria,gal tai smalsumas ir jai patiko
Atsakyti
Mano sunelis taip pat sekmingai geria is puoduko 4u.gif bet jam aisku labiau patinka ji pakramtyti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 10, 17:04)

Gal čia aš ne taip supratau, tai diena nieko negeria, o tik nakty ??? g.gif g.gif
Atsakyti
Pilvo diegliu mano maziukui nebuvo.Labai sunku buvo nakti keltis kas 2h matinti,ka cia nakti visa para kas 2h.Iki kokiu 4men taip.Po to viskas gerai,ant ranku nepriprates maniskis,vienas gali puikiai butu,jau ropoja,atsistoja uz baldu isikibes tai turi ka veikti mirksiukas.gif Miega tai pat puikiai,su dantukais virsutiniais biski bedu buvo,siaip viskas ok wub.gif Geras tas musu vaikutis wub.gif
Atsakyti
gal parprasti vaiko nuotaiku kaita, suprasti ka savo zirzaliojimais nori pasakyt.. doh.gif
jau supratau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man sunkiausia būdavo, kai nesuprasdavau, ko verkia, ko nori vaikas doh.gif , ir negalėdavau jam padėt verysad.gif . Ir dabar nepasako, ką skauda, bet laikui bėgant, jau pradėdi suprast, pažint, pajaust...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 11 gruodžio 2007 - 18:41
o man sunkiausia,kad negaliu normaliai issimiegot nakti.. doh.gif kas 2h reikia keltis maitint maziuka doh.gif ..o diena niekaip neiseina nusnaust ..tai tas tai anas..ir maziukas tada jau nori kad uziimciau su juo kad snekinciau.. biggrin.gif mum 1 menuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2007 12 11, 19:40)
Man sunkiausia būdavo, kai nesuprasdavau, ko verkia, ko nori vaikas doh.gif , ir negalėdavau jam padėt verysad.gif . Ir dabar nepasako, ką skauda, bet laikui bėgant, jau pradėdi suprast, pažint, pajaust...

laukiu nesulaukiu,kad amanomaziuke kalbesirpasakys ar jai skauda ka ar liudna. taip sunku kai nekalba
Atsakyti