Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

O mums nukrito 4 para. Ir beje niekuom netepem labai, 2 kartus buvau uzpylus vandenilio peroksido, ir apvalydavau virintu vandeniu. Uzgijo laaaaabai greitai smile.gif
Atsakyti
mums nukrito 3 para. po to truputuka slakiavo bet valiau su salicilo rugstim ir greit uzgijo, nors ligonineje sake valyti virintu vandeniu, bet as manu kad kazkokia nesamone, kaip gali kas nors uzgyti valant vandeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugiuke @ 2007 08 30, 12:14)
mums nukrito 3 para. po to truputuka slakiavo bet valiau su salicilo rugstim ir greit uzgijo, nors ligonineje sake valyti virintu vandeniu, bet as manu kad kazkokia nesamone, kaip gali kas nors uzgyti valant vandeniu  g.gif

Taigi, man irgi sake valyt virintu vandeniu. Akimis tik pavarciau. O maudyt liepe net nevirintam vandeny, be jokiu ten kalio permanganatu, be nieko. Aciu dievui, kad nepaklausiau tokiu gudriu patarimu. Juk virkstele nenukritusi, bambute neuzgijusi - atviras kelias infekcijai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 08 30, 15:22)
Taigi, man irgi sake valyt virintu vandeniu. Akimis tik pavarciau. O maudyt liepe net nevirintam vandeny, be jokiu ten kalio permanganatu, be nieko. Aciu dievui, kad nepaklausiau tokiu gudriu patarimu. Juk virkstele nenukritusi, bambute neuzgijusi - atviras kelias infekcijai  doh.gif

Sveikos,

virintu vandeniu mums liepe ir valeme 13paru (kmuk)tik atejus gydytojai 13para ,ja nuvale spiritinem servetelem ir man ju paliko keleta,tai mum virkstele nukrito po 16paru,o babute dar jodu patepiau nukritus virksteliai ir ji labai graziai sugijo.
Atsakyti
Mums sesute nueme 6 para, nes vos laikesi, tik paciam viduriuki dar pakraujuodavo, gydem gal pora savaiciu, mat gydytoja liepe vis su vandenilio peroksidu pavalyt tik po to su spiritu. Tai ir negijo, kol neatejo sesute ir nepasake, kad valyt tik su spiritu. Per pora dieneliu uzgijo.
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 07 02, 00:56)
mums ketvirta para nukrito... ax.gif

Papildyta:
na ne briliantine zaluma, o kalio permanganatu tai tik bambutes plota tepame... g.gif

Kiek pamenu senais laikais gydem brilijantine zaluma, tepem labai maza lasiuka.
Atsakyti
Mums mazdaug po sav nukrito. Bet reikejo valyt spiritu ir paskui jodu siek tiek patept pakelus sudziuvusia bambute
Atsakyti
Mums jau 8 diena, bambute dar laikosi bet labai nestipriai. Tik man ramybes neduoda kvapas is bambutes, toks nemalonus, kaip puvesio kokio ir kai biski pakeli bambute tai ten taip slapia nebesausa kaip anksciau buvo. Ar nera kokios infekscijos? Valau su spiritu ir po to su kalio permanganatu. Ar turti tas kvapas buti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 09 02, 12:14)
Mums jau 8 diena, bambute dar laikosi bet labai nestipriai. Tik man ramybes neduoda kvapas is bambutes, toks nemalonus, kaip puvesio kokio ir kai biski pakeli bambute tai ten taip slapia nebesausa kaip anksciau buvo. Ar nera kokios infekscijos? Valau su spiritu ir po to su kalio permanganatu.  Ar turti tas kvapas buti?

geriau pasitark su daktare, nors pas mus irgi buvo slape, bet kai nukrito uzsitrauke.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 09 02, 13:14)
Mums jau 8 diena, bambute dar laikosi bet labai nestipriai. Tik man ramybes neduoda kvapas is bambutes, toks nemalonus, kaip puvesio kokio ir kai biski pakeli bambute tai ten taip slapia nebesausa kaip anksciau buvo. Ar nera kokios infekscijos? Valau su spiritu ir po to su kalio permanganatu.  Ar turti tas kvapas buti?

Patepk brilijantines zalumos mazu lasiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek laipsniu spiritas turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Dowiliuke69 @ 2007 09 14, 04:56)
o kiek laipsniu spiritas turi buti?

paprašyk poliklinikoje spirito bambutei dezinfekuoti- išrašys receptą. Nepamenu, kiek ten tų laipsnių spiritas, pamenu tik, kad be recepto jo neparduoda schmoll.gif
Atsakyti