Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 01, 20:52)

o dabar tas likes sasiukas kur paskui dings? Ar jis uzsitraukia bambukeje ar kaip  g.gif

Nepergyvenk, dezinfekuok ir toliau bambute, kol pilnai uzgys, viskas ten susitvarkys su laiku graziai smile.gif

Mums virkstele nukrito po penkiu dienu (radau is ryto pamperse biggrin.gif ). O bambute pilnai uzgijo po 2-3 savaiciu. Tai kol pilnai nesusitvarke maudem virintam vandenyje
Atsakyti
Dukrytei bambutė nukrito beveik po 2 sav. O sūneliui 4 parą, bet truputi pūliavo. Valėm 2-3 k. per parą spiritu ir brilijantine žaluma.
Atsakyti
o kaip placiai tepate briliantine zaluma?
Atsakyti
mums ketvirta para nukrito... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 01, 22:56)
o kaip placiai tepate briliantine zaluma?

na ne briliantine zaluma, o kalio permanganatu tai tik bambutes plota tepame... g.gif
Atsakyti
mano berniukui virkštė nukrito 6 parą (buvo gana stora), po to dar keletą dienų bambutės krašteliai pakraujuodavo (irgi ištepdavo marškinukus), tai atlikinėjom tą pačią bambos higieną kaip ir su virkšte, kol pilnai užgijo.
Atsakyti
Mano dukrytei nukrito virkstele po 8 dienu. Mums gydytoja liepe valyti tik virintu siltu vandeniu ir kartais su peroksido tirpalu pradezinfekuoti ir viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nereikia kalio permanganato.Uztenka tik spirituku pavalyti.
Atsakyti
Turbut kiek gydytoju, tiek nuomoniu mirksiukas.gif Mums Antakalnio klinikuose sake kad is pradziu spiritu o po to kalio permanganatu smile.gif Per kursus sake kad, einama prie tokios tendencijos kaip europoje: su virintu vandeniu valyti ir viskas g.gif
Nu jeigu gerai viskas uzgyja tai gal ir tinka toks variantas, mums pavyzdziui ir puliuoti buvo pradeje, tai be spirito ir kalio permanganato prideginimo niekaip neapsiejom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2007 01 15, 18:36)
labutis visoms mamytems  4u.gif
Šiandien pirma diena namuose su savo pirmagime. labai nepasitiku savo jėgomis vystydama, valydama vaikutį. bestresuodama pamiršau valant bambytę ką pirmiau reikia padaryti: pavalyti su spiritu ar užtepti kalio permaganato?
prašau patarkite.
Ačiū

didziausi sveikinimai su naujagime!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ingeborge @ 2007 08 03, 08:29)
Turbut kiek gydytoju, tiek nuomoniu mirksiukas.gif Mums Antakalnio klinikuose sake kad is pradziu spiritu o po to kalio permanganatu smile.gif  Per kursus sake kad, einama prie  tokios tendencijos kaip europoje: su virintu vandeniu valyti ir viskas g.gif
Nu jeigu gerai viskas uzgyja tai gal ir tinka toks variantas, mums pavyzdziui ir puliuoti buvo pradeje, tai be spirito ir kalio permanganato prideginimo niekaip neapsiejom schmoll.gif

as taip pat gimdziau Antakalnio klinikose, ir mane taip pat moke- pirma spiritu isvalyti bambute, po to permanganatu. kai jau nukris virkstele, spiritu labai gerai nusivalo praeita karta teptas permanganatas, tada vel patepi... ir ne puliavo, nei ka- greitai uzgijo.
na kazkaip vien virintu vandeniu tepti-valyti, manau, rizikinga- naujagimis YPAC jautrus bet kokiai infekcijai... as savo vaiku taip nerizikuociau, ir neeksperimentuociau, bet cia tik mano nuomone...
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikutis: 03 rugpjūčio 2007 - 11:00
mes 10 dienu bambute turejom... bes uzgijo po to greitai... bet mes virintam vandenuke nesimaudem i paprasta ipildavom kalio permanganato kelis lasiukus ir muiliuko kudikiams
Atsakyti
Mano abu vaikai gime dideli dukra - 4kg, o sunus 4,328kg gal tai turi kokios reiksmes,nes virksteles laikesi 10-12paru.Veliau vis pakraujuodavo tai saziningai atlikdavome visus valymus ir taip tesesi apie men.Bet kai papuoleme pas gera vaiku gydytoja tai jam musu bambyti sukele nerima, nes tai tiesioginis kelias infekcijai patekti i organizma.Ir teko apsilankyti pas chirurgus, kad bambute pridegintu sidabru tai buvo pries 11metu.O sunus irgi sidabruotas bigsmile.gif ir tai ivyko pries metus.Nors kliniku medikai labai kruopsciai perrisinejo ir megino uzgyti bambute gal kokias 3sav, bet galiausiai nusprende panaudoti sidabra.Tad ir juokiuosi, kad abu mano vaikai sidabruoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitana @ 2007 08 12, 23:37)
Mano abu vaikai gime dideli dukra - 4kg, o sunus 4,328kg gal tai turi kokios reiksmes,nes virksteles laikesi 10-12paru.

Kada nukrenta virksteles, tai tikrai ne nuo vaiku dydzio priklauso, o nuo virksteles storio - buna, kad pas vienus vaikucius virksteles labai storos buna, o pas kitus plonos. Ju storumas ar plonumas daugiau gal genetiskai priklauso ir jokios itakos vaisiaus vystymuisi isciose neturi - tiek stora tiek plona virkstele gali puikiai funkcionuoti ir puikiai atlikti savo paskirti, bet gimus mazyliui plonos virksteles greiciau nukrenta ir sugyja. mirksiukas.gif
Mano abu vaikai irgi ne is mazuju gime (sunus - 3670 g, dukra - 4040 g), bet virksteles buvo matyt plonesnes uz jusiskiu vaikuciu, tai sunui virkstele nukrito dar gimdymo skyriuje - 3-ia diena po gimimo, o dukrelei virkstele laikesi 5 dienas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tooraa: 19 rugpjūčio 2007 - 11:33