Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

QUOTE(Kulke @ 2009 08 19, 19:56)
Virkstele nukrito 3 para ligoninej, tai namie valiau tik su virintu vandeniu ir vata. O ligoninej keleta kartu vale ir su spiritu.

3-ia para nukrito??? Mums ryt bus 2sav. o ta plasmasini prie bambos vis nesiojam ir jis dar tvirtokai laikosi. GN valem su vandenuku, bet mano pediatre liepe su kalio permenganatu. Pirmajai mergytei greitai nukrito- savaites begyje. O cia? GAl jau rupintis???
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 08 31, 14:33)
3-ia para nukrito??? Mums ryt bus 2sav. o ta plasmasini prie bambos vis nesiojam ir jis dar tvirtokai laikosi. GN valem su vandenuku, bet mano pediatre liepe su kalio permenganatu. Pirmajai mergytei greitai nukrito- savaites begyje. O cia? GAl jau rupintis???

mūsų panelėms irgi ilgai laikėsi, čia dėl to, kad virkštelė stora, svarbu stebėti, kad nebūtų kokių paraudimų, nes kai gija ilgiau - didesnė tikimybė įv. infekcijom. O jei jūsų bambikė gražiai atrodo, tai nėra ko nerimauti, ilgiau vonioje pamirkykite pilvuką, padės greičiau atsisveikinti su virkštele ir užgyti 4u.gif
Atsakyti
kad musu pediatre kaip tik siulo nemaudyti, kol virkstele nenukrito..
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 08 31, 19:28)
kad musu pediatre kaip tik siulo nemaudyti, kol virkstele nenukrito..

be komentarų blink.gif mes ir ligoninėj kai gulėjom dėl bambutės (buvo paraudimas, virkštelė nebuvo nukritusi) maudėmės, net buvom raginami tai daryti ir tikrai matėsi, kad po maudynių eina geryn reikalai su virkštele, ji išmirkdavo, daugiau atsisluoksniuodavo. 4u.gif spręsk pati, nes dažnai medikų nuomonės išsiskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 08 31, 21:00)
be komentarų blink.gif mes ir ligoninėj kai gulėjom dėl bambutės (buvo paraudimas, virkštelė nebuvo nukritusi) maudėmės, net buvom raginami tai daryti ir tikrai matėsi, kad po maudynių eina geryn reikalai su virkštele, ji išmirkdavo, daugiau atsisluoksniuodavo. 4u.gif spręsk pati, nes dažnai medikų nuomonės išsiskiria mirksiukas.gif

Mums irgi sake maudyti ir mes maudem. Viskas buvo gerai.
Atsakyti
Nieko nekenkia tas maudymas, netgi padeda virkstelei nukrist. Man primygtinai rekomendavo vaika maudyt virintame vandenyje... jazau, kiek vargo turejau ta vandeni uzvirint suruost viska wacko.gif o internete perskaiciau vienos daktares rekomendacijas vaika maudyt vandentiekio vandenyje be jokiu permanganatu, valyt bambute tik virintu vandenuku thumb_yello.gif ir maudziau ir nieko nenutiko, virkstele po tokiu maudyniu gan greit nukrito... dar pamenu kaip nervinausi, kad bus kazkas blogai, nes tas virksteles galiukas labai dvoke lotuliukas.gif bet maze labiau pasimuiste ir vualia, radau ja sliauztuose besivoliojancia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau pasiteirauti, ar pirmus kartus maudant, vaiko bambytę galima merkti į vandenėlį, ar reikėtų pirmus kartus vis dėlto nemerkti... Man lyg atrodė, kad maudyti reikia visą vaiką ir bambytę merkti galima. Tačiau mano draugė pasakė, kad ne. Tai dabar pasimečiau, kaip man tą leliuką reikės maudyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(stauskute @ 2009 09 04, 21:56)
Sveikos,

norėjau pasiteirauti, ar pirmus kartus maudant, vaiko bambytę galima merkti į vandenėlį, ar reikėtų pirmus kartus vis dėlto nemerkti... Man lyg atrodė, kad maudyti reikia visą vaiką ir bambytę merkti galima. Tačiau mano draugė pasakė, kad ne. Tai dabar pasimečiau, kaip man tą leliuką reikės maudyti... g.gif

ojjjj, kaip žmonės mėgsta risigalvoti problemų, kur jų nėra doh.gif maudyk drąsiai, kaip tau atrodo mirksiukas.gif o mes nuo pat pirmųjų dienų maudomės štai taip, ten sausai bambyei tik pasvajot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stauskute @ 2009 09 04, 21:56)
Sveikos,

Maudyk paprastai, juk vistiek ta bambute po maudymo valysi spiritu ir tepsi tikriausiai permanganatu tongue.gif Juk naujagimio vandeny nelaikysi valandos ar dvieju, rekomenduojama nuo 3 iki 5min maudyt, o pirma karta tik supazindint su maudymusi, t.y. suslapti biggrin.gif
Atsakyti
Buk rami 4u.gif tikrai maudyk. tik po to svariai nuvalyk spiritu. aisku, jei matai, kad rausta, kreipkis kuo skubiau i gydytojus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke23: 08 rugsėjo 2009 - 15:15
kmuk valė virintu vandeniu, virkštė nukrito 5 para. namuose irgi valiau vandeniu, dar kartais su Octinoseptu papurkšdavau. bėdų nėra. maudom vandenyje iš krano.
Atsakyti
mums irgi jau ligoninej pasake, kad maudykit kiekviena diena ir jokiu baimiu slapint bambutes neturekit, tik gerai nusausint reikia po to, nukrito 5para, bet pries tai atejes gydytojas ja gerai su degtine pravale smile.gif
Atsakyti