Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

QUOTE(λuna @ 2009 07 26, 21:05)
iskilo klausimas "zaliai" mamytei.. mums virkstele nukrito pries pora dienu, nera dar viskas sugije, gyd. sake priziureti kaip iki siol. bet dabar iskilo klausimas  apie maudyma. maudyti kaip iprasta, poto naudoti spirita?  g.gif  kaip jus priziurite? kiek kartu dienoj spirituojate?

taip,paprastai maudyti,su muiliuku bambyte,po to su spiritu ta viduriuka
Atsakyti
Mums gimdymo namuose sakė tik vandeniu suvilgytu vatuku pavalyti, o dabar vaiko gydytoja davė natrio chlorido tirpalo ir sakė valyti du tris kartus per dieną. Pakraujuoja kartais truputį, bet vis pavalau ir laukiam kada pilnai užgis. Jei jau pūliuot pradėtų, tai turbūt paraustų aplink unsure.gif kol kas tai labai gražiai atrodo, šviesi odelė tenais.
Atsakyti
mums nukrito 11-a diena. dabar dar yra sasiukas. pavalau virintu vandenuku+medetku spirituku.po truputi gyja.
Atsakyti
Virkstele nukrito 3 para ligoninej, tai namie valiau tik su virintu vandeniu ir vata. O ligoninej keleta kartu vale ir su spiritu.
Atsakyti
Bambuke lyg ir uzgijo, ir sasiuko nebeliko, tik va siandien pamaciau, kad bambuke apkresejusi krauju...nuvaliau, lyg ir vel grazi paliko...ar reiketu del to kraujuko sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 21, 12:18)
Bambuke lyg ir uzgijo, ir sasiuko nebeliko, tik va siandien pamaciau, kad bambuke apkresejusi krauju...nuvaliau, lyg ir vel grazi paliko...ar reiketu del to kraujuko sunerimti?

jau esu rašiusi čia, kad ir mum taip buvo, bet čia viskas ok, jei nėra kitų simptomų. Vis pavalykite, užgis 4u.gif
Atsakyti
galiam uzkalsut gydytojos del kraujuko bet seip manau turetu viskas but ok smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano lelytei greitai du menesiai, bet nesenai pastebejau, kad bambyte patamsejusi doh.gif ar man reiketu sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2009 08 21, 23:07)
Sveikos,
mano lelytei greitai du menesiai, bet nesenai pastebejau, kad bambyte patamsejusi  doh.gif ar man reiketu sunerimti?

nesigasdink, bet butinai kuo greiciau parodyk daktarui. Gali buti gana rimta bambytes isvarza... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bubuke @ 2009 08 21, 13:18)

gali buti kad ir is uzgijusios bamytes dar kuri laika pakraujuos, tai visiskai normalu, jei leliukui neskauda, jis gerai jaucias ir pati bamba nepamelynavus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums ligonineje nukrito bambute ir namie naudojam tik virinta vandenuka, tik idomu kiek laiko valyti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2009 08 21, 21:07)
Sveikos,
mano lelytei greitai du menesiai, bet nesenai pastebejau, kad bambyte patamsejusi  doh.gif ar man reiketu sunerimti?

Sveikos mamytes,
pas mus irgi babyte patamsejus - bet ne visa o labiau virsutinej bambutes daly.... as ir pagalvojau, akd gal cia griciausiai isvarza gali buti....reikes daktarei parodyt, bet mes eisim tik kai 2 men dabar bus ar reiketu anksciau kreiptis gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loral @ 2009 08 26, 21:13)
Sveikos mamytes,
pas mus irgi babyte patamsejus - bet ne visa o labiau virsutinej bambutes daly.... as ir pagalvojau, akd gal cia griciausiai isvarza gali buti....reikes daktarei parodyt, bet mes eisim tik kai 2 men dabar bus  ar reiketu anksciau kreiptis gal? g.gif

jau buvau pas gydytoja su savo lelyte, tai sake, kad cia nieko baisaus nera. praeis savaime smile.gif
Atsakyti