as labai atsargiai su spiritu valiau ir viskas gerai
Mano mažiui virkštelė nukrito vėlai po 13 dienų. Nukritus liko tokia raudona ataugėlė. Ją chirurgas pridegino su sidabru. paaiškino, kad toks grybukas (chirurgas taip vadino) lieka, kai blogai užspaudžiamos virkštelės kraujagyslės dedant spaustuką. Lieka kraujagyslė ir iš jos formuojasi toks darinys.
QUOTE(aslin @ 2009 06 16, 15:51)
Mano mažiui virkštelė nukrito vėlai po 13 dienų. Nukritus liko tokia raudona ataugėlė. Ją chirurgas pridegino su sidabru. paaiškino, kad toks grybukas (chirurgas taip vadino) lieka, kai blogai užspaudžiamos virkštelės kraujagyslės dedant spaustuką. Lieka kraujagyslė ir iš jos formuojasi toks darinys.
Net sunerimau . Mano mergaitei dabar 10 menesiu, bet virkstele jai labai ilgai nerito, o galiausiai nusimove ir liko raudona uodegyte. Daktare pas chirurga nesiunte. Gal iki menesio tepliojau spiritu, tai ta uodegyte mazejo mazejo ir dabar normali bambyte. Jokiu kraujagysliu nematau
QUOTE(nelabai @ 2009 06 16, 16:01)
Net sunerimau . Mano mergaitei dabar 10 menesiu, bet virkstele jai labai ilgai nerito, o galiausiai nusimove ir liko raudona uodegyte. Daktare pas chirurga nesiunte. Gal iki menesio tepliojau spiritu, tai ta uodegyte mazejo mazejo ir dabar normali bambyte. Jokiu kraujagysliu nematau
manau, jei normaliai užgijo, tai nerimauti nėra ko o dėl savo ramybės galima padaryti bambytės echoskopiją
Mes valem is pradziu spiritu ir tepem margancovke ant virsaus..Kai nukrito, tada tik spiritu dar pora dieneliu pavaliau ir labai gerai sugijo..
Norejau paklausti tu mamyciu,kurios tik su vandenuku vale:kai jau nukrenta virkstele,kaip tada reikia priziuret?Ar ir su vandenuku ta vidu valyti?
Mes valem bambyte su spiritu, kai jau nukrito kelis kartus valem su peroksidu....tiesiog uzpili isvalai ir tada dar su vandenuku pravalai ir nusausini...
siaip matau labai daug kas valo tik vandenuku ir viskas ok., bet musu gydytoja sake toki pavyzdi: pabandykite mesos gabaliuka savaite pavalyti su vandenuku, ir paziurekite kas bus ....na zodziu kad jis visai nedezinfekuoja...bet kiekvienas renkasi pagal save
siaip matau labai daug kas valo tik vandenuku ir viskas ok., bet musu gydytoja sake toki pavyzdi: pabandykite mesos gabaliuka savaite pavalyti su vandenuku, ir paziurekite kas bus ....na zodziu kad jis visai nedezinfekuoja...bet kiekvienas renkasi pagal save
QUOTE(_zydryne_ @ 2009 06 22, 11:43)
sakyčiau nevykęs palyginimas juk virkštelė nudžiūva, o valoma tik su vandeniu, nes organizmas pats kovoja su bakterijom... mėsos gabalas tai jau nefunkcionuojantis organizmas, kuriame veisiasi mikrobai
as valiau su vandenuku, bet kai atrode, jog uzgijo ir viskas tvarkoje, pasirode kraujukas . Tada, kai nuvalydavau krauja, uztepdavau dar ir briliantines zalumos . O sesele karta pamaciusi labai nustebo, nes pasirodo ten, kur gyvenu, toks preparatas naudojamas tik gyvyliams Na, bet ji nieko nesake Kazin ka ji pagalvojo tada
O del vandens tai jis nieko blogo nedaro ir yra naturalus. Be to, man atrodo, kad ta mesos gabala gali valyti su bet kokiu vaistu, jei jis negyvas, jis visvien pus ar dar kas nors su juo darysis, nes jis tiesiog negyvas
O del vandens tai jis nieko blogo nedaro ir yra naturalus. Be to, man atrodo, kad ta mesos gabala gali valyti su bet kokiu vaistu, jei jis negyvas, jis visvien pus ar dar kas nors su juo darysis, nes jis tiesiog negyvas
sakykit o pas mane tokia beda , bambyte kaip nukritus jau 4 dienos, bet nuo tada prasidejo problemos, ji visad slapiuoja, pakraujuoja, kaip valau vidus pilnas kaip gleiviu tokiu.... kazi ar man jau reiktu sunerimti?
pas mus buvo taip, kad bambute gijo sausai ir nukrito po 5 dienu, bet kita diena pamaciau kraujuojant ja. tai buvo tiesiog kraujukas bambutes pavirsiuje ir viduje jos. As pavalydavau ir briliantines zalumos uztepdavau ir taip mes gyvenom dar savaite To kraujuko budavo tai daugiau, tai maziau O tavo vietoje as paskambinciau gydytojui ar seselei ir pasiklausineciau apie tai Tada ir paciai bus daug ramiau, kai pasakys, tas kas ismano.
Papildyta:
As tai turiu telefona vaiko knyguteje, kuriuo galiu paskambinti ir pasiklausti, to kas man rupi tai, kai kas nors man neaisku, as juo ir skambinu. Tada ir nerimauti nereikia
Papildyta:
As tai turiu telefona vaiko knyguteje, kuriuo galiu paskambinti ir pasiklausti, to kas man rupi tai, kai kas nors man neaisku, as juo ir skambinu. Tada ir nerimauti nereikia
[quote=megasun,2009 06 25, 12:05]
buvo siandien sesute atejus, tai sake, kad virkstele buvo labai stora, tai dabar tas ziedelis aplink bamba labai didelis, jis po truputi turi susitraukti.... viskas sake ok infekcijos jokios nera, tik sake daznai valyti su - vandenilio peroksidu dar taip negirdejau, po to spiritu ir ant galo dar brilijantines zalumos uztepti.... zodziu visas kursas
tiesa dar sake kuo daugiau oro voniu daryti.
buvo siandien sesute atejus, tai sake, kad virkstele buvo labai stora, tai dabar tas ziedelis aplink bamba labai didelis, jis po truputi turi susitraukti.... viskas sake ok infekcijos jokios nera, tik sake daznai valyti su - vandenilio peroksidu dar taip negirdejau, po to spiritu ir ant galo dar brilijantines zalumos uztepti.... zodziu visas kursas
tiesa dar sake kuo daugiau oro voniu daryti.