niu va, vakar pagaliau pametem bambyte
ir vistik nieko geriau uz pasenusius metodus nera susitvarkem tik su kalio permanganatu
pas musu virkstele dziuna slapiai. naudojam spirita ir kalio permanganata. tikiuosi ji greit nukris, nors gydytoja patikrino ir nesake kad kas nors blogai butu
Mums sektukas nukrito irgi po 5 dienu, atrodo viskas buvo gerai, gijom sausai, bet dabar matau, kad bambuteje atsirado kraujuko Ji neparaudusi, bet kraujukas Nerimas ima, jau lyg ir viskas buvo gerai, bet vat... skambinsimes siandien gydytojui ir ziuresim kaip cia bus tikiuosi, kad nieko tokio ir ten tik siaip pakraujavimas, o ne kokia infekcija
QUOTE(megasun @ 2009 05 18, 09:48)
Mums sektukas nukrito irgi po 5 dienu, atrodo viskas buvo gerai, gijom sausai, bet dabar matau, kad bambuteje atsirado kraujuko Ji neparaudusi, bet kraujukas Nerimas ima, jau lyg ir viskas buvo gerai, bet vat... skambinsimes siandien gydytojui ir ziuresim kaip cia bus tikiuosi, kad nieko tokio ir ten tik siaip pakraujavimas, o ne kokia infekcija
normalu, jei nėra kitų požymių po to kai nukrito mūsų virkštė, tiksliau ją nusuko, po kiek laiko pastebėjau, kad pakraujuoja, tai pavalydavau spiritu ir viskas praėjo. Gyd sakė, kad taip pasitaiko, gali būti rami
Aciu , kad nuraminai jau buvau issigandusi. As valau ja virintu vandenuku ir nieko kitu. Gyvenam mes ne Lietuvoje, tai mums pasake, kad jokiu spiritu ir panasiu dalyku nereikia naudoti, net ir vandenuko apvalymui isskyrus per maudynes. Na bet man ramiau kai pavalau virintu vandenuku Manau, vis geriau taip negu nieko nedaryti
O as nieko nevaliau, 8diena ji nukrito, kai nukrito tada ir maudem ja, paskui su spirituku pavalau po maudyniu, jau sugijo
Labai gerai sugyjo, per 9 dienas nukrito, o valem spiritu, poto zelionka, dabar tik spiriteliu ir jau visai sugijus
labutis,mums siandien 9 dienos,o vakar pametem segtuka.bambyte truputi paraudusi lygtai,bet rodosi viskas normaliai.gyvenam uk,ir cia gydytojai liepia nieko nenaudoti,turi atseit gyti sausai.ir maudyk kol nukris neleido. pries 5 dienas paskiepyjo ir taip pat liepe nemaudyt...tai kada mes jau galim lyst i vonyte-nebesuprantu?
QUOTE(takupaj @ 2009 05 20, 22:12)
labutis,mums siandien 9 dienos,o vakar pametem segtuka.bambyte truputi paraudusi lygtai,bet rodosi viskas normaliai.gyvenam uk,ir cia gydytojai liepia nieko nenaudoti,turi atseit gyti sausai.ir maudyk kol nukris neleido. pries 5 dienas paskiepyjo ir taip pat liepe nemaudyt...tai kada mes jau galim lyst i vonyte-nebesuprantu?
sveika
visu pirma tej sveikinu susilaukus dukrytes
mes tai mazyle maudem jau nuo pat gryzimo namo (pirma karta 4 dienu), nors bambyte ir nebuvo dar nukritusi taciau pylem maziau vandens, kad bambute nebutu apsemta.. kai mazoji pamete bamba (tik 13 diena) nuo tada jau pilam pilna vonele ir maudom kuo drasiausiai.. tik kol bamba dar pakraujuoja pilam i vandeniuka kalio permanganato
aciu Lincia Pincia uz padrasinima,siandien pat ismaudysim,nes su vatele valinejimai kazkaip man ne prie sirdies...labai grazus tavo dukrytes vardas man labai patiko.
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2007 01 15, 18:36)
labutis visoms mamytems
Šiandien pirma diena namuose su savo pirmagime. labai nepasitiku savo jėgomis vystydama, valydama vaikutį. bestresuodama pamiršau valant bambytę ką pirmiau reikia padaryti: pavalyti su spiritu ar užtepti kalio permaganato?
prašau patarkite.
Ačiū
Šiandien pirma diena namuose su savo pirmagime. labai nepasitiku savo jėgomis vystydama, valydama vaikutį. bestresuodama pamiršau valant bambytę ką pirmiau reikia padaryti: pavalyti su spiritu ar užtepti kalio permaganato?
prašau patarkite.
Ačiū
labas visoms mamytems,noreciau paklausti jusu koki spirituka reikia naudoti bambutes prieziurai,ar tai paprastas medicininis spiritas ar turi buti tik tam skirtas tik bambytes valymui,klausiu nes man liepe valyti tik su virintu vandeniu.