... turim problemėlę... Kažkas negerai su bambute, norisi tikėti, kad tai ne infekcija. Vakar gydytoja liepė stebėti ir jei pablogėtų, važiuoti į Santariškių chirurginį, ko gero bambos perrišimui Įmetu foto, gal kuri beaugindama savo klecką, buvo susidūrusi su tokia problema
Vaizdelis toks
Mums gimdymo namuose išrašė receptėlį tirpaliukui, skirtam bambutei valyti, pagal tą receptą, bent jau Šiauliuose gamina trys vaistinės, tai su juo ir valomės
kristinap gal viskas susitvarkys... Tikėkimės, kad praeis ir viskas bus gerai...
kristinap gal viskas susitvarkys... Tikėkimės, kad praeis ir viskas bus gerai...
QUOTE(karamel @ 2009 04 15, 09:59)
Mums gimdymo namuose išrašė receptėlį tirpaliukui, skirtam bambutei valyti, pagal tą receptą, bent jau Šiauliuose gamina trys vaistinės, tai su juo ir valomės
Turbūt apie kalio parmanganato tirpalą rašai, o dar spirito nenaudojat?
Mūsų bambutė jau beveik užgijusi, to patinimo ir raudonumo nebeliko.
Bet mes pagulėjom ligoninėj, labai bijojau, kad nebūtų infekcijos, pasirodo viskas gerai, o taip atsitiko, nes virkštelė buvo stora, tiesiog gavosi tokia fiziologinė reakcija Ligoninėje perrišo virkštelę siūliuku, kad toji greičiau džiūtų, o kitą dieną ją nusuko. Vat kaip būna
QUOTE(kristinap @ 2009 04 15, 10:31)
Turbūt apie kalio parmanganato tirpalą rašai, o dar spirito nenaudojat?
Bet mes pagulėjom ligoninėj, labai bijojau, kad nebūtų infekcijos, pasirodo viskas gerai, o taip atsitiko, nes virkštelė buvo stora, tiesiog gavosi tokia fiziologinė reakcija Ligoninėje perrišo virkštelę siūliuku, kad toji greičiau džiūtų, o kitą dieną ją nusuko. Vat kaip būna
Nea, ne kalio permaganatas, kažkokį tirpaliuką vaistinėj sutaiso Džiaugiuosi, kad viskas gerai...
mes tai tik su spirituku valem, nes taip liepe ligoninej sesele, o kaune girdejau kad liepia tik su vandenuku valyt. bet nezinau ar gerai tik su vandenuku man kazkaip saugiau atrodo su spirituku
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2007 01 15, 17:36)
labutis visoms mamytems
Šiandien pirma diena namuose su savo pirmagime. labai nepasitiku savo jėgomis vystydama, valydama vaikutį. bestresuodama pamiršau valant bambytę ką pirmiau reikia padaryti: pavalyti su spiritu ar užtepti kalio permaganato?
prašau patarkite.
Ačiū
Šiandien pirma diena namuose su savo pirmagime. labai nepasitiku savo jėgomis vystydama, valydama vaikutį. bestresuodama pamiršau valant bambytę ką pirmiau reikia padaryti: pavalyti su spiritu ar užtepti kalio permaganato?
prašau patarkite.
Ačiū
labas kiek man teko girdėti, kad spiritu jau niekas nevalo, o tik su paprastu vandeniu
Dėl tos bambutės tai kiek daktarų, tiek ir nuomonių. Išrašant iš ligoninės išrašė receptą spiritui ir liepė tik jį naudoti, ateinanti sesutė išrašė dar kalio permanganatą, o visur rašo, kad užtenka tik vandenuko
QUOTE(kzuzia @ 2009 04 21, 18:13)
labas kiek man teko girdėti, kad spiritu jau niekas nevalo, o tik su paprastu vandeniu
o man dar neteko girdėti kad kas iš pažystamų savo leliams valytų su vandeniu ir po gimdymo ligoninėj, Raudonajam Kryžiuj, valė su spiritu ir kalio parmanganatu ir sakė tik nebandyti su vandeniu
QUOTE(kristinap @ 2009 04 21, 17:22)
o man dar neteko girdėti kad kas iš pažystamų savo leliams valytų su vandeniu ir po gimdymo ligoninėj, Raudonajam Kryžiuj, valė su spiritu ir kalio parmanganatu ir sakė tik nebandyti su vandeniu
Aš valau su spirituku- 9 dieną virkštelė nukrito. Manau per dar pora dienų visai užgis
QUOTE(kristinap @ 2009 04 21, 18:22)
mus ligoninėje tik su vandeniu valė bambutę ir dabar tik su vandeniu valau. Virkštelė nukrito 10-tą dieną - stora buvo.
Na o bambutę vis dar išvalyti reikia, šašiukai atsiranda, sulimpa...
Po kiek laiko jūsų mažyliams visiškai užgijo bambutė?
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 23, 10:40)
mus ligoninėje tik su vandeniu valė bambutę ir dabar tik su vandeniu valau. Virkštelė nukrito 10-tą dieną - stora buvo.
įdomu, kurioj čia taip ligoninėj? jum gal ir virkštelės nenudažė su kalio parmanganatu?
mes vis dar spiritu pasivalom, bet panašu, kad beveik jau sugijo
QUOTE(argentinaiii @ 2009 04 15, 22:29)
mes tai tik su spirituku valem, nes taip liepe ligoninej sesele, o kaune girdejau kad liepia tik su vandenuku valyt. bet nezinau ar gerai tik su vandenuku man kazkaip saugiau atrodo su spirituku
As Kaune klinikose gimdziau ir tikrai liepe tik su vandenuku valyt-ir viskas buvo gerai-greit uzgijo