Sveikos mamos, mums virkstele nukrito pries 7 dienas. pacia bambyte valau kaip ir anksciau mineta-specialiu spiritu ir kalio permanganatu. kiekviena ryta valau ir po maudyniu. bet ten tiek visokiu juodumu isvalau. ar tai nieko bloga? po kiek mazdaug laiko susitvarko ta bambyte? galvoju ar mum neperilgai tas procesas gijimo vyksta?
mum kažkur irgi viskas susitvarkė per dvi savaites. Jei neramu, paklauskit gyd, parodykit - nuo to blogiau nebus.
Ligoninėj liepė tik virintu vandeniu valyt. mano mama iškart purtė galvą - spiritu. Grįžom namo, atėjusi vaiko gyd liepė irgi spiritu. Pagimdžius antrą - tas pats: ligoninėj liepė su virintu, atėjusi gyd (nors mes pakeitėm poliklinikas ir gyd) su spiritu.
Ligoninėj liepė tik virintu vandeniu valyt. mano mama iškart purtė galvą - spiritu. Grįžom namo, atėjusi vaiko gyd liepė irgi spiritu. Pagimdžius antrą - tas pats: ligoninėj liepė su virintu, atėjusi gyd (nors mes pakeitėm poliklinikas ir gyd) su spiritu.
Aš tai gerai išvalydavau spiritu o poto aptepdavau kalio permanganatu, procedūros pas mus būvo 2 kartus dienoj ryte ir vakare tai po 5 dienų ir nukrito.
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 18, 13:58)
Aš tai gerai išvalydavau spiritu o poto aptepdavau kalio permanganatu, procedūros pas mus būvo 2 kartus dienoj ryte ir vakare tai po 5 dienų ir nukrito.
spiritu??? Juk negalima.
Virintu vandenuku valiau ir sausu pervalydavau
Ir as valiau su virintu vandenuku 2-3 kart dienoj.Nukrito po 8 dienu.
Aš išvalydavau spiritu ir tepdavau kalio permanganatu. Vikšrelė nukrito po 8 d.
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 03 18, 19:54)
galima spirutu...tiek kad vieni isitikine kad uztenka vandens kiti kad reikia spirutu..pirma dukrytes bambuke valiau vandeniu,gavosi uzkretimas,teko vistiek valyti spirutu, dabar sunelio bambuke iskarto valau spirutu...
Na valiau vandenuku ir graziausiai uzgijo, nukrito po 5 dienu... Jokiu spiritu, prmanganatu ir zelionkiu... zinoma jeigu puliuoja tai butinai su spirituku reikia isvalyt....
ir mes tik virintu vandenuku valem,tai ligoninej nukrito
abieju mergaiciu bambytes valiau su spirituku ir kalio permaganatu ir nieko as cia tame blogo nematau!!! Vanduo man visdelto nesterilu Kekviena mamyte renkasi kas jai geriauis air patogiausia
manau jokia chemija bambutės valyt nereikia, geriausia virintas vandenukas ryte ir vakare, o po nuvalymo labai svarbu gerai nusausinti, kad neliktų drėgna, mums nukrito po 8 dienų
Sutinku, kad kai dar nenukritus reikia valyti tik virintu vandenuku, bet kai jau nukrenta, vis vien ten šiokia tokia žaizdelė, tai su spiritu ji greičiau užsitrauks