Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

mane ligonineje moke kiekviena diena is pirmo nuvalyti virintu vandenuku,veliau spiritu,o ant virsaus kalio permanganatu truputeli uzlasinti,nezinau ar del to... pas mus bambute greitai nukrito(2-3d) o po 10d pilnai buvo uzgijusi thumbup.gif
Atsakyti
Mes bambute valeme su spiritu ir brilijantine zaluma(zilionke), liuks labai greitai nukrito. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 24, 10:04)
Mes bambute valeme su spiritu ir brilijantine zaluma(zilionke), liuks labai greitai nukrito. smile.gif  thumbup.gif

Mes valėm spiritu, kalio permaganatu, o kai ji nukrito zelionka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pacankike @ 2009 02 27, 12:58)
Mes valėm spiritu, kalio permaganatu, o kai ji nukrito zelionka cool.gif

Mes taip pat buvo pasakyta kad reikia su kalio permagenatu, mes ji ir nusipirkome bet milteliu pavidale, neisiejo man jo atskiesti tai gyditoja patare su zelionke.
Atsakyti
O mes ,kaip ir pries tai rasanti mamyte gyvename Airijoje,todel cia del prieziuros truputeli kitokios proceduros,nenoriu nei peikti nei girti,paprasciausiai cia kitaip.....ka man sake ta dariau ir esu patenkinta...mes bambute valeme su virintu atsaldytu vandeniu,po kiekvieno sauskelniu keitimo...aisku budavo kad ir pakraujuodavo,bet reikia laiko ir viskas susitvarko thumbup.gif nenaudojome nei spirito,nei "zelionkes",o ir kalio permanganato neturejome(o jis kiek zinau tai labai geras),taip kad manau kiekviena mamyte pasirenka savo buda....
Atsakyti
Kalio permanganatas yra ATGIVENA su kuriuo galyte ne juokais prisizaisti. Galima valyti bambute ir su spiritu, bet tai nera butinybe, dabar yra priimta bambute valyti tik su virintu vandeneliu.
Atsakyti
Turbut nera vieningos nuomones su kuo valyti, vienur valo su virintu vandenuku, kitur su spiritu, dar kitur su kalio permanganatu. Mums ligoninej su spiritu vale, grizusi namo dariau ta pati. Atejusi gydytoja patare valyti su kalio permanganatu, nes jis dziovina (greiciau nudziutu), tai as kartais spirita, kartais permanganata naudojau - nukrito kazkur per 10 dienu nuo gimdymo smile.gif
Atsakyti
musu bambutė ažstoroka buvo tai tik po 10dienų nukrito, steriliu vandeniu plovėme bet daktarė patarė su spiritu išvalius prideginti tai nukritus jai labai greitai užsigydėme

user posted image
Atsakyti
mums griztant namo isvis bambute liepe valyti tik virintu vandeniu,nu ka pradejo slapuoti baisiai.vietine gydytoja liepe valyti spiritu o anyta dar ir su briliantine zaluma pradejo valyti,nes senovej jie taip darydavo,tu nieko neismanai ir leisk tvarkyti man doh.gif galiausiai atsidurem santariskese ir ten liepe valyti spiritu ir kalio permanganatu,tai po to per 3dienas ir uzgijo ax.gif
jaunos mamos neklausykit mociuciu ri anytu,kad ir koki spaudima darytu unsure.gif
Atsakyti
Galima valyti virintu vandeniu,permanganatu,o spiritu tai jau nebelabai,ne tie laikai,juk kudikio odele 5 kartus plonesne nei suaugusiojo,tai manau spiritukas nelabai tokiai gleznai odelei.
Atsakyti
Mums ligonineje valė su spiritu ir permanganu 5 procentu o kai grįžome namo tai mūsų pediatrė liepė valyti su spiritu o po to su žaliuokė mes taip valėm iki 2mėn ir bambutė gražiai sugijo thumbup.gif mirksiukas.gif tik po maudiniu dar koki mėn valydavau su spiritu dabar tiesiog gerai išplauname, kad neliktu nešvarumų wub.gif
Atsakyti
Pirma - bambyte pravaloma spec. spiritu, recepta dave ligonineje... O NE PAPRASTU SPIRITU!!!!!
Antra - po nuvalimo spiritu, dar pravaloma kalio permanganatu ( jau atskiestas ir paruostas naudoti ruosinys yra parduodamas vaistinese...)
Sekmes visoms... 4u.gif
Atsakyti