Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

mano dukrytei nukrito 7 gyvenimo dieną,kai nukrito tepdavau spiritu it kalio permanganatu ir viskas puikiausiai susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
mums nukrito ligoninėj 5 dieną, jau sugijo, bet dar patepu spiritu ir kalio permangn. o pampersas, kad neerzintų, ligoninėj liepė užlenkinėt priekį. kad visai neliestų tos vietos. aš dar ir dabar užlenkinėju, kad bambytė kvėpuotų "grynu oru" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monciuke @ 2007 05 12, 17:48)
tikrai nepergyvenk, jums tik 8 dienos wink.gif Po ta sudžiūvusia virkštele yra tas, kaip aš sakiau "spyglys" smile.gif Jis, kai nukris virkštele, sulys į vidu ir liks graži bambute smile.gif Tik prižiūrėk ir nuolat pridegink su kalio permanganatu iš visų pusių (palankstyk sužiūvusią virkštelę ) . Mums va jau mėnuo ir jau beveik susitvarkė..dar bambytės viduj matos toks mažas mažas galiukas ax.gif
Aš irgi pergyvenau, bet pasirodo be reikalo. Būna kai kuriems mažiukams tiesiog lėčiau susitvarko. Beje, padeda maudynės wink.gif

tikrai nuraminot, bet dar stebesiu kaip bus veliau, o as jau norejau siandien lekt i ligonine unsure.gif .
o mes neturime to kalio perm. esu airijoj, ir nzn.,net ar jie turi cia vaistinej toki dalyka blink.gif
Atsakyti
Virkstele turi nukrist per 12-14d., negalima, kad ilgiau ji uzsibutu, nes po ja yra zaizdele ir kuo ji greiciau uzgis, tuo geriau, nebus gresmes jokiai infekcijai. Ja butina kasdien "pridegint" su stipresniu kalio permanganato tirpalu ir spiritu, bet taip, kad kalio permang. nepatektu ant svarios odeles aplink virkstele, taip pat reik pasukt uz galiuko pagal laikrodzio rodykle, bet tik tiek kiek ji leidzia, nereik lupti. O po maudyniu reik gerai nusausint.
Man labai nemaloni si procedura buvo, labai atsargiai as tai dariau, bet po gydytojo vizito, kai jis man parode kaip tai daryti, ir kai grieztai pasake, kad ji turi kuo greiciau nukrist, tai isidrasinau ir mazdaug 12 diena ji nukrito. Dabar turim labai grazia bambute smile.gif
Atsakyti
mums 10 diena nukrito ax.gif labai slapia buvo,tai sesele su pudra pamoke papudryt kad uzdziute,sake greiciau nukritna...ir nemaudyt kad dar labiau nedrektu.jei zinoma norit kad greiciau nukristu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 05 12, 17:55)
tikrai nuraminot, bet dar stebesiu kaip bus veliau, o as jau norejau siandien lekt i ligonine unsure.gif .
o mes neturime to kalio perm. esu airijoj, ir nzn.,net ar jie turi cia vaistinej toki dalyka blink.gif

tai gal turi zelionkės paprastos, anksčiau su ja pridegindavo. ar spiritu. pas mus tai išrašo receptus spiritus ir kalio permngn. tie airiai, tai jofana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 05 12, 21:07)
tai gal turi zelionkės paprastos, anksčiau su ja pridegindavo. ar spiritu. pas mus tai išrašo receptus spiritus ir kalio permngn. tie airiai, tai jofana doh.gif

aha dar siule man 70 % spirita,bet kita sesele pasake kad negerai kazkodel ir pasiule pudra g.gif
Atsakyti
Mano merginai nukrito 8 diena, valiau spiritu ir "zelionke", kabojo jau paskutines dienas kaip ant siulo, tai timptelejau truputi valydama ir nukrito. tik po menesio nezinau nuo ko buvo susidares toj vietoj pulinukas, bet vel valiau su spiritu ir viskas susitvarke. tiesiog gal nebijok labiau patraukti, pasukti ir gerai isvalyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 05 12, 23:07)

siandien mums nukrito bambute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , atrodo viskas graziai bigsmile.gif ...
db galvoju su kuo tept g.gif , ar tom spirito servetelem galiu?.. o zilionkes irgi neturim unsure.gif ... kolkas virintu vandeneliu nuploviau unsure.gif
Atsakyti
blink.gif spirito servetėlės? ale kur pasaulis ritas doh.gif dar tokio negirdėjau blush2.gif biggrin.gif vandenukas- netinka, reik gi, kad šašas kuo greičiau užgytų ir nusivalytų. ale tai kuo jie ten tuos vaikus gydo? atsimenu, buvau airijoj, tai vaikai be kepurių sausį, motkis su cizom dantyse doh.gif sorry, nukrypau. paimk bent degtinės ar spirito, gi ruskose pardėse visko galima gaut. gal net ir tos zelionkės. reik pridegint ir išdžiovint kol užgis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums nukrito penkta diena, tiksliau ji buvo padziuvusi, o sesute pora kartu pasuko pagal laikrodzio rodykle, bambute ir nukrito!
Atsakyti
Mums bambute nukrito10 d. keiciant pampersa radau biggrin.gif . Gydytoja butinai liepe maudyti, sukti pagal lakrodzio rodykle netempiant ir vis patepti specialiu spirituku. As daugiau netepiau niekuo ax.gif .Ir su bambute viskas ok biggrin.gif
Atsakyti