Mamytes, gal galite patarti, kaip ta kalio permaganata ruosti? Su aukstuoju, ale aprasymo niekaip nesuprantu, kaip tuos procentus pataikyti Niekad reikalu su tuo permaganatu neturejau
QUOTE(Shalna @ 2008 06 21, 14:37)
Mamytes, gal galite patarti, kaip ta kalio permaganata ruosti? Su aukstuoju, ale aprasymo niekaip nesuprantu, kaip tuos procentus pataikyti Niekad reikalu su tuo permaganatu neturejau
As tik megeja-patareja, bet saviskio bambutes prieziurai iberdavau i virinta vandenuka pora grudeliu, kad vanduo butu vos vos rausvas.
Zinokite norejau dar stai ka parasyti.
Mes tik zadame gimti, tai patirties su bambutes prieziura kol kas neturejau, bet visi isvardinti budai (vandenukas, spiritas, permanganatas) man zinomi. Mokino kursuose, be to sako, kad gimdymo namuose parodo. Pas mus Klaipedoje kazkodel spirita vis praktikuoja
Tai vat. As chia ziurejau ziurejau reklama apie Curiosin Geli.... ir pagalvojau, o jei reikia bambutei pagelbeti (maza ka), tai ar tiktu?! Paemiau ir uzdaviau klausima daktarei apsilankiusi Curiosin puslapyje. Tai parase kad laaaaaaabai tinka.
Kol kas nemeginau, bet kadangi gavau atsakyma, tai norejau pasidalinti
Mes tik zadame gimti, tai patirties su bambutes prieziura kol kas neturejau, bet visi isvardinti budai (vandenukas, spiritas, permanganatas) man zinomi. Mokino kursuose, be to sako, kad gimdymo namuose parodo. Pas mus Klaipedoje kazkodel spirita vis praktikuoja
Tai vat. As chia ziurejau ziurejau reklama apie Curiosin Geli.... ir pagalvojau, o jei reikia bambutei pagelbeti (maza ka), tai ar tiktu?! Paemiau ir uzdaviau klausima daktarei apsilankiusi Curiosin puslapyje. Tai parase kad laaaaaaabai tinka.
Kol kas nemeginau, bet kadangi gavau atsakyma, tai norejau pasidalinti
kadangi pas mus buvo laaaabai stora virkstele, tai bambute mums sugijo per 11 dienu...valiau spirituku ir tepiau paramaganto tirpala...ir viskas baiges puikiai,,,ji nukrito, o dabar jau svaru
Maniskes bambute buvo labai stora ir tvirtai laikesi, nors gydytoja liepe su vandeniu valyti, bet po savaites bandymy ne nesirode zenklu kad ji nukristi ketina, tada pardejau spiritu valyt ryte ir vakare ir per 4 paras nukrito.Antram is karto su spiritu valysiu, nes tos naujoves ne visada gera rezultata duoda.
mums per kursus sake,kad labai gerai bambutes gyjimui yra motinos pienas, veikia kaip vaistas.
pirmagimio valiau su spiritu... greit ir gra=iai sugijo.. antrąjam liepė tik su vandenuku plaut.. na plovėm kol vieną dieną nepradfėjo kraujuot tada į trasą ėjo želionkė ir kalio permanganatas... kraujavimas liovėsi... prasidėjo pūliavimas tada jau ėjo deginimas bambos.. jau nežinau kiek kartų ją degino... kas antrą dieną važinėjom... ir vakar paskutinis kartas pagaliau buvo... vaikinui jau pusantro mėn.. taip kad va kaip mum tos naujovės su vandenuku baigėsi
Maziukes bambuke vale mano vyras Isvalydavo su spiritu ir patepdavo kalio permanganatu. Taip mums parode sesute. Virkstele nukrito per savaite, bet gal dar savaite vis patepliodavome spiritu.
mes kuo puikiausiai apsiejome su virintu vandenuku, kaip ir moke klinikose. virkstele nukrito po nepilnos savaites ir dar per tiek laiko bambyte galutinai uzgijo
QUOTE(gante @ 2008 07 04, 21:50)
Labutis visoms...as taip pat turiu siuo metu strioko mums jau desimta para kaip neuzgyja bambute, ji tepliojasi tasiom isskyrom ir jei per 3 paras nepraeis, seimos daktaras sake, kad reikes gultis i ligonine ir ja pridegins. Ar kam nors yra taip buve?
nesuprantu kam guldys į ligoninę.. mum degino.. nebeskaičiavau keik kartų.. bet 10 tikrai bus.. tai mes tiesiog važinėjom į polikliniką ir tiek.. o tas deginimas ir man atrodė siaubingai... kol nepamačiau kas per reikalas.. tiesiog patepa kažkokiu skysčiu su sidabru... vaikiukas nieko nejaučia o aš jau kai prisigalvojau kad ten su įkaitintu sidabru degins