Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

mano suneliui laikesi palyginus ilgai su kitais leliais smile.gif Mums nukrito kazkur po 3-4 savaiciu. Niekuo netepliojom nei pries nei po to ir viskas graziausiai gavosi 4u.gif
Atsakyti
as esu nepatenkinta sia naujove kad vaikucius is gimd namu dar su nesutvarkytom virkstelemis atiduoda g.gif mums bambute po savaites nukrito . taciau negaliu to vadinti "atkrito", nes man paciai teko nuimti ta virksteles liekana, kuri jau pradejo skleisti nemalonu kvapa doh.gif ogi neesam kokie asocialus ar dar kokie kad nepriziurejom, tepiau kasdien po kelis kartus spiritu ir t.t.

mano mama pasakojo kad anksciau vaikucius namo su sutvarkytom bambutemis isleisdavo....
Atsakyti
Klio permang. jau pasenes dalykas ir maudyti jame tikrai nerekomenduojama,bo odele kudikelio bus sausa. Mes mergytei bambyte valydavom spirituku ir tik slapia vieta dezinfikuodavom su tuo kalio permanganatu ir tai tik iki tol kol ji sudziuvo ir nukrito..veliau ilga laika valem spirituku,kol visiskai sugijo. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, mum skubiai reikia pagalbos, niekaip neuzgyja bambute, o daba dar ir puliuoti pradejo. Jau isbandem viska, net arbatmedzio alieju, bet niekas nepadeda. Siaip pati bambute nera nei paraudus, nei skausminga, bet kai tik mazylis pradeda verkti arba smarkiau muistytis tai pasirodo puliukai verysad.gif . Daktarai tai liepe valyti su spiritu ir tipo praeis, bet kada tai nezino. Gal kas turite kokiu minciu, nes labai baisu kad kokio rimtesnio uzkrato nepasigautumem.
Atsakyti
valyk giliai kiek imanoma su spiritu ir po to su kalio perman.patepk.Mums dar su puliais ejo kraujai,tai irgi buvo iseigines tai as pati nuvaziavau i santariskes del sventos ramybes ir chirurgai isvale ir taip pat liepe daryt kaip tau rasiau.jei kyla kokiu abejoniu vaziuok pas gydytojus
Atsakyti
sveikos, na mano mazajam virksteke nukrito 7 para, ja valem tik virintu vandenuku. taip liepe ir pacios sesutes klinikose kasdien valydavo. puikiausiai uzgijo ir nereikejo jokio spirito. ax.gif
Atsakyti
Na as kai dukra pries 4m pagimdziau klinikose tai liepe valyt su tais visais spiritukais ir tt o kai pries metus anglijoje pagimdziau sunu ir liepe tik su virintu vandeniu valyt tai akis isputciau ir palaikiau idijotais po men drauge LT pasigimde sako cia ir jau tokia mada. Beje labai puikiai uzgijo
Atsakyti
O per kiek laiko visiskai turi uzgyti? Pas mus biski puliavo, tai as briliantine zaluma tepu, apdziovina labai neblogai, bet gyti vis dar nebaige. Vaikui 17 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 04 29, 22:13)
Maudyti kalio permanganate dar baisiau negu bambą juo tepti doh.gif , tada lelius per visą odos paviršių gauna mangano, kuris dabar pripažįstamas kaip toksiška medžiaga. Tokios rekomendacijos buvo prieš 11m. populiarios, kai aš pirmajį vaiką auginau. blink.gif

Taip, tikrai, cia tokie nuodai, paskui is organizmo nebepasisalina, geriau kokiu ramuneliu nuoviru arba lakisiaus irgi labai gerai thumbup.gif

QUOTE(Evi @ 2008 05 05, 19:00)
O per kiek laiko visiskai turi uzgyti? Pas mus biski puliavo, tai as briliantine zaluma tepu, apdziovina labai neblogai, bet gyti vis dar nebaige. Vaikui 17 dienu.

Kaip ilgai negyja g.gif Pas mus kokia 10 diena jau buvo visiskai grazi bambute tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laide @ 2008 05 03, 20:27)
sveikos, na mano mazajam virksteke nukrito 7 para, ja valem tik virintu vandenuku. taip liepe ir pacios sesutes klinikose kasdien valydavo. puikiausiai uzgijo ir nereikejo jokio spirito. ax.gif

Mano mazylei taip pat kuo puikiausiai pakako virinto vandens thumbup.gif
Atsakyti
mums virkštelė nuktrito kai pirmą kart maudėm (apie 5 parą), o užgijo labai greitai nes išvalydavom spiritu o po to patepdavom zelionka ax.gif taip liepė mūsų gydytoja
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 30, 12:27)
as esu nepatenkinta sia naujove kad vaikucius is gimd namu dar su nesutvarkytom virkstelemis atiduoda

o ka tu vadini nesutvarkyta virkstele? ax.gif
o mums tai ligoninej daktare kai vaikui buvo 3 dienos nusuko (nuplese tiksliau sakant) ui kaip vaikas verke ir karujavo bambute uch as ta gydytoja gun_bandana.gif po mums bambute ilgiau nei dvi savaites gijo. nes puliavo mano maziukui, nors kelis kart per diena ir su spiritu tepiau, paskui dejom vaistuku (milteliu tokius) ir tai vos vos uzgijo baisiausiai bijojau kad infekcija neisimestu verysad.gif jau trys menesiai praejo bet vis dar ima siutas ant tos "gerosios " gydytojos
Atsakyti