Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

Mums KMUK vale tik vandenuku, o mazes virkste buvo stora, tai parsiveziau jau su slapiuojancia ir su negeru kvapu. Ir namie liepe valyti tik vandenuku. Atejusi seimos gydytoja liepe butinai prideginti su kalio permananatu. Bet juk prideginti negalima, nes tada visos "bacilos'' lieka viduj! Tai as kas antra diena valydavau su spiritu ir kiekviena vakara numaudzius isvalydavau su virintu vandenuku. Ir per 3 sav. jau turejom sveika bambyte biggrin.gif !
Atsakyti
na pirmą savaitę (ligoninėj) mums bambutę valė spiritu ir permanganatu (ligoninėj nukrito virkštelė) wink.gif grįžę namo tą patį praktikuojame smile.gif vieną savaitę dar naudodavau ir permanganatą, o dabar tik spirituką smile.gif kažkaip man taip atrodo saugiau wink.gif
Atsakyti
mes tik su spiritu valem ax.gif bambute po 9d.nukrito ir uzgyjo thumbup.gif siaip kalio permanganato vaistinese nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2008 01 12, 00:38)
Ir man teko girdet kad uzsieni jokiais spiritukais nevalo.Musu gydytojams iki to matyt dar toli! mastau.gif

Tikrai taip - bent jau Norvegijoj nieko is viso nerekomenduoja tepti. Is viso, kol bambyte nenukritus nelisti is viso ir niekuo netepti ir neplauti. Ir dar, kol nenukritus bambyte, jokiu budu nemaudyti voneleje vaikiuko, nes tuomet ir gali uzkretimas pasidaryti... Mums bambyte nukrito per 4dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 27, 10:29)
mes tik su spiritu valem ax.gif bambute po 9d.nukrito ir uzgyjo thumbup.gif siaip kalio permanganato vaistinese nebera g.gif

Kaip tai nebėra? Aš pirkau visai neseniai, tik dabar vietoje paruošia tirpaliuką, kurio galiojimo laikas tik 7 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 27, 18:16)
Kaip tai nebėra? Aš pirkau visai neseniai, tik dabar vietoje paruošia tirpaliuką, kurio galiojimo laikas tik 7 dienos.

vaistineje paklausiau,paziurejo kaip i atsilikusia nuo gyvenimo,pasake,kad jau senu seniausiai nebera.ir patare nesivargint ieskant,nes nerasiu g.gif na dabar bent zinosiu,kad ir skiestas,bet yra biggrin.gif
Atsakyti
valyk paprastu spiritu. thumbup.gif svarbiausia iš visų pusių gerai pavalyti. kalio permaganato apskritai nenaudojau. nei bambai, nei maudynėm. siaubingai atgyvenęs dalykas. schmoll.gif
o mūsų gydytojos tarpusavyje pačios pešasi, nes vienos pagal sovietinius metodus dirba, o kitos naujoves taiko.
man pačiai per vieną dieną, per dvi valandas viena liepė maitinti kas tris valandas naujagimę, o kita tada, kada vaikas nori. blink.gif
aš tai vadovaujuosi savo galva ir pasaulinės sveikatos organizacijos rekomendacijomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 27, 22:53)
vaistineje paklausiau,paziurejo kaip i atsilikusia nuo gyvenimo,pasake,kad jau senu seniausiai nebera.ir patare nesivargint ieskant,nes nerasiu g.gif na dabar bent zinosiu,kad ir skiestas,bet yra biggrin.gif

Yra pirkti miltuku pavidale. O ant dezutes yra parasyta, kaip pasigaminti tirpaliuka. Mums vaistinej taip patare. Tik mes nerizikavom, o jeigu gerai neistirps, tai ir nudeginti galima!
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2008 04 27, 16:43)
Tikrai taip - bent jau Norvegijoj nieko is viso nerekomenduoja tepti. Is viso, kol bambyte nenukritus nelisti is viso ir niekuo netepti ir neplauti. Ir dar, kol nenukritus bambyte, jokiu budu nemaudyti voneleje vaikiuko, nes tuomet ir gali uzkretimas pasidaryti... Mums bambyte nukrito per 4dienas  thumbup.gif

as esu is Vokietijos,mums taip pat liepe nieko prie bambutes nedaryti,nieko netepti,tik atejus akusere viena karta numaude vaika,ir pati dezinfekuojancia priemone isvale.
Atsakyti
Mums bambute nukrito po 5 paru,o valem su spiriu ir u=degindavom su kalio permaganatu ax.gif Užgijo be jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
mes bambute irgi valydavom su spiritu. o maudydavom kalio permanganate arba ramuneliu nuovire.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2008 04 29, 15:49)
mes bambute irgi valydavom su spiritu.  o maudydavom kalio permanganate arba ramuneliu nuovire.

Maudyti kalio permanganate dar baisiau negu bambą juo tepti doh.gif , tada lelius per visą odos paviršių gauna mangano, kuris dabar pripažįstamas kaip toksiška medžiaga. Tokios rekomendacijos buvo prieš 11m. populiarios, kai aš pirmajį vaiką auginau. blink.gif
Atsakyti