Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

Aš vienareikšmiškai pasisakau už dezinfekuojančias medžiagas. Kas ką pasirinks - ne mano reikalas. GN man taip pat patarė valyti vien su virintu vandenėliu, bet grįžus namo po tokių valymų atsirado blogas kvapas iš bambutės. Taigi griebiausi pačio paprasčiausio ir tuo metu prieinamiausio dalyko - degtinės. Po dar dviejų dienų valymo su degtine bamba nukrito ir kuo puikiausiai sugijo. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyra_Situacija: 05 sausio 2008 - 19:28
Kadangi labai mėgstu matematiką ir statistiką, tai nepatingėjau biggrin.gif

Suprantama, kad forumas tėra menka dalis, bet...

Taigi:
iš čia pasisakiusių mamyčių 13 valė su virintu vandenuku, 11 su spiritu (ar degtine), 5 su kalio permanaganatu, viena su MP, viena visiškai nevalė.
Išreiškus procentais, gavosi, kad valiusių su vandenuku bambutė gerai užgijo 62% vaikučių, su spiritu- 59%, su kalio permanganatu- 60%, valiusiai su MP ir visai nevaliusiai irgi užgijo gražiai.
Kai kurios mamytės naudojo po kelias priemones, tai skaičiavau atskirai.

Ir dabar nežinau, ar aš skaičiuoti nemoku, ar dauguma yra vadinama reta išimtimi? g.gif
Atsakyti
mes savo lialia maudėm po ne virintu vandeniu. Tiesiai į vonelę prieleidi ir gerai. Bambukę pavalydavau su virintu vandeniuku. Niekas nepūliavo. tongue.gif
Atsakyti
Aš abiems vaikams valiau spiritu.
Atsakyti

ne vien lietuvoj siulo virintu vandenuku valyti, as gimdziau uk. ir nieks nesijuoke delvalymo budo. ir ligoninej, ir mane lankancios akuseres, manoji isejo atostagu tai ateidavo kas kart kita. ir visos vienu balsu sake valyti virintu vandeniu. ir uzgijo mum gerai, greitai ir nieko nepuliavo. prisigalvojat nesamoniu ir gasdinat jaunas mamytes

manau pakankamai issakyti savo nuomone kaip valet ar buvo komplikaciju. o mamytes tegul pacios renkasi kam kas labiau priimtina
Atsakyti
kai lankem kursus sake, kad reikia valyti virintu vandeniu, ligonineje pasake, kad spiritu, o daktare sake, kad dar ir kalio permamganatu.mes valem tik spiritu, bet kai truputi pradejo slapiuoti ir vis nenukrito, tai maudydami ipyleme i vandeni kalio permanganato ir labai greitai nukrito
Atsakyti
as valiau su virintu vandenuku tai kvapas atsirado mat sesele sake kad prisirinko vandenuko, tai poto tik su spiritu ir labai greitai nukrito.
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 07, 16:42)
ne vien lietuvoj siulo virintu vandenuku valyti, as gimdziau uk. ir nieks nesijuoke delvalymo budo. ir ligoninej, ir mane lankancios akuseres, manoji isejo atostagu tai ateidavo kas kart kita. ir visos vienu balsu sake valyti virintu vandeniu. ir uzgijo mum gerai, greitai ir nieko nepuliavo. prisigalvojat nesamoniu ir gasdinat jaunas mamytes

manau pakankamai issakyti savo nuomone kaip valet ar buvo komplikaciju. o mamytes tegul pacios renkasi kam kas labiau priimtina

siaip tai be abejo turetu pasirinkti kiekviena mama pati, bet man tik dabar idomu pasidare o kodel ligonineje valo su spiritu ir negirdejau kad kurioj nors ligoninej valytu bambuke vandeniu
Atsakyti
O mums cia (JAV) sake visai nevalyti niekuo. Taip ir darem, ir sesta diena bambyte nukrito. Kartais rasdavau patepliojimus ant rubeliu, bet gydytoja sake normalu tongue.gif
Atsakyti
Valiau virinti vandenuku - niekas nepuliavo ir sasiukas greitai nukrito thumbup.gif
Atsakyti
mes valem virintu vandenuku ir labai graziai uzgijo smile.gif
Atsakyti
Greitas nukritimas ne rodiklis, kad viskas gerai. O jei dar stengiamasi nuimti virkštelės liekaną ar vėliau nulupti šašiuką, tai lieka visiškai atvira žaizda infekcijoms. O spiritas ir visokios kitokios įmantrybės nuvalo visus apsauginius sluoksnius, o juk reikia tik tiek, kad išvalyt nešvarumus. Šašas pats nukris, kai po juo nebus žaizdos, o susidarius nauja oda.
Atsakyti