Įkraunama...
Įkraunama...

Daržas (svogūnai, agurkai ir etc.)

QUOTE(lotosiukas @ 2010 02 20, 21:04)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2010 02 20, 20:03)
gal neskaičiuokit svetimų pinigų  doh.gif

skaičiuosiu ir jei reiks patvirtinti, patvirtinsiu vagystę cool.gif

Pabaigai, prašau manęs neauklėti. Jei kurią jūsų kas apvoginės ir žmogus iš šalies neleis tam įvykti, ką darytumėt? Pabumbėtumėt, kad nereikėjo kištis? doh.gif Klausimas retorinis.



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 vasario 2010 - 21:05
QUOTE(diasaja @ 2010 02 20, 20:40)

prašom, nėr už ką ax.gif aš tik paguglinau blush2.gif ir manau, kad jeigu šiaip paprastai, t.y. be jokių užkardų, galima per internetą nuskaityti PDF-inį failą, tai nepažeidžiau jokių autorinių teisių unsure.gif Ar taip, Gaudvile? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 02 20, 20:59)
prašom, nėr už ką  ax.gif aš tik paguglinau blush2.gif ir manau, kad jeigu šiaip paprastai, t.y. be jokių užkardų, galima per internetą nuskaityti PDF-inį failą, tai nepažeidžiau jokių autorinių teisių unsure.gif Ar taip, Gaudvile? g.gif

deja, pažeista. Čia ne pats autorius savo knygą platina, vertėjams leidyba/platinimas taip pat nepriklauso 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 20, 21:10)
deja, pažeista. Čia ne pats autorius savo knygą platina, vertėjams leidyba/platinimas taip pat nepriklauso  4u.gif .

Visų pirma atsiprašau merginų už poster_offtopic.gif nes rašau ne į temelės temą blush2.gif bet tai visų pirma reiktų baust tada tuos, kas būtent tą medžiagą platina unsure.gif ir blokuot tokią medžiagą g.gif nes tokių kaip aš, ieškančių ir randančių sau kokios naudingos informacijos, yra milijonų milijonai pasaulyje doh.gif google dabar visur karaliauja.. Ar visus sutikrinsi ir nubausi? Ir už ką? Kad susiradom sau laisvai platinamą informaciją?
Atsakyti
nagi nagi darzininkes, gal papliurpiam apie darzoves.... pvz , kokia skania ridikeliu seklyciu pavadinima pasidalinsit??
Papildyta:
ei mergaites, gal kur uzmatet , labai noreciau pasisosint mini morkyciu... o ir vaikai jas dievina....daug geriau valgo nei dideles..
gal kas zinot kur seklyciu isigyt?
Atsakyti
Merginos kam reikia protingų tų knygų,tai turiu galiu duoti pskaityti,ar jeigu reikia kažką nusikopijuoti.
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 02 20, 22:31)
labai noreciau pasisosint mini morkyciu... o ir vaikai jas dievina....daug geriau valgo nei dideles..
gal kas zinot kur seklyciu isigyt?

rauk dar pilnai neužaugusias ir bus mini. Aš taip su agurkais darau-skinu kiekvieną dieną-ir karnišonai gaunasi.
Atsakyti
Su pomidorais aišku , o kokius agurkus sėti, bet aš tik laukui, į šiltnamį sodinu tik pomidorus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 02 20, 23:22)
Visų pirma atsiprašau merginų už poster_offtopic.gif nes rašau ne į temelės temą blush2.gif bet tai visų pirma reiktų baust tada tuos, kas būtent tą medžiagą platina  unsure.gif ir blokuot tokią medžiagą g.gif nes tokių kaip aš, ieškančių ir randančių sau kokios naudingos informacijos, yra milijonų milijonai pasaulyje doh.gif google dabar visur karaliauja.. Ar visus sutikrinsi ir nubausi? Ir už ką? Kad susiradom sau laisvai platinamą informaciją?

sveikos rolleyes.gif

as ir pritariu lotosiukui truputi poster_offtopic.gif mes jau visi turetume kalejime sedet nes garantuoju kad pas visus yra kazkas nelegalaus ir idomu koks skirtumas ar as skaitysiu per kompiuteri ar as skaitusiu atsispausdinus nes man taip patogiau rolleyes.gif as juk platint nesiruosiu doh.gif


o jai i tema tai gerai kad perskaiciau jau kazkiek protingo siltnamio nes dar tik ketinom statyt siltnami siemet nauja tai dabar zinosiu ko negalima kartu apgyvendint rolleyes.gif o siandien ketinu paprikas suset rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(antigone333 @ 2010 02 20, 23:31)
nagi nagi  darzininkes, gal papliurpiam apie darzoves.... pvz , kokia skania ridikeliu seklyciu pavadinima pasidalinsit??
Papildyta:
ei mergaites, gal kur uzmatet , labai noreciau pasisosint mini morkyciu... o ir vaikai jas dievina....daug geriau valgo nei dideles..
gal kas zinot kur seklyciu isigyt?

pas mane pernai uzaugo mini morkytes is normaliu seklu doh.gif bet as irgi manau kad jas tiesiog rauna mazi paugusias sviezias ir jios buna mini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 20, 23:13)
Su pomidorais aišku , o kokius agurkus sėti, bet aš tik laukui, į šiltnamį sodinu tik pomidorus ax.gif

Jau įsigijau agurkų Octopus ir Krak, dar yra keletas rūšių, kurių norėčiau: Madita, Mandy arba Mirabelle, Anulka. Aš ir sėsiu tik lauke. Yra ir agurkų tema kažkur g.gif .
Papildyta:
Beje, kažkuri čia ieškojo apvalių cukinijų. Maximoj yra Di nizza.
Atsakyti
jeigu kas dar neauginote cukinijų ir nežinot kokias pasirinkti-siūlyčiau šviesiai žalias (beveik kaip baltos), jų odelė žymiai plonesnė, tai mažiau vargo.
Atsakyti