O aš turbūt sėsiu tiesiai salotasį šiltnamį.Nepasitvirtino,man pernešant daigus.Kiek su jais žaidimo,o užauga vienodai,ar su daigais ar tiesiai sėjant.
sveikutes
o as tai dabar galvoju, kada reikia pradeti siltnami aptraukineti pleleve kad galeciau ansciau viska sukisti i ji???? turiu galvoje salotas ir koki ridikeli pernai jei gerai pamenu tai balandzio vidury pomidorus sukisau, bet manau galima anksciau pradeti kazka sodinti
o as tai dabar galvoju, kada reikia pradeti siltnami aptraukineti pleleve kad galeciau ansciau viska sukisti i ji???? turiu galvoje salotas ir koki ridikeli pernai jei gerai pamenu tai balandzio vidury pomidorus sukisau, bet manau galima anksciau pradeti kazka sodinti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 16, 13:17)
o as tai dabar galvoju, kada reikia pradeti siltnami aptraukineti pleleve kad galeciau ansciau viska sukisti i ji????
kai žemė atšils, nes mes šiltnamio apačią, kur baigiasi plėvelė žemėmis apkasę. O dar reikia vieną šiemet statyti,tai laukiu kol atšils.
niekad neauginau rabarbaru.. kaip ten su ju augimu taip prie blyneliu uzsinorejau rabarbaru uogienes...
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 16, 13:52)
niekad neauginau rabarbaru.. kaip ten su ju augimu
jokių problemų, kaip piktžolė auga.
O gal kuri zinot ar ridikelius galima uzsiauginti namuose valgymui?
Sveikos darzininkes, noreciau ir as prie jusu prisijungti
Labai laukiu pavasario kada atsils. Jau pasisejau kopustus, ir beje sudygo, auga, stiebiasi dienom daigeliai. Tik galvoju kad per anksti pasodinau
Papildyta:
Pas mane sode augo kelmas, tai niekaip panaikinti ju negalejau , saknys giliai labai, tikrai kaip piktzole
Labai laukiu pavasario kada atsils. Jau pasisejau kopustus, ir beje sudygo, auga, stiebiasi dienom daigeliai. Tik galvoju kad per anksti pasodinau
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 16, 13:52)
niekad neauginau rabarbaru.. kaip ten su ju augimu taip prie blyneliu uzsinorejau rabarbaru uogienes...
Pas mane sode augo kelmas, tai niekaip panaikinti ju negalejau , saknys giliai labai, tikrai kaip piktzole
pasisodinsiu siemet..kazin,jei sesiu po medziais? neaugs,turbut,nors ir kaip piktzole
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 16, 14:12)
pasisodinsiu siemet..kazin,jei sesiu po medziais? neaugs,turbut,nors ir kaip piktzole
manau gali seti ir po medziais, pas mane po sena obelim augo
QUOTE(daivasen @ 2010 02 16, 13:06)
nelabai isivaizduoju.. ko gero, sunkiai. Nebent kokiam dideliam placiam giliam inde
QUOTE(daivasen @ 2010 02 16, 13:06)
Skaičiau, kad įmanoma. Užtai ir pati eksperimentuoju šiais metais ir pasėjau. Štai jau sudygo. Veislė De dix huit jours.
aciu tai gal dar ir ziemai darot ka su jais